Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdyz skonci kolo tak se nenacte zebricek se skorem a sekne se to a napise to chybu
  • jindra.veliky
    HAHA a kdyz jsem tenhle navrh napsal do komentu tak pryo ze jsem ma*or a tady to mate hahaha *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Chlapče máš slibnou budoucnost veř si daleko to dotáheš !
    • Koukám že asi budeš sběratel mínusů :- D
    • Tak ty jsi ten jindra s tema dislajkama, uz sem tu o tobe slysel :D
    • myslim, ze mluvim za vsechny, kdyz ti rikam (obrazne): "drz uz prosim te hubu"
      • Trol.diskuzni
        Já mu například fandím... Takový pohledný fešný mladík s budoucností před sebou, který si nebojácně razí svoji cestu proti proudu. Více takových odvážlivců! *3* *5*
        • vite doufam kdo je na ty fotce? http://cdn3.iofferphoto.com/img/item/181/507/845/HiRT.jpg
          prince William
          • Trol.diskuzni
            Však, počkat... Jak William? Vždyť Jindřich (Henry), ni? Porovnejte jej věkově/vzhledově s královnou Alžbětou II. a máte junáka, jak se patří! *5*
            • Trol.diskuzni
              Raději nebudu blíže prozrazovat lokalitu svého bydliště, aby si mě zdejší hardcore gameři nevychmátli a někde za rohem nezmasakrovali (případně Alžbětin nabíječ by se asi též milerád přidal, tipuju). *5* Ale bohužel jižní Čechy ne-e... Ale zase jsem tam párkrát trávil prázdniny a fakt supr. *3*
            • Trole? Nejsi nahodou z jiznich cech? S tebou bych zasel na pivko :-)
        • To ale myslis jineho blazna.
      • jindra.veliky
        nope *5*
    • promiň, ale pořád jsi ma*or *15*
      • LEAVE JINDRA ALOONEE *13* *13* *9* *9*
      • co mate proti jindrovi vsichni. mne prijde jako sympatak
      • Ryba9
        Co kdyby jsme mu někdy dali pluska? On by se lekl a přestal by :-)
        • Ale mi nechce příjít o naší mínuskovou star !
      • Založte na fb fan stranku jindrovy bo už nevím kde jinde by se daly schromažďovat jeho - ulovky tuším že maximum bylo - 200 ne ? možná kecám nějak si to nevybavuju *5*
  • demo jsem hral pred rokem a nebylo to spatny,ale ted uz je trosku pozde.radsi bych v B3 server kde nebudou rotovat mapy,to jsem fakt nenasel
    • walltar
      Kde nebudou rotovat mapy myslíš že pojede pořád jedna dokola, nebo že bude neomezeně bodú a tak hra nikdy neukončí? Těch co rotují pořád jednu mapu je dost, ale aby mapa jela neomezeně dlouho by bylo nepraktické protože body za ribony a unlocky se připisují na konci kola takže by si je nikdy nedostal.
      • walltar
        Jo servery kde nerotují různé mapy najdeš tak že v battlelogu zatrhneš map rotation 2x ( aby tam byl křížek ) a vyznačíš mapu kterou chceš hrát.
        • na PS3?ja nic nenasel,filtrovat se da jen par veci
    • Pred rokem to ani nebylo ohlaseny O.o
      • SirArag
        Když říkal "před rokem", myslel před měsícem. Když říkal "demo", myslel betu. A když říkal "hrál", chtěl napsat viděl.

Nebo myslel BF 1943 (pokud vyšlo demo, což nevím, protože nevlastním PS3) ;)
        • samozrejme ze BF1943 (PS3) a demo bylo mysleno ze hra sla hrat 30 minut zadarmo,pak se muselo zaplatit.spis me stve ta rotace map v BF3
  • Ale nech pojebú krista, celé EA *7*
  • Dá se este stáhnout bf1943???za dva dny my má prijit bf3 tak kvůli tomu jsem ho bjednaval.dik za odpověď.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit