Přejít na výpis diskuzí
K PlayStationu 4 přechází hodně majitelů Xboxu 360 a Wii
13.6.2014 | Adam Homola
101 příspěvků
-
Chce to minimalne těch 60gb... 12gb nezaplníš ani jednou hrou tedy pokud nepočítáme PSN hry a nějaké menší. Ber 250gb a nemusíš to kupovat z krámu kde to je drahé , můžeš zkusit bazar.
Je to na tobě, každopádně když chceš budnle se hrou pročne. -
Zrovna Dark souls bych si prave radsi zahral na playstationu. Tak si to zatim setrim, treba si ps3 fakt kupim *15* Ted stoji nejakych 4500 kč s 12GB. Je ta mini pamet vubec pouzitelna nebo to zaplnim jednou hrou?
-
NO já bych velmi ocenil, pokud by došlo k remasteru právě Uncharted serie, ale třeba Journey. Remaky jsou potřeba.
-
Není, jenže pokud ti je bližší komp a bylo by ti zle s pár zubatějších pixelů... tak asi fakt zůstan u PC. PS3 nariozdíl od xbox360 do her neascaluje jel mi vždy 720p. Grafika je ale paraádní a btw myslel si Demon souls... ne Dark souls to sis přeci ž mohl dávno zapařit na pc he. *4*
-
Hraní her mě baví,ale celou dobu jsme konzolím záviděl exkluzivity, to byl důvod proč jsme si pořídil PS4 a po oznámení Halo: The Master Chief Collection mě láká pořídit si i XBONE. To ale nemění nic na to, že s hraním na PC nepřestanu *3*
-
Mám PS3 ale moc na ní nehraju. Přesně jak říkáš, myš a klávesnice jsou nejpohodlnější.
-
Tak já osobně z PC na konzoli přešel. Hlavně kvůli exkluzivek na PS3 a taky protože mi vyhovuje Dualshock. Hry na gamepadu se mi ovládají dobře. Hlavně střílečky (FPS) mě baví na tom hrát, protože na PC mi to příjde strašně jednoduché, když mám v ruce myš a klávesnici. Jsem vytrénovaný z Counter Striku a tak to pro mě není žádná výzva ani na HARD. Takže konzole je pro mě dělaná. Vypnu si Autoaim a musím se alespoň trochu snažit trefit.
-
Mam počítač prece. A hlavne Last of us je presne ten typ konzolovy hry, kerej me vubec nelaka. Chtel bych zkusit spis hry jako darksouls, dragons dogma, rayman legends..
A hlavne sem se ptal na grafiku, jesi uz to proste neni moc zastaraly. Konzolovej kamo si ted koupil ps4 a radoval se, ze uz ho ta grafika ps3 s*ala, tak proto se ptam. -
tak jasne z PC na konzole neprechazi nikdo spise naopak ti co se prestanou techniky bat prejdou z konzole na PC *1*
-
Přesně idioti, takhle přicházet neuváženě o své zákzníky... *7*
-
Spíš si polož sakra otázku, jak je kur*a možný že ještě nemám takocvou super mašinku... *4* néé jesi se vyplatí samo že jo. Kde jinde by sis zahrál ty klenoty typu Last of us, atp... jasně PS4 ale to není za babku. PS3 hry si tam jen tak nezapaříš... tak upaluj ho koupit. *4* Nejlépe s nějakými těmi hrami.
-
Věc názoru pár set lidí... možná stovek možná tisíců... *3*
-
Sony zacalo svoje "Nextgen" konzoly predavat vo viacerych krajinach ako MS. MS sa nemoze divit, ze mu presli hraci ku konkurencii, ked im nechcel svoj produkt predat.
Aj o dost viac hier ide na PS4 lepsie ako na XONE a na to ludia pocuju. -
O PS3 taky uvazuju, ale trochu se bojim, abych pak nebyl zhnusen grafikou na velky tv. Mysis, ze to ma smysl? Prece jenom PS3 je uz dost stara masinka. Zadnej hate, jen se ptam, pac to sam zvazuju. Trojka je dneska za babku, i hry...
-
Ty jo jak ja *1* Rad vzpominam na eru PS1. A kdybych si kupoval nahodou konzoli, tak zvolim opet playstation. Nicmene pc mi bohate staci, pac ma 1000x vetsi vyuziti nez jakakoliv konzole...
-
PS1 byla ma posledni konzole. PC, mys, klavesnice, pripadne gamepad, je mi nejpohodlnejsi.
-
Takže nikdo.
-
Sega mega drive, PC, PC, PC, PC a před Vánoci koupím PS3.
-
mega drive,super nintendo,CD32,jaguar,PS1,PS2,game cube,3DO,x360,PS3,wiiU a ted konecne PS4 - tot ma cesta trnita *1*
-
rozhoduji se dle exkluzivit