-
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
-
Já se tomu zas nedivím. JC2 jsem zkoušel a to supermanství mi neskutečně vadilo. zatímco nepřátelé padali po dvou ránách, já vydržel asi 5minut střelby. AI nula, jízdní model divný, motivace žádná. Chápu, že je to sandbox, ale trochu náročnější gameplay by tomu neuškodil.
-
-
-
-
já ti myslim, že na normal... ale jistojistě to nevím
-
-
-
on si ji taky málokdo zahrál, ale to nemění na tom, že hlavně dvojka byla opravdu paradní! sem s trojkou, ale rychle! :)
-
-
Just cause 1 jsem hrál a úplně jsem miloval to blbnutí s padákem. V Just cause 2 jsem celkově nahrál přes 100 hodin a jako jednu z mála her jsem ji dohrál na platinovou trofej (na PS3).
Proto pro mě bude Just cause 3 jasná volba! Pokud poroste kvalita z 2ky na 3ku stejně, jako z 1ky na 2ku, tak to bude PECKA! *8* -
Jestli to bude z hlediska kvalitativního růstu stejné, jako u dvojky s ohledem na jedničku, tak to by potom trojka mohla být přímo legendární pařbou.
-
-
Jo, souhlas. Na Just Cause mi taky bylo docela simpatický, že pc verzi evidentně věnovali víc času, než je dneska běžný - co se týče optimalizace.
-
-
Som zvedavý, či sa vytasia aj s novým Avalanche enginom. Jedna vec, ktorú Just Cause 2 nemohol nikto vyčítať, bola nádherná exotická grafika.
-
-
-
-
Naprosto parádní hra, na 3 se velmi těším.
-
Jednotka mala úžasnú atmosféru a obrovskú mapu. Zábavnosť však ničili nudné misie, slabé spracovanie a otrasné AI všetkého čo sa hýbalo. Dvojka vylepšila čo sa dalo a nahral som v nej cez 62 hodin. Takže do trojky určite pojdem.
-
JC 2 mam v pc porad nainstalovanou a obcas kdyz se chcu vyblbnout tak si to zapnu a uziju si trochu legrace s hakem a ..... :D pokud neco vylepsit, tak podle me ovladani vozildel a strelbu, ktera me teda vubec nesedla. automaticke zamerovani je na pc divne samo o sobe a normalni mireni pomoci mysky se chovalo naprosto silene
-
-
střílení bylo tak hrozné, že ani hák mě ke hře nepřipoutal na víc než třičtvrtě hodiny.. škoda *6*
-
-
ja nevim ja jednicku ani neznal kdyz jsem dostal dvojku, okamzite mne to chytlo prave svou jednoduchosti a lehkosti ovladani u tebe asi bude problem mezi zidli a mysi
-
-
-
Už jednička mě asi jako jednoho z mála hrozně bavila, dvojka byla dar z nebes, dostal jsem jí ke grafice jako dárek takže jsem v ní nahrál určitě přez sto hodin :) no trojku vyhlížím :)
-
Dvojka byla dobrá, až na ten kret*nskej dabing.
-
-
-
-
To jako vážně ? Tak třeba stupidní ale opravdu stupidní hlasy všech těch zločinsů, kteří zadávali mise *1* Jen pro představu - http://www.youtube.com/watch?v=DidDKP4yI5s&feature=related
-
-
Ještě lepší *1* http://www.youtube.com/watch?v=ItZVPgI906Y&feature=related
-
-
-
-
Hlavně žádnej multiplayer!