Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chlapče máš slibnou budoucnost veř si daleko to dotáheš !
  • Trol.diskuzni
    Já mu například fandím... Takový pohledný fešný mladík s budoucností před sebou, který si nebojácně razí svoji cestu proti proudu. Více takových odvážlivců! *3* *5*
  • Koukám že asi budeš sběratel mínusů :- D
  • Pred rokem to ani nebylo ohlaseny O.o
  • Tak ty jsi ten jindra s tema dislajkama, uz sem tu o tobe slysel :D
  • promin ,ale co je to shitbox ? Vase lordstvo at se misto blbejch kecu pokusi aspon jednou naspsat neco smysluplneneho . A nebo si ten shitbox jdete propirat k vam pred barak . Ty vase moudra tam vsichni budou hltat ne jak tady .....
  • demo jsem hral pred rokem a nebylo to spatny,ale ted uz je trosku pozde.radsi bych v B3 server kde nebudou rotovat mapy,to jsem fakt nenasel
  • jindra.veliky
    nope *5*
  • Zkus reklamaci. Při obyčejné manipulaci se to stát nemá a mohlo jít o únavu materiálu nebo nějakou mikroprasklinu. Občas se to stává
  • myslim, ze mluvim za vsechny, kdyz ti rikam (obrazne): "drz uz prosim te hubu"
  • promiň, ale pořád jsi ma*or *15*
  • jindra.veliky
    jn a je mu asi rikal "blesk" *5*
  • jindra.veliky
    HAHA a kdyz jsem tenhle navrh napsal do komentu tak pryo ze jsem ma*or a tady to mate hahaha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • EA v pravem svetle. Je to korporatni moloch kteremu nepreju nic jineho nez bankrot.
  • Tohle mě pěkně sere! Když se nějaká větší instituce, jako třeba stát nebo veliká společnost rozhodne, že že udělá něco, co jiným uškodí, pak se na to příjde a začne se to řešit, tak jediný, co se stane je, že daj všechno dopořádku a místo nějaký satisfakce vynesou prohlášení, ře to bylo "nedorozumění." Kdyby tohle udělal obyčejnej člověk, tak bude muset taky dát všechno dopořádku, ale ještě si to pěkně vyžere v chládku, popřípadě nějakou pěkně tučnou a rujnující pokutou.
    PS: Pokud vás nějaké výrazy z mého příspěvku znepokojily, omlouvám se. Bylo to nedorozumění :)
  • johnysak
    No eště aby ne!!! *16* *16* *16*
  • ZvacA
    PC verze 1943 byla vyvrácena už dávno...
  • skvělí....dneska mi při vyndávání z krabičky trochu prasknul střed na BR disku a bfko se už nenačte.Přitom sem s tim nijak nelomcoval ani nepáčil...prostě normálně vyndal a LUP!!!1500 za limitku je ve vagíně.Toto si teda taky asi nestáhnu páč se nedostanu ani do hry abych se připojil na psn...nebo to pujde?
  • genki.sudo
    Lol to si teda navarili.. Teraz im šlapne na krk microsoft ofc.. Nedajbože aby bol sh*tbox nejak znevýhodnený...
  • 1943 na PC vubec neni.
    Ale mam dojem ze ve clanku minule se psalo ze EA taktéž slibila 1943 vydat na PC. Koukám že po PC verzi se slehla zem...
    njn, holt ale mame lepsi BF3 (vic hračů=větší realistictejsi bojiste)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit