Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psat samozrejme muzes co chces, pokud ale budes ignorovat fakt, ze hromada pc her konci jako uplny nebo castecny port z konzole na pc a tvrdit ze si kazdy jde vlastni cestou, nebude to davat smysl.
  • jsi si se spis prepsal ty!napsal jsi ze slabsi sestavy nikdy neomezovali narocnost pc her,viz crysis,ale u vas klan pc next gen maniaku ma za to ze je konzole taky slaba sestava!nebo ne?
  • Srovnávat tohle s crysis 1 no to už je velká demence.
  • to sotva!psal jsem,ze konzole jdou svou vlasti cestickou,Vlastni je nejaka firma,ta je navrhne podle svich predstav hrani a ma na to sva herni studia,nechte
    ji se priblizovat pc hrani.to uz by to tu davno bylo kamo!
  • ja bych to i koupil ale tohle mne opravdu moc nepresvedcuje, vzdyt jsem to uz hrál pred pár lety, jmenovalo se to crysis 1. kdyby tam alespon ponechali tu temnou atmosferu *9*
  • Ten potencial tvoreni na konzolich jsem nemyslel jako urazku,jen chvalu!Heavy rain,The last of us,ICO,Shadow of the colosdus,Little big planet,atd
  • Skoda ze v tom mas blaboly a sam potvrzujes cim konzole brzdi vyvoj a neuvedomujes si to.
    Slabsi sestavy nikdy neomezovaly narocnost novych her - viz Crysis, kdyz vyslo tak byla 8800 a ta ho absolutne nedavala.
    Firma dela hry na konzole protoze je v tom vic penez, hry musi slapat na zastaralym hw, pc porty vypadaji bidne => tj presne to omezovani.
    BF ani Cod nejsou z 90% pc hrou. Jsou to normalni konzolovky.
  • A samozreme KILLZONEeeeeeee *1*
  • Ikdyz na ps3 a potazmo ps4 je uz taky nejaka hardcore zalezitost,MAG,GT5,GTA5,Tekken,FIFA,PES,NHL,Top spin.Golf atd
  • Jack1947
    Je to malo, jen v tom pripade kdyz by se nezamerily primarne na MP. Pak by to bylo , vice nez u COD a tak by to bylo i celkem dost. *4*
  • 80 milionu lidi na ps3,80milionu xbox360,V 320p Wii 100mil hracu,ps2 150 mil hracu.K pripomince...Kolik lidi by chtelo nebo hraje v 720p.
  • Neprekonatelnej Ps4 lineup
    https://twitter.com/KazHiraiCEO/status/392356673513594880/photo/1 *15* *15*
  • pc je prevazne hardcore hrani (Qvake)a konzole jsou prevazne partymace,a paty zalezitost,vzdyt to vidite v nove reklame od sony,od roku playstation 1995 az po soucasnost.
  • Jen chci rict,kdo brzdi vyvoj pc her!Sami pc ckari,slabsich pc sestav a nottebooku,je vic v domacnostech nez onech silnejsich,Konzole si vzdy slapali cesticku jinudy,to ze se nejaka firma rozhodne neco udelat na konzole ze je tam naky potencial tvoreni a kvuli zisku.Vsichni vime,ze z 90% Battlefilel a Call of duty jsou only on pc hrou,tak nac vykonostne atd schazovat konzole.
  • Tak kdyby to vydali na opravdovou herni platformu, tak by to mozna k necemu bylo. Ale kdo by chtel hrat v roce 2013 na 720p a low detaily? A fps na gamepadu... *15* To je jak NHL volantem.
  • Mizériusi, ty urážko na rodinu, jsi ještě nikdy neslyšel, že vtipy na sestry jsou povoleny? :) Ty jsi celkově takový omezenější, že. Jen tak mezi náma, měj si mě za co chceš, tvůj názor, tvá volba, mohl bych ti tu všechno hned vyvrátit jedním postem a asi by jsi byl hodně překvapený, ale proč bych to dělal že. Ty a ten potetovanec dobře bavíte, není nad konzolistu, který někde hluboko v duši ví, že gamepad je k hounu, ale bude tu dělat, že ne :)
  • TheGGG
    Tak to si celkem lama když pořát hraješ také staré kktiny jako QUAKE
  • pod 10 hodin ti dneska Doom taky projdu, ale když jsem ho hral před lety poprvé tak jsem v nem stravil zhruba 20 hodin
  • C-BEAM
    si pozri letsplay na YT napr. od Kikoskia, prvý dal za nejakých 5 a druhý za 7 hodín. Doom 3 dal až za 14.
  • kazdopadne te dostal, i když je nula..kdyby ne tak tu nepises na jeho konto romany..a mimochodem jednou umrem všichni a potom uz bude jedne jestli sedel socialne zapojenej v diskuzi o SW nebo zrovna sedel v parku a krmil holubi:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit