Přejít na výpis diskuzí
K PlayStationu 4 přechází hodně majitelů Xboxu 360 a Wii
13.6.2014 | Adam Homola
101 příspěvků
-
Myslim ze netusis, co znamena slovo polemizovat.
A co se tyce Vity, uz ted je pro ná skvela nabidka her a kdo ma ps+, nema co resit, skrz nej ma pro vitu spoustu kvalitnách her zdarma, skoda jich nevyuzit, cena zarizená je nizka. 3DS na urovni PSP je proti tomu naprosto nezajimave. -
tam sa radšej uč do školy aby si nemal blbé známky a mohol hrat na PCčku ak si myslíš že budeš na to mať čas na staré kolená...
-
Tak to bylo ze slabšího soudku, příště si vymysli něco lepšího a originálnějšího ju? *3*
-
To čekání snad nikdy nestálo zato? Fakt, si na hejt připravte něco "zábavnějšího" tohle je vaření ze slané vody. *7*
-
Akorat, ze ma v podstate pravdu. Sony vzdycky ukaze hry a pak se jenom ceka.
-
Někoho baví zkoušet flamovat tak hejtuje Playstation... achjo. *7*
-
Tak kdyz nekoho bavi vic cekat nez hrat bere Waitstation od Sony. Uz za par mesicu mozna vyjde launchovka Drive Club. Na Last guardian protazeny ksichty verny Sony cekaj teprve od 2009 takze je jeste par desitel let cas *15*
-
Přelouskat tvoje příspěvky chce hodně, hodně práce.
-
Doom2, Wizardry 7, Ultima 8, Ishar 3, Dungeon Master 2, Quest For Glory V - sama nova ip.
-
Zato ty jsi ohrome inteligentni, i mravenec je chytrejsi nez ty :-).
-
S vyjimkou oznamenych udrzeb systemu se na PSN nedalo prihlasit jen v dobe jeho hacknuti. V praxi na to narazim tak 4x do roka. Vetsinou to zacina v 17 hodin a kdyz se clovek prihlasi pred tim, tak ho to neomezuje ani v multiplayeru. Neni to zadna tragedie.
-
Ovce sa presúvajú z najkatastrofálnejšieho do katastrofálneho...Ale aspoň nejaký posun, aj keď je to z **** do kaluže, ale tak to sú konzoláci...naša budúcnosť :(( IQ -50...
-
Prozradim ti tajemstvi, i na PS3 nejsou PC exkluzivky a takhle muzes pokracovat i s Xboxem na vsechny smery, to same plati i o mobilnich hrach. A kupovat kvuli jednotlivim "exkluzivnim" hram jinou platformu je dle meho nazoru kapanek zbytecne. Bohate staci jedna, vyjimecne druha pokud opravdu chcete mit pocitac jen jako pracovni nastroj a na par vyjimek..
-
Vychazi na to kazdy mesic kupa her, vcetne AAA vec, nutno rict ze u tech AAA jsou to hlavne japonske hry, ktere me moc nezajimaji.
-
Je pravda, ze maintenance je na PSN pomerne casto, nijak to ale nenarusuje hrani. Ale s XBL, kde jeste pred par lety nebyla ani Ceska republika podporovana bych to radeji vubec nesrovnaval. :)
-
stejně, nebo stále pozitivně pro Sony by to dopadlo, kdyby MS začalo prodávat konzoli ve stejných zemích, jako Sony. Nýbrž ze začátku byl X1 koncipován jako krabice pro rodinu k televizi, která nejede bez Kinectu. Jak zjistili, že Sony s PS4 oslovuje hlavně hráče, začali svou koncepci měnit. Takže bych ve zkratce jako důvod uvedl: špatná koncepce X1. Nebo abych nikoho neurazil: X1 není primárně herní krabička a srovnání s herní PS4 nedává (nedávalo) smysl.
-
prozradím ti tajemství: na PC nejsou PS3 exkluzivity.
-
Ori bude i na Steamu
-
Jak u které TV u 1metru +- stačím max. Já sedím cca 1,5metru... jenže čim větší tv tím více jsou vidět ty nedostatky. I kdyř se dá třeba většina zmírnit ostrostí. *4*
-
Néé fakt zdá se že pro tento thread jsem s tebou skončil, jsem rád že ses přiznal a blba. Takže řikáš že mé mínusy nejsou správné ale zároven si protiřečíš že jsem tě naštval? takže si je vlastně zasloužím. Poté to s dospělými lidmi za těžce vydělanou mzdu mmm kdybych se veřejně "nepřiznal" taky by jste věděli prd. Ty si konzoli nikdy neměl, takže si jen z dalších mutací anonymů co rádi přiloží polínko do ohně... já na ní defakto vyrostl. Mě jsou mínusy u prdelle jen se bavím blbostí zdejších "nudistů" takže je důležité naklikat přeci nepopulárního člověka názory nebudeme tolerovat tsch. *15*