Přejít na výpis diskuzí
Kampaň Killzone: Shadow Fall vydrží deset hodin
22.10.2013 | Aleš Smutný
122 příspěvků
-
zadne zkreslene predstavy nemam, dohrat Doom na vyssi obtiznost na první hrani za odpoledne je kravina aspoň pro 99.9% hracu..ještě napis ze jsi nasel 100% secretu v kazdem levelu a poslu ti pro doktora:)
-
http://www.montrealmemes.com/wp-content/uploads/2012/10/shut_up_and_take_my_parents_money.jpg
-
Doom se dal v pohode odehrat za odpoledne. Dneska maji lide zkreslene predstavy o tehdejsich hrach. Takovou Dunu 2 jsem take odehral na jeden zatah. Dnes jsou ve skutecnosti hry delsi a obsahove mnohem bohatsi. Akorat se nesmi hrat na easy, ale na hard.
-
prumerovat herni dobu je blbost. Spis jde o to co kdo hral, a moje zkušenost je ze FPS před 8-15 lety byli delší nez dnes a to minimalne o 50% az 100% a asi jsme ty 8-10 hodinove hry nejak minul nebo vynechal:). Zapomel jsme ještě na Turoka, ten byl taky docela dlouhej:)
-
z menovaného má 15 h hernú dobu tak chrome a pariah, o nejakých 20 h nemôže byť reč ani u jednej. Problém je že na každú menovanú hru ti vymenujem dve kvalitné fpsky s hernou dobou pod 10 hodín. Priemer bol v minulosti okolo 10-12 hodin. Dnes je to cca 8-10.
-
40+ hodin fps mas třeba Metroid Prime, ale to je omezene jen na Nintendo:) Taky zhruba 10 let stara hra. A myslim ze Halo bylo nekde ke 30 h.
-
JJ v pohode. Ale Blacky je dost mimo!
-
A sorry, moje chyba, myslel jsem samozřejmě 4ku.
-
Jaka petka? *1*
-
Red Faction 1+2, Chrome, Pariah, Unreal1+2, Hexen 1+2 atd..všechny celkem dlouhe (tech 15+ hodin urcite), mozna Unreal 2 byl kratsi. Spravne někdo podotknul ze to bylo i obtiznosti a vetsi komplexnosti levelu, ale holt to byla soucast hry a do celkove herni doby to jiste patri.
-
Tak určitě to nebyla 5tka. Tam trval dvě hodiny, jenom ten závěrečnej filmeček *4*
-
Jaky MGS trval 3h? Co to placas ? *15*
-
Chcel by som vidiet tvoj skill v CoD. Ahh, radsej nie. Usetri ma tej bolesti oci :D
-
Reakce na Predatora
-
Jsem nevěděl že bereš debatu jako soutěž. Je to první video když das battlefield 3 ps3 do youtube, zas tak moc mi za delší hledání nestojíš *15*
-
Nebreč *4*
-
Doom 3, Halo, HL2 to si vyselektoval tie dlhšie,resp. nadpriemerne dlhé hry ale čo ten zbytok ? I keď teda ten Doom3 som dal za cca 10 hodín. To že v globále sú hry kratšie je možno pravda ale, že by bol priemer u starých fpsiek okolo 20 hodin je nezmysel.
-
Podle mě se tomu lidi diví ne, že by to v dnešní době bylo nějak málo, celkem normální herní doba u střílečky, ale že se s tím vytahují :)
-
tak hlavně levely v Doomech byly vždycky taková bludiště kde se člověk mohl fakt ztartit, nebo kolikrát třeba hodinu hledal cestu dál, dneska je to přimo za nosem, možna odbočka do boční uličky kde je bedna s lékárnou *1*
-
29: 41 *3*
http://www.youtube.com/watch?v=hk4kX9WEcZA