Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jamar28
    Myslíš jako tu propagandu, že náckové byli (a jsou) sv*ně? No to je hrozný no...
  • MickeyMutant
    Naráží na strop svýho politickýho názoru. Hlavou.
  • Inquisitor
    Jakože nacisti nebyli ty ošklivý?
  • MickeyMutant
    Samozřejmě! Kdo by odolal jahodovejm koktejlům zdarma.
  • XorxoxTalarius
    No mne se nezda ze se Wolf snazil nejak tlacit na SJW PC vlnu, prece jenom, hlavni hrdina je macho arijskeho typu, ktery vlastnorucne pokosi sam celou armadu, tudiz z nej ta maskulinita primo strika. Stejne tak jednim ze zloduchu je zena, a dalsi zena a tentokrat dokonce tlusta, zabije tveho spolubojovnika, takze asi nevim na co narazis
  • MickeyMutant
    Někdo tu vytáhl Protokoly sionských mudrců? Tak to já zas vytahuju jednu tlustou knížku a cituju: Pes se vrátil k vlastnímu vývratku a umytá sviпě se zase válí v bahništi.
  • Magister_Peditum
    Myslíš třeba všichni historikové? *15* Ach ty konspirace, kde bychom bez nich byli?
  • Na co narážíš? Na to, že historii píšou vítězové? Jo jo, bohužel... ;) Ono stačí, když se podíváme, co běžný člověk (krmený mainstream mediama, který už nemají s novinařinou nic společné) ví o situaci na Středním Východě. 180 stupňů. Často opak toho, co je realita. Kontrola myšlení funguje na jedničku. Jo, zionský protokol není zas takový blábol, jak se jistá skupina lidí snaží zuby nehty naznačit. ;)
  • Lukass
    Ne, nepletu. Hru at si propaguji, to je samozrejmost, jde o to ze hra bude plna propagandy a jedinyho spravnyho nazoru.
  • Nepletes si propagandu a propagaci?
  • TheGGG
    ale jo, bude to sranda, tydle retro fps normálně nehraji, ale wolf má prostě moc dobrý design nepřátel, než abych ho ignoroval. Samozřejmě bych si rád zahrál i za nácky, ale to by v dnešní zblblé době SJW mas asi neprošlo....
  • Lukass
    Bohuzel namet uz me fakt nebavi. Strilecka to bude asi dobra, ale ta propaganda okolo to ja proste nedam.
  • proč se jmenuješ Val potom? *1*
  • Nezapomenout na LGBT komunitu to se dnes nevyplácí ani ve filmu. Blazkowitcz dostane lodičky, duhovou šálu a k tomu pomocníky ženu, muže, ženomuže, mužoženu a jednoho bezpohlavního.
  • Ahoj Bobe, já se jmenuju Pepík a jsem taky hloupej.
  • škoda že ta scenka skončila v tom nejlepším
  • XorxoxTalarius
    Akorat by jsi to musel distrubovat z vlastni stranky umistene nekde v Argentine :D
  • Bavila by mě hra za nacisty. Hledat vzbouřence, organizovat transporty a chodit na jahodové koktejly...
  • skaven
    skor resistance bude cela cierna/zlta/moslimska *3*
  • Tady budou taky černý náckové? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit