Přejít na výpis diskuzí
K digitální verzi Destiny pro PS3 a X360 dostanete zdarma verzi pro PS4 a Xbox One
8.9.2014 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
No jo no, hrát to sám asi nuda bude :)
My třeba s kámošem plánujeme PS4 až příští rok. Oba teď máme PS3 a tím se tato informace pro nás stává už docela zajímavou.
Jinak že tě něco nebaví neznamená, že je to nuda. Víš kolik lidí prohlašuje o okruhových simulátorech, že je to nuda? A kolik lidí to vydí opačně a cpou do kokpitů nehorázné peníze? Každého baví něco jiného, Destiny globálně jako nuda rozhodně nevypadá, tak asi tak to vidím já :) -
není třeba, PS4 už je nahřátej, ale hra na mě zatím působí trochu uměle. Snad to ve finále bude lepší. No už jsem rodičům řekl o peníze, tak buď todle, nebo EW.
-
Koukám, další zakomplexovanej debílek, viď.
-
Nuda? Ty asi moc kamarádů nemáš co? Vybornej zážitek v coopu s kámošema... Nejsi ten odborník co to chtěl stahovat na PC? Proto nuda co, koukat na wallpapery asi moc akční nebude
-
Takže kdo si Nudu koupí na old-gen, ji pak dostane zdarma i na current-gen? Hezky, dvojitá porce nudy. Tomu se říká deal.*5*
Recenze na games tipuju 8/10. Jestli můj tip zvítězí, tak si nechám na ruku vytetovat stejně hnusný tetování, jako má jeden člen redakce.