Přejít na výpis diskuzí
K objevování vesmíru v No Man's Sky můžete používat i portály
6.12.2014 | Adam Homola
28 příspěvků
-
Nevypadá to zle, mám z toho ale pocit, že tahle hra bude spíš taková arkádová hříčka. Uvidíme co přibude časem, zatím těžko soudit. Ač tu nechci dělat vlny, přijde mi trošku zvláštní, že někteří lidé dokáží porovnávat NMS se StarCitizen. Evidentně jde totiž o dva diametrálně jiné koncepty. Jediné co je zatím společné je téma vesmíru. Taky mně fascinují názory, že Chris Roberts neukázal skoro nic a NMS je prezentována téměř jako hotový kus. Nic nemůže být vzdálenější pravdě. *1* Ale to bude nejspíš tím, že lidé, kteří nešetří kritikou SC mají třeba úplně jinou představu o tom co je to vesmírný simulátor. To myslím bez urážky. Prostě, možná si někdo zaměňuje arkádu se simulací nebo si myslí, že by SC měl být arkádou. Nejbližší k čemu lze SC přirovnat je X3-Reunion, jen světším důrazem na simulaci a imersion play. SC chce být tak skutečný jak to jen, v rámci žánru a hratelnosti, je možné. Ano NMS generuje světy, ale co dál? Budeme jen pasivními pozorovateli v tomto obrovském akvárku? Neříkám, že NMS bude špatná hra. Jen to, že NMS a SC jsou nesrovnatelné hry.
-
Vyzera to pekne, ale zatial teda velmi neukazali nejaku interaktivitu. Som celkom zvedavy ako to dopadne..proceduralne generovanie v takejto grafike nie je jednoducha zalezitost.
-
-
já se hrozně těšim, až tohle procedurální generování hoděj do nějaký městský akce, třeba nějakýho budoucího GTA, a půjde lézt do všech bytů a baráků na mapě
-
-
Ta komprese videí je špatná. Nejhorší je fakt, že se video trhá.