Přejít na výpis diskuzí
K PlayStationu 4 přechází hodně majitelů Xboxu 360 a Wii
13.6.2014 | Adam Homola
101 příspěvků
-
Ehm, věc názorů několika (pár) nespokojených lidí ještě neznamená že to tak musí nutně být. *4*
-
Není to ani tak bojování s ovládáním, jen to není vždy tak triviální. S myší je všechno triviální, v podstatě jen přesouváš kurzor myši na určitý místo obrazovky a je z tebe rambo.
-
No nevim, me teda neprijde moc zabavny bojovat s ovladanim a ne s neprateli, ale proti gustu...
-
prozradim ti dalsi tajemstvi: pc se da pripojit k televizi
-
Na jednu stranu me nove konzole zklam)ali, hlavne co se tyka vykonu. I takovy PS4 je rad, kdyz dokaze utahnout 1080p/60f. Ale na druhou nechci furt resit pc upgrady a mit hru po ruce kdyz chci. Uvazoval jsem o Steam Pc, ale jak sleduji soucasne trendy.. Zatim to u me vyhrava PS4+Vita. V recenzi Levelu jsem nekde cetl, ze jedinou "nextgen" feature je prave propojeni PS4 a Vita a nemuzu vic nez souhlasit. Prijdu domu z prace, chci si "zaparit" a moja chce nejaky TV serial, ona se muze divat a ja zatim na Vite parim hru z PS4. V soucasne dobe mam prave jen kombinaci PS3+Vita, ale myslim si, ze bez PS4 to asi dlouho nevydrzim.. :-)
-
Přesně tak, máš recht.......co mám malý satanáše a manželku, tak to hraní není moc často a je pravda, že mi je celkem jedno na čem zagamím........hlavně že zagamím! :)
-
Jako majitel X1 se nedivím upřímně. Mě je sice tenhle konkurenční boj majitelů jednotlive jich konzolí fuk, ale prostě X1 hlavně v prvotině byl hodně slabota. Teď se alespoň trošku zmátořil update, ale i tak... Ale pořád to mám jako zdroj zábavy a ne na hledání rozdílů a chyb
-
Přesně můj případ. Ikdyž jsem si vůll koupil PS3 jenom kvůli Mortal Kombat 9. Když to pak vyšlo na PC, tak jsem myslel, že mě klepne. Po dohrání MK9 jsem již PS3 nezapnul. As má nejhorší investice.... *1*
-
A já to asi nevím... Jenomže mě nebaví sedět s ovladačem u monitoru. Mě se to líbí na velké televizi na gauči, kde si mohu ležet, sedět a klidně stát na hlavě. Rozhodně budu mít větší pohodlí než u té malé horké bedny v křesle.
-
Jakože dospělej člověk si pak nemůže hrát každej den? Nestrááááš *1*
-
Na PS je dobré mít Plusko, to se vyplatí, kor když máš víc zařízení. Slevy tam jsou obdobné jak na Steamu.
Bráchovi jsem před lety kupoval Xbox, to byla dobrá volba, páč malou neteř baví Kinect. Brácha si zahraje něco jednou za uherskej rok, kor když se mu narodila dcera, to rozehranou sezonu NHL dohrál asi až po třech letech :) Taky tam občas něco koupí v akci pro holku na tom jejich stóru.
Loni jsme si koupili AoE2 na Steamu a zavzpomínali na staré časy, po letech něco na PC.
Chci říct, že až děcka vyrostete, přestanete fanbojovat a poměřovat si bimbase podle toho, co vám rodiče koupili za stroj a tím pádem se za něj bijete.
Budete sakra rádi, když si jednou za čas najdete na nějakou hru čas a je jedno na jaké mašince, jestli si vezmete Vitu na záchod nebo si v sobotu ráno přivstanete, abyste si mohli dvě tři hodiny zahrát, než se manželka probudí. -
Já teda hlavně vůbec netuším, jak jsou na tom ceny her, přes tu jejich službu, jestli jsou na tom slevy a akce podobně jako na Steamu, tak bych neviděl problém. Kupování her se totiž nekštítím, po tom co je ozkouším a jako investice do HW na pět let si myslím, že se to vyplatí.
Osobně jsem už dávno ztratil mušku ve hrách jako Wolfenstein, nebo CS, takže mi zbývá jediná možnost a to nakopat jim pr*el v Mortal Kombat. Pokud také vlastníte slušnou televizi, tak pro příležitostné hraní, nakopávání pr*elí a sem tam nějakou oblíbenou exkluzivitku to bude to pravé. Z mého úhlu pohledu. -
Investice? Probůh. Je to pro zábavu a stojí to pár peněz. Když na to má člověk místo a nerozbije to dyzajnově vyladěný obývák, kvůli čemu by pak manželka/přítelkyně nadávala, můžeš tam mít klidně další krabičku a v šupleti u ponožek Vitu s 3DSkem.
-
Zrovna dneska jsem o tom přemýšlel. Jsem exkluzivně PC hráč, ale teď si začínám hrát s myšlenkou, že bych si koupil PS4. Hlavně kvůli hraní s přáteli a exkluzivkám. Stojí to za to? Objektivně a bez hejtů, je to dobrá investice?
-
Vždyť se ale Xbox One ještě neprodává v Evropě, tak je to trochu předběžné hovořit o prodejnosti snad ne?
-
No mně o grafiku zas tak nejde, chci si hlavně dobře zahrát. Podle mě je standart COD 2 a vše, co se k tomu blíží, nebo je lepší, je OK. Vadí mi jen odfláklé pixel arty. Takže tohle řešit nebudu...
-
Tahle oslabená konkurence je to, co mě začíná docela znepokojovat. To není dobré pro business. Ovšem celej plán s konzolema, to je běh na dlouhou vzdálenost. Na druhou stranu, jestli se teď trh zasytí PSčtyřkama, tak to XBOX bude mít těžký i potom, co se jim podaří srazit náklady.
-
prozradim ti tajemstvi: gamepad se da pripojit i k PC
-
Tak tak, více vás takových a svět bude hned hezčí místo, Amen. *4*
-
Já si jí pořídil k vánocům, teď jsem k tomu pustil 50" tv a můžu tě ubezpečit, že se není čeho bát, fakt si to užívám a nelituju ani minutu. Až do minulého roku jsem byl konzole-hater, občas jsem někde i spustil flame, jak jsem ty krabičky neměl rád a teď už nedám na ps3 dopustit :)