Přejít na výpis diskuzí
Just Cause 3 vyjde pro PC a konzole příští rok, nebude free-to-play
11.11.2014 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
V hlavě taky. *3*
-
You are not aloneee.....
-
Pamatuju si, jak jsem hrával DEMO prvního dílu. To obsahovalo speciální nabušenou misi, která v plný hře nebyla. Jéje, co já se ho nahrál dokola jak magor a furt slintal nad tou úchvatnou grafikou (2006)...
Z trojky mám radost, ale přiznejme si, že to byla jen otázka času... *3* -
Hraješ na hard a stěžuješ si na obtížnost. Nebude alespoň část problému mezi monitorem a židlí?
-
najviac mi liezlo na nervy, že pre postup v príbehu človek musel rozdrbať XY stereotypných základní, kde ľahko skapal alebo dačo prehliadol a potom tam ako cicina hladal pol hodinu aby to mal na 100%.....jop hral som na harde a ten checkpoint systém bol tiež príšerný...od akčnej bezmozgovej šialenej arkádičky, čakám absolútne prístupnú hratelnost, svižnú a nie dokolečka grind, bez čoho vás hra nepustí ďalej
-
hlavne nech to nie je nuda ako JC 1 a 2....Avalanche sú majstri kóderi a to čo vytiahol ich engine prekonalo dobu, škoda že nato nebolo viac hier....
-
A potom ještě člověk zapne multiplayer :)
-
Ale jo, JC 2 byla docela sranda. Příběh sice totální magořina, ale některé mise byly fakt vydařený, hlavně ale svět byl neskutečně zábavný.
-
Mne zacalo liezt na nervy neustale spawnovanie nepriatelov aj za mojim chrbatom. Po dvoch hodinach som to prestal hrat.
-
Můžu jedině doporučit, ten svět je tam fakt super a s tim hákem se člověk strašně vyblbnul.
-
Co si tu čtu, tak jsem tady asi jediný člověk, co hrál první díl ještě před dvojkou. *15*
-
Dvojka má skvělý otevřený svět, kde se dá hodně vyblbnout. Ale po pár hodinách mě to přestalo bavit a už jsem neměl důvod dál hrát. Trojka bude snad výživnější.
-
Vy mě tady snad ještě donutíte si tu dvojku zahrát. Myslím, že jsem ji kupoval v nějakém bundlu (kvůli jiné hře), jen nevím kde a kdy.
-
Jedničku jsem nehrál ale dvojka byla parádní hra! Tak krásný a obří svět se jen tak nevidí, tam bylo všechno, zasněžené hory, pláže, průzračné moře, poušť, města, džungle, ostrůvky atd. I příběh mě bavil a mise celkově rozhodně měli něco do sebe. A hlavně ten hák! To bylo na tom to nejlepší! Žádný složitý šplhání někam, žádný složitý vyjíždění hor v autech ale prostě jste se všude dostali tím hákem a to bylo strašně super. No prostě se na Just Cause 3 hodně těším. Stačí jenom vylepšit pár věcí z dvojky a bude to perfektní.
-
Řekl jsem mu svůj názor na první díl, který nehrál.
-
Tak naco to komentuješ? *7* *1*
-
"aj kedˇpri dlhšom posedení trocha stereotypná s bezduchým žijúcim svetom"
Přesně tak mi začala jednička připadat už po hodině hraní, proto jsem ji přestal hrát. Druhý díl jsem nehrál vůbec, takže nemůžu porovnat. -
Konečně zase hra kde se člověk vyblbne :D GTA i Saint Row je fajn, ale ten pocit svobody co mám člověk v JC je nepřekonatelný :-)
-
No skvělý, i když to vcelku rychle přešlo do stereotypu tak jsem se pořád bavil víc jak u Far Cry.
-
Uff, to jsem si oddychl. *4*