Přejít na výpis diskuzí
K dosažení optimálního zážitku při hraní Dying Light je třeba 16 GB RAM
5.12.2014 | Adam Homola
192 příspěvků
-
Už sú s tým smiešny, nielenže graficky znižujú výzor nových hier DS II, WD ale umelo zvyšujú nároky na PC, CoD či teraz FC4, na FC4 existuje patch, že to spustíte aj na dvojjadre, mne osobne to frčí na trojjadre na medium+, prečo sa to nedalo spustiť v menu hry, nikto netuší .... Páčkovače sú in, tvrdí reklama.
-
Na co 16 Gb? Na co asi. Je to hra s otevřeným světem. Pokud bude vyšperkovaná grafika tak se není čemu divit
-
-
Škoda, že v rozporu s tvým skálopevným přesvědčením nemáš v nejmenším tucha, o čem píšeš. Vyšperkovaná grafika má dopad na VRAM alias pamět graf. karty, vyšperkovaná grafika jaou předevšim tuny shaderů a textury s vysokým rozlišením, k čemuž potřebuješ hlavně paměť na grafice.
-
Ses na drogach. FC4 bere i se systemem necely 4GB. 16GB to je absolutne nerealny.
-
-
Já teda nevím jak vám tohle muže stačit. Já mám na harddisku 1000 GB a jsou ješte vetší. S 16 giga bych si snad nemohla stáhnou ani film.
-
-
zkus pc vratit do prodejny,ze jses moc hloupej pro jeho provoz,treba ti i vrati penize...
-
-
hloupej ona asi nebude..
-
-
There are no girl on the internet.....
Pro analfabety -> na internetu se pohlavi nerozlisuje. -
-
Tjn, něco na tom bude no...
-
-
tits or gtfo
-
-
-
-
16gb? *8* co bude dál 32gb a poté 64 takže si to zrekapitulujeme - 4gb minimum velice zoufalé řešení, 8gb - už lepší ale ještě né uplně nej... hra se může v těžších chvilích cukat 16 - optimální a pak se nemusíte ničeho obávat. Tedyc jesi to není marketingový tahák tak nevím... tak je to tedy pěkně náročné. *7*
-
-
Je to blbost 8GB staci uplne v pohode. Bud si tvurci davaji alibi na zprasenou optimalizaci, nebo je to tah jak donutit lidi koupit novy zelezo, a nebo reklama hry.
Jak by to pak asi jelo a vypadalo na konzolich?
Ja su ale v klidu, ta hra podle me nebude zadna pecka, a graficky to vypada jako dnesni prumer.
Ostrouhaji tak jenom tvurci a pak zas budou jenom nadavat ze se pirati a lidi hry nekupuji, pritom by si stacilo polozit otazku proc to tak je, a zacit makat. -
-
Taktak hovadina.
-
-
-
To je jasne, ze ako zacnu vychadzat narocnejsie hry tak sa hned zacnu ozyvat ludia so starsim srotom. Asi vas aj klepne ,ze na tej haraburde, starozitnosti z minuleho desatrocia uz toho moc nespustite.
-
-
rok starej srot neni srot woe- A ja s r9 270 si unity poradne nezahraju
-
-
Tak ji máš na aukru střelit a pořidit si GTX970. Na té to jede vše na ultra absolutně v pohodě. Neber to jako rejpanec, prostě obmněnit grafiku jednou do roka nebo do dvou mi přijde normální. To jen teď to bylo na pár let zaseklý díky stejnýmu HW konzolí, takže si do nedávna leckdo vystačil i s GTX260 a core2duo, pokud nechtěl vše hrát na max.
-
-
Ale o to snad vůbec nejde. Každýmu je snad jasný, že na starším slabším pc to nebude hrát naplno při 60fps. Jde o to aby člověk dostal hru odpovídající tak nějak všeobecným nárokům vzhledem ke grafice. Když hra, která bude opravdu hodně dobře vypdadat a bude to současná grafická špička, bude chtít 8GB ram a 780tku, neřeknu ani popel, kdo chce kvalitu, musí si ji zaplatit. Ale aby nějaká průměrně vypadající "blbost" měla přemrštěné nároky díky neschopnosti vývojářů, to fakt ne a budu proti tomu samozřejmě bojovat, byť třeba ty požadavky splňuju. Protože to přeci není o mě, o tobě nebo o někom dalším, to je o nás všech a o hrách jako takových.
-
-
Uvědomuješ si, že ten výkon nemusí být zapotřebí kvůli grafiky?
-
o mně*
-
-
-
*15* Co tam máme dál?
-
nekupujete hry (steam zlavy nerátať, to je skoro ako warez), tak si zvykajte hrať porty na PC s nulovými nákladmi a obludnými nárokmi...ale aspoň vidno aké bullshity sú tie kecy, že nextgen konzoly sú nevýkonný hardwér *14* *3* *15* *15*
-
-
Jasně, že konzole nejsou nevýkonné. Vždyť ony zvládají půlku her dokonce na FullHD a když se poštěstí, tak dokonce i na stabilních 30 fps. A se milé dámy vyplatí, to je naprostá pecka hodná nálepky NEXTGEN. *3*
-
-
Tak jelikož nextgen v překladu znamená "další generace", tak tu nálepku mohu v klidu mít...
-
-
ajeje zahnisavený absces znova perlí :D:D:D Dobre som sa nasmial, pokračuj len tak ďalej, ja už ani neverím tomu, že ty trolluješ, ty si vážne taký obmedzený :D
-
-
aj mne sa zda, take somariny tazke vymysliet
-
-
3/10 pokud trollis .... bohnice/10 pokud to myslis vazne.
-
Jo, a proto maji konzole problem rozjet novy hry v max rozliseni a 30FPS :-).
-
nebrec ze si na lowzoli nemuzes koupit hry za par centu *1*
-
Ty tomu zas rozumíš *7* nároky a výkon HW se nedá cross platformově porovnávat.
-
-
Ekvivalentem GTX 670 není HD 7870, ale HD 7970. A rozdíl mezi výkonem procesorů u minimálních a doporučených nároků je docela malý, narozdíl od grafických karet. K HD 7870 ta i5 i 8 core FX jsou přehnaný. Zas nároky vycucaný z prstu.
-
-
670 = 760 = 7950 , kapišto?
-
Není pravda 7970 je ekvivalent k 760, 670 je pro 7870.
-
-
uplne jedno aj tak sa my to nezda, ale ved tak ci tak sa uvidi
-
Gtx 670 je silnejsi nez gtx 760. Ekvivalent pro gtx670 je HD 7950. Ani gtx 680 neni ekvivalent HD 7970. Karty stejneho vykonu jsou HD 7970, GTX 770, R9 280X
-
Nesmysl.
670 je dokonce o pár procent výkonnější než 760 (v některých testech jsou na tom stejně).
-
-
-
Jsem tak rad, ze uz jsem s tema hrama prestal a zacal se venovat necemu rozumnymu. Nez kroutit hlavou nad tim, cim nas dnes vyvojari a nenazranci krmi. Vsechno to jde do pr...
-
-
Jee a co je to rozumny? Podel se, my se chcem taky povznest do nebeskejch vysin novych rozmeru a smyslu zivota.
-
-