Přejít na výpis diskuzí
K dosažení optimálního zážitku při hraní Dying Light je třeba 16 GB RAM
5.12.2014 | Adam Homola
192 příspěvků
-
Tak jelikož nextgen v překladu znamená "další generace", tak tu nálepku mohu v klidu mít...
-
16 GB pameti je nesmysl. Zase nekdo vypustil hovadinu a hodne lidi tomu veri a vsude se to resi. Na max staci 8 GB. Mrknete sem http://www.zing.cz/novinky/24933/dying-light-chce-pro-optimalni-zazitek-8-gb-ram-ddr3
-
Neplácej. Zaprvé byl to fake. Zadruhé na PC máš asi 20 možností jak zvýšit plynulost díky nastavení grafiky v prakticky každé hře pokud máš slabší stroj, co uděláš na zoli s těma 20fps? nic.
-
gtx 780? To jako vážně? 16 gb ram? Jak jinak donutit hráče zbytečně utrácet za hardware, který by při rozumné optimalizaci vůbec nebyl potřeba? Prostě se na celou optimalizaci vykašlat. Nerad to píšu, ale zlatý konzole....
-
Uvědomuješ si, že ten výkon nemusí být zapotřebí kvůli grafiky?
-
Tjn, něco na tom bude no...
-
There are no girl on the internet.....
Pro analfabety -> na internetu se pohlavi nerozlisuje. -
tits or gtfo
-
hloupej ona asi nebude..
-
Kdyby vás v redakci napadlo článek aktualizovat, tak si to ještě rozmyslete. Ztratil by na výbušnosti, navíc by bylo třeba přepsat název. Moc práce. Stačí připsat tag "WTF", který tam stejně chybí od začátku.
-
o mně*
-
Ale o to snad vůbec nejde. Každýmu je snad jasný, že na starším slabším pc to nebude hrát naplno při 60fps. Jde o to aby člověk dostal hru odpovídající tak nějak všeobecným nárokům vzhledem ke grafice. Když hra, která bude opravdu hodně dobře vypdadat a bude to současná grafická špička, bude chtít 8GB ram a 780tku, neřeknu ani popel, kdo chce kvalitu, musí si ji zaplatit. Ale aby nějaká průměrně vypadající "blbost" měla přemrštěné nároky díky neschopnosti vývojářů, to fakt ne a budu proti tomu samozřejmě bojovat, byť třeba ty požadavky splňuju. Protože to přeci není o mě, o tobě nebo o někom dalším, to je o nás všech a o hrách jako takových.
-
zkus pc vratit do prodejny,ze jses moc hloupej pro jeho provoz,treba ti i vrati penize...
-
Neurážej odolenou vodu. Kde sídlí Aero vodochody (stále) můj děda byl konstruktér L39. Vágusi
-
To je jasne, ze ako zacnu vychadzat narocnejsie hry tak sa hned zacnu ozyvat ludia so starsim srotom. Asi vas aj klepne ,ze na tej haraburde, starozitnosti z minuleho desatrocia uz toho moc nespustite.
-
Kdyby toi nebyla senzace tak na to nikdo neklikne. Je to jediný zdroj jejich příjmu. *15*
-
Jsme hlupáci všichni, nikoho nenapadlo, že je to neověřený výmysl nějakého redaktůrka na games a řešíme to tu :(
-
Já teda nevím jak vám tohle muže stačit. Já mám na harddisku 1000 GB a jsou ješte vetší. S 16 giga bych si snad nemohla stáhnou ani film.
-
Tak vis co, pisou to na steamu tak to proste musí byt pravda i kdyby cert na koze jezdil. Steam je totiž nejlepší a nejuzasnejsi věc co se mohla hracum kdy prihodit (sarkasmus)
-
To myslíš vážne? Keď nevieš, tak radšej nepíš. K ukrajincom máme s poliakmi, predstav si, rovnako blizko. A keď už sme pri tom, tak poliaci z nich majú (čo sa týka hranice) o hodný kus viacej ako my.