Přejít na výpis diskuzí
K čemu uložené pozice z Dragon Age her, když je tu Dragon Age Keep
28.8.2014 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Bla, bla, bla ...
-
No doufam ze tech 100 moznosti tam opravdu bude a ze budou mit i nejaky ten dopad, v ME serii to jaksi osekali coz byla skoda
-
Libi se mi ta myslenka, nicmene mam velike pochybnosti o poctu tech rozhodnuti a jejich skutecnem dopadu. Tech opravdu velikych voleb bylo naproste minimum a hlavne jejich dopad bude naprosto nulovy, staci se podivat na Mass Effect.
Misto "Warden byl elf s velkym mecem, ktery na trun trpaslikova dosadil toho a toho" rekne postava "Warden byl clovek a carodej a na trun trpaslikova dosatil tamtoho" a pak uz se o tom nikdo nikdy nezmini.
Jo a v neposledni rade bude dost mozna uplne jedno, jakou moznost clovek vybral. Vzpomente na Lelianu. Kdyz ji clovek nechal v jednicce zabit (dokonce ji tusim usekli hlavu?), tak to nicemu nezabranilo: "To, ze jste ji zabili, jeste neznamena, ze ze je mrtva!" To jsem si nevymyslel, to napsal pan Gayder, co ma DA na starosti...
Mimochodem, vubec by mi nevadilo, kdyby se zadny import historie nekonal. Protoze jsem presvedceny, ze to proste bud bude nejak naprosto pitome, viz vec s Lelianou, nebo jednoduse zbytecne jako v tom vyse zminenem prikladu, ze se zmeni obsah jedne nedulezite vety z milionu, ale hru to vubec nijak neobohati.