Přejít na výpis diskuzí
K čemu uložené pozice z Dragon Age her, když je tu Dragon Age Keep
28.8.2014 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Velice zajímavá aplikace, jsem za ni nesmírně rád. Sérii Dragon Age fandím od samého počátky a oba zatím vydané díly si rád zopakuji minimálně jednou za rok. Bohužel, kvalita série klesá a jak jsem si již mohl na vlastní "gamepad" vyzkoušet, ani poslední přírůstek nebude stát za to, s čímž jistě budou souhlasit i jiní návštěvníci tohoto webu, kteří měli tu možnost a hru si také vyzkoušeli. Přesto si ji koupím, jelikož jsem sběratel a Dragon Age je prostě srdcovka.
Ludvík Trečko -
Pokud tam bude i zásadní rozhodnutí "dvojku jsem si nedal", tak je to program přesně pro mě *3*
-
Tak to je fajn, dík za odpověď!
-
Nevim jestli bych to bral jako něco navíc ... spíš mi to přijde jako naprosto normální ... vzhledem k tomu že řekli že jim ty savy do frostbite enginu jinak dát nejdou .. páč první dva díly měli jiny enginy a frostbite nebyl na import sejvů stavěnej .. takže keep je jediná možnost ... a byli by hloupý kdyby vytvořili hru která má odrážet tvoje rozhodnutí bez toho aniž bys tam svoje rozhodnutí mohl mít ...
-
Keep je naprosto zdarma .. a pokud si tma vytvoříš svuj save .. tak bude uloženej na jejich cloudu .. což znamená že ho budeš moct použit na jakekoliv platformě
-
Možnost je to určitě vítaná, jen by mě zajímalo, zda ta aplikace bude něco stát a zda i přes její existenci budu mít možnost si přenést savy z PS3 do PS4 (jako je tomu např. u Diabla).
Když už jsme u příběhových voleb, nemohu si odpustit rýnutí do scénáristů, protože jsem se jako Gray Warden v Origins na konci obětoval a tuto naprosto zásadní událost nezohlednil ani datadisk Awakening natož pak druhý díl. -
něco podobného bych potřeboval až bude Witcher 3
-
Libi se mi ta myslenka, nicmene mam velike pochybnosti o poctu tech rozhodnuti a jejich skutecnem dopadu. Tech opravdu velikych voleb bylo naproste minimum a hlavne jejich dopad bude naprosto nulovy, staci se podivat na Mass Effect.
Misto "Warden byl elf s velkym mecem, ktery na trun trpaslikova dosadil toho a toho" rekne postava "Warden byl clovek a carodej a na trun trpaslikova dosatil tamtoho" a pak uz se o tom nikdo nikdy nezmini.
Jo a v neposledni rade bude dost mozna uplne jedno, jakou moznost clovek vybral. Vzpomente na Lelianu. Kdyz ji clovek nechal v jednicce zabit (dokonce ji tusim usekli hlavu?), tak to nicemu nezabranilo: "To, ze jste ji zabili, jeste neznamena, ze ze je mrtva!" To jsem si nevymyslel, to napsal pan Gayder, co ma DA na starosti...
Mimochodem, vubec by mi nevadilo, kdyby se zadny import historie nekonal. Protoze jsem presvedceny, ze to proste bud bude nejak naprosto pitome, viz vec s Lelianou, nebo jednoduse zbytecne jako v tom vyse zminenem prikladu, ze se zmeni obsah jedne nedulezite vety z milionu, ale hru to vubec nijak neobohati. -
Tenhle program bude užitečný. Člověk si skutečně bude moci otestovat zda mají rozhodnutí vliv.
Ale dělat z toho něco extra je hloupost.
Kdyby to nevytvořil Bioware tak to vytvoří komunita. -
Naštěstí mám oba "sejvy" schovaný :)
-
Tedy něco jako editace uložených pozic anebo Gibbed's Dragon Age Save Generator. Nejlepší je asi stáhnou save, kde jsou vypsané jaké volby obsahuje.
I když to asi bude na nic. V ME, bylo taky mnoho voleb a bylo to pak celkem jedno. Jedna postava nahradila druhou ale nějaké hlubší dopady nikde. NPC mluvily s hráčem stejně.