Přejít na výpis diskuzí
Jsou herní pokračování dobrá? BioWare je mají rádi
20.6.2011 | levis
46 příspěvků
-
samopal sa sklada zo styroch casti, su to tieto tri : hlaven a pazba
-
-
Jo, tohle sedne ke druhému dílu ME2 jako pr*el na hrnec :-)
Snad nás ve trojce čekají tuny zbraní, zbrojí jako v jedničce a bojové sekvence z dvojky (rozhodně by to ale chtělo upravit krytí postav).
-
-
Jsem velmi zvědav.....DA taky nebyo moc plánováno jako serie. Jednička se poměrně vydařila a dvojku po...li...... ME1 byl fajn....dvojka mě dostala...ale trojka je pod takovým hypem a takovým dohledem EA že se bojím...
-
-
H*vn* po...li...... ME2 Byla a je vynikajici hra
-
-
Asi jsi mi nerozuměl...podle mě se jim nepodařilo Dragon Age 2... MAss Effect 2 považuji za jednu z nejlepších RPG her...
-
-
ME II rpg ehm coze ??? u hry jsem mel pocit ze se jen divam na film a obcas prepnu vyvoj deje *1*
-
-
A při akčních pasážích za tebe hrál brácha nebo co? Nebuďte extrémisti hoši...
-
-
-
on ale pise ze DA2 pos*** :-) s cimz souhlasim
-
-
-
peknej clanek akorat si myslim ze u planovanych trilogiich se neda mluvit o pokracovani to je to same jako bych tvrdil ze pan prstenu je serial vysvetlim blize pro rejpaly VETRELEC 1 je original 2,3,4 je pokracovani nebyla v planu ale predchozi dily byly uspesne tak udelali pokracovani kdyzto pan prstenu a jine nejsou pokracovani ale planovane trilogie atd u her prave planovana trilogie mass efect 1,2,3 a bioshock 1,2 a infinite jsou pokracovani
-
-
Kdyby ME1 selhalo, nebude žádné -pokračování-. To jen tvůrci stále hučí o trilogii, zřejmě aby se svezli na moderni pseudovlně "trilogiování". Faktem je, že kromě nějakého lehkého nástřelu kam by příběh mohl jít dál během tvorby jedničky nic víc neměli. A Pána prstenů bych tady nepletl vůbec, trilogie filmů je podle předlohy kde to měla být původně jedna kniha kterou musel z ekonomických důvodů rozdělit na tři části.
-
-
Blbost. Tvůrci ME prohlásili, že plánovali trilogii už od začátku. Samotné univerzum bylo tak propracováno, že si přímo říkalo o více titulů. Navíc jsem zprávu, že má jít o trilogii, četl už někdy v roce 2008...
-
-