Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Precom mam taky neodbytny procit ze som venoval 24e za alpha verziu niekomu kto si to nezasluzi ? To studio , BIS, malo uz davno zkrachovat lebo si fakt taku doveru od ludi, za to co kazdy krat vyprodukuju, nezasluzia. Jedine ich stastie je ze nemaju v svojej oblasti konkurenciu a su preto ako jednooky kral medzi slepymi.
  • Nebyl tu tenhle článek už jednou vydaný?
    • victor
      Deja - Vu v případě Army je celkem běžné ;) . A ano minimálně dvakrát jsme už byli informováni o tom, že vychází poslední díl kampaně .... A jak jsem řekl tehdy tak i nyní ... koupím až Gold edici ;)
      • celoush
        co? To, že budou tři části (Survive, Adapt, Win) bylo řečeno snad v srpnu loňského roku... měsíc před oficiálním vydáním Arma 3. Akorát teda původní plán vydat po měsíci jednu epizodu nějak nevyšel. Nicméně o tom, že už jakože vychází poslední díl, jsem nikde nic dřív nečetl.
    • Jo právě sem chtěl něco podobnýho napsat. Sním, či bdím? Nebo jen deja vu? *4*
  • tonnymontana
    skoda te ceny je to strasne hodne za ne tak novej titul jinak bych do toho uz davno sel:/ jen by me zajimalo jake je v Arme3 letani? screeny jsou moc hezke zajimal by me nazor nekoho kdo uz par letacek hral. jestli je to spise arcade ci HC kde i zletnuti chce projet letmo manual. diky
    • spíš arcade, přístroje sice ukazují co mají, ale nejde např klikat na jednotlivé čudlíky jako ve Flight Simulatoru
  • KIMCID
    no počkáme až to bude ve Score komplet i s patchema *1*
  • Dejte mi vědět až to bude za 5,-EUR
  • Dneska mě Arma3 dost naštvala, když jsem zkoušel různé nastavení grafiky a zjistil, že je vlastně úplně jedno, jestli hraji hru v nejnižších detailech s rozlišením 640x480 a v nejvyšších v 4k rozlišení. Na Altisu jsou totiž lokace, kde vždycky FPS padá pod 30 a je jedno, jaké nastavené mám. Zajímalo by mě, jestli to dělá i ostatním - např. ve městě Kore - stačí vylézt do nějakého dvoupatrového domku a podívat se z okna do údolí. Na zmiňované nejnižší nastavení tam mám cca 31FPS a na úplně nejvyšší tam mám 22FPS a to mi jinak hra většinou běží 30-60FPS.
    • jestli se vykon nemeni nastavenim grafiky, znamena to že jsi omezovan procesorem
      • Čekal bych, že i7 3,5GHz bude na Armu stačit... Ještě jsem zapomněl dodat, že tento brutální pokles FPS je především v patrole, kde je na ostrově mnohem víc jednotek, než v obyč. misích.
        • Hanzales
          Jestli myslíš začátek druhé kampaně (přizpůsobte se - signál ztracen), tam jsem zrovna nyní, tak se mi to také citelněji zpomalilo oproti zbytku hry a snižování detailů také nemá razantnější vliv.
          • Jo, na Altisu jede hra znatelně pomalej, zvláště v misích, kde je více nepřátel. Něco tam mají prostě špatně a docela mě to štve, kazí to jinak velice dobrou hru. "Tweaky", které mají zlepšit využití CPU, grafické karty a Ramek nemají žádný vliv na rychlost.
        • arma.... co by si jako chtel ? :D
  • Pete.palis
    škoda furt tý natáhlý ceny *13*
  • Jack1947
    Zas projednou jedna Ceska hra se dockala kompletnimu dokonceni, ( mozna i duvod to zdarne dorazit v 1casti a jit na ty zbyle 2).
  • tahle hra ma 8x vetší mapu než planetside 2. proč je to tak velky človek nevi kam jit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit