Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DieslNikolas

    Hra, která se jmenuje JUST cause a vy chcete příběh? 😯 Je to sandbox... Tvl někdo psal, že koridor... Prej koridor? Raději se jděte učit vyšívat...

  • Jack1947
    Just cause 3DLC bohužel dá se říct to samé jako původní hra + pár blbinek navíc ale kdyby si to nezahrál o nic moc bych nepřišel... ono občas více už toho rozjedeného není zas tak dobré. I když tam byli Mechy a droni a Wingsuit kterej vzlétnul ze země se zbraněma... furt stejnej mustr, opakování navíc poměrně krátké.
  • Tak já hru dostala teď k Vànocům nebo jsem si jí kdysi přála .. Máme dva X-boxy 1 One,a druhý S nejnovější.Hra běží plynule a dobře.Màme Zlaté členství v Xboxu takže když výjde nějaká hra od EA tak do pár měsíců je zdarma ke stažení.Ale to jen na okraj.Píšu sem abych jako zkušený hráč od nejnovějšího až po starší věci se vyjàdřila k tomu co někteří píšou.Jako ono některé hry na PC nejde srovnávat s hrami na Xbox.Just CAUSE 2 mám na PC nejdříve mě hra bavila ale časem mě omrzela.Na Xboxu se nemusí řešit výkon a pod jako u PC.A hry jsou mnohem realističtější .A Just CAUSE je fajn.Stejne jí plno lidí pomlouvá a nakonec hraje.. Takže asi tak...
    • Tak já hru dostala teď k Vànocům nebo jsem si jí kdysi přála .. Máme dva X-boxy 1 One,a druhý S nejnovější.Hra běží plynule a dobře.Màme Zlaté členství v Xboxu takže když výjde nějaká hra od EA tak do pár měsíců je zdarma ke stažení.Ale to jen na okraj.Píšu sem abych jako zkušený hráč od nejnovějšího až po starší věci se vyjàdřila k tomu co někteří píšou.Jako ono některé hry na PC nejde srovnávat s hrami na Xbox.Just CAUSE 2 mám na PC nejdříve mě hra bavila ale časem mě omrzela.Na Xboxu se nemusí řešit výkon a pod jako u PC.A hry jsou mnohem realističtější .A Just CAUSE je fajn.Stejne jí plno lidí pomlouvá a nakonec hraje.. Takže asi tak... Jelikož jsem hru dostala i se všemi dodatky edice Just CAUSE3 XL Edition nemůžu si na nic stěžovat.Kdo má rád jiný žànr ať si vybere jinou hru myslím že dneska už jich je velice široké spektrum.Jinak se hraje na PC a jinak na Xboxu je to prostě úplně jiný zážitek.Kazdopàdně mi některé komentáře tady příjdou velice nevhodné a úsměvné..
  • Just Cause 2 jsem hrál dlouho.Občas zapnul,zničil nějakou tu základnu a osvobodil vesnici po cestě.Auta,motorky a vrtulníky a ničení všeho.To samé jsem čekal od trojky.A dá se říct že se to povedlo.Je dva měsíce od vydání a hru mám zahranou.Nepočítám různé závody a zkoušky dovednosti které mě nudí.Ale každý má rád něco jiného.
    Hru jsem koupil,nainstaloval a hrál.Byly chvilky kdy se sekala,ale jen občas a bylo ji potřeba optimalizovat.Ale teď už jede a to mám jen herní dvoj jádro.Pokud někdo čeká nějaký dech beroucí příběh asi bude zklamaný.Kdo chce ničit a ničit bude spokojený.Výběr dopravních prostředků se rozrostl a někdy jsem si prostě vzal nějaký dobrý auto a dopravoval se k další základně po cestách.A to i když byl po ruce vrtulník.V trojce se zlepšila ovladatelnost.
    Proto kdo rád JC2 tak JC3 bude mít rád.Jen mohla být trochu větší ale klidně si ji pustím od začátku .
  • Jack1947
    Tak mi to ted přišlo a bylo tam i nějaké to DLC. Supr.

    Pominuli zdlouhavé nahánění nezbytných základen a atp takto nakonec byla švanda můžu se k tomu jindy vrátit... a zase si rozstřílet základny co jsem nestihl. Furt lepší než Mad max kde polovinu času zabralo zabírání pevností pro součástky do auta které beztak vám po závodě zničily.

    Tady se jen osvobozovali základny hra tak měla asi necelých 30hodin. Ale jo že nebyl crack za toho litra to stálo - Denuvo ne denuvo.
  • Hrál jsem dvojku a i když ji mám už jednou zajetou jedu ji od znova.Jen tak, když je nálada.Super hra.
    Moc jsem se těšil na trojku.Tak ji mám doma,nainstalovanou a zajeté asi dvě mise.
    Teď tady sedím a přemýšlím jestli mám trojku zapnout.Budu čekat asi pět minut než to naběhne.To mi vadí.No snad se do toho vžiju.Poravdě jsem čekal víc *13*
  • MalyZeli
    No, asi si pockam na crack :-/
  • Tak jasne, my v redakci mame radeji pitomy koridory *1*
  • Opravdu nechápu, kdo rozhoduje o příběhu. Scénárista nebo umaštěný programátor co dělá UI k menu? Vymyslet pohádku dokáže i malé dítě. Ať mi nikdo neříká, že se nedá vymyslet něco poutavějšího, jak ty dnešní rádo by hry.
    • Da, ale to by nekdo musel pouzivat mozek a to boli.
    • myslím že dnešní hrači potrebují príbeh aby vyplnili to prázdno co maji v hlave *3*
    • no viděl jsem tu "slečnu" co dělala příběh k epicfailu MassEffect 3 a tyhle lidi nic poutavějšího nevymyslí, to je marný to je marný to je marný
      • ME3 nebl epicfail. Spíš jsi asi nepochopil ukončení...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit