Přejít na výpis diskuzí
K digitální verzi Destiny pro PS3 a X360 dostanete zdarma verzi pro PS4 a Xbox One
8.9.2014 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Jenže konzolím, narozdíl od počítačů, chybí zpětná kompatibilita - proto je Tvůj argument špatně. Ale souhlasím s ideou, že by bylo skvělé, kdyby se podobná situace jako teď s Destiny stala standardem.
-
4 lidi jsou rádi, že si mohou jednu hru zaplatit hned dvakrát. Tomu říkám slabomyslnost. *7*
-
jestli si někdo kupuje něco, co nechce, tak to není syndrom ovce, ale syndrom blbce...
-
To je sice hezká idylka, ale v reálu lidi kupujou hry i když jsou za neadekvátní ceny. Říká se tomu syndrom ovce. Stačí trochu marketingu a jistá míra fanboyství...
-
Přestaň se chovat jako agesivní pyca.
-
To by měl být naprosto běžný standard. Taky si nekupuju hru znovu, když si koupím nový PC. *7*
-
cena je cena. já jako zákazník se rozhoduji, zda mi přijde cena adekvátní k tomu, co kupuji, a na základě toho koupím či nekoupím. u Last of Us mi přišla cena 999,- v pořádku, když si vezmu, co jsem za to dostal, nic víc. to opět neznamená, že mi ceny některých dalších her na konzole přijdou v pořádku a nepčkám si, až trochu nespadnou. hoši, máte celkem problém vnímat obsah textu a domýšlíte si moc věcí kolem. netuším, z jakého důvodu to děláte :)
-
Hochu tak ty jsi dobrej zoufalec, ty snad ještě budeš Sony a jejich nohsledům stavět pomník za to, že ti konzolové hry prodávají za dvojnásobek ceny pc verze. *1*
-
To se vyplatí... jak jinak že. *4*
-
http://psnprofiles.com/Waldas28
-
tak ja mám na steame o niekoľko menej hier ako ty, ale zato mám o niečo väčšiu fyzickú kolekciu hier :D
-
Nino Kuni je jedno z toho,no *1*
ale jo, později jsem si uvědomil, že počet trofejí se nutně zdaleka nemusí shodovat s odehraným časem ;o) Každopádně mám těch restů koukám více, než jsem si myslel. Pár kousků musím ještě dopořídit a dohrát, do koupě PS4 ještě rok... :) -
Jaký třeba? *2* Některý hry maj těžký trofeje (třeba Ni No Kuni jsem nahral asi 20 hodin a mam asi 4 trofeje)... Dost z toho jsou hry z PS+, takže jsem je jen zapnul a zjistil že me nebavi, ale už mě tam ležej s 0% dokončením
-
No joooooooooo *1* Věděl jsem že je tam to LA ale psal jsem furt "crime" a podobné věci. Ještě jednou dík :)
-
L.A noire ?
-
Ahoj borci. Sorry za offtopic, ale potřebuju poradit. Zaboha si nemůžu vzpomenout, jak se jmenovala jedna hra. Hráli jste tam za detektiva a řešili případy, byl to myslím sandbox,3rd person. Pamatuju si, že to bylo dost propracované, bylo tam i ohledávání místa činu, vyslýchání atd. Nějak stará myslím není, teda ne moc. Není to ani True Crime:LA, ani Sleeping dogs. Moc dík.
-
¨Hodně slušný! No napočítal jsem tak 50 her co mám buď na PC a nebo mně míjejí, spíše je mám teda na tomPC.Ale je tam určitě i pár kousků, které bych si ještě rád na ten Stejšn pořídil. Paradoxně máš zrovna u nich nahráno nejméně :)
-
Mato, věřím, že má sbírka by pak vypadala ušmudlaně :) Každopádně koukám máme důkaz místo slibů :) a první chlubič mlčí :)
-
mám sa aj ja pochváliť so zbierkou hier a nalinkovať sem steam, origin, uplay, psn a battlenet profily a spraviť fotečku kolekcie ? :D
-
Jednoduchy, tady je muj ucet http://psnprofiles.com/hilts663