Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hra musí byt tak dlouha aby ji prumerny recenzent mohl rychle dohrat, udelit vysoke hodnoceni a tim dohnal co nejvic lidi do obchodu:)
    A ted vazne. pro me osobne jakakoliv hra pod 15h herního casu nestoji za pozornost.Idealni delka hry je pro me 40+ hodin, problém je ze dnesni herni marketing povazuje dle pruzkumu 10h herni doby za optimalni a lidem to nevadi. hry jsou dnes konzum a rychla zabava na vecer, hardcore hraci vydavatele prilis nezajimaji, protože jejich preference jsou nad jejich moznosti zisku/práce. Herni dobu dnes nafukuje hlavne online prvek, neda tolik práce, a je idelani pro casula i hardcore část publika.
    zalezi hodne na zanru, u FPS je 15+ hodin docela ok, ale třeba u RPG to je pro me naprosto neakceptovatelne.
  • Miserius
    Ja netvrdim ze porazim kazdyho nerda v 14 let stary hre, ale ze se na gamepadu da normalne (normalne, ne nejaky profesionalni esport) hrát
  • Zajmaví jedna z prvních her co měla AUTOHEAL byla zrovna PC verze Call of Duty 2 a né nějaká konzolovka *4*
  • Miserius
    https://www.youtube.com/watch?v=fGam8lFWfXw
  • Ty ses tady s temi svymi multi ucty taky uz docela trapnej *3*
  • No 10h za ty penize, to je celkem slabota teda.
  • God-of-War
    CoDko ma nejakou kampan? O.o
  • A kdo říká, že to byl vtip. Já celou tuhle diskuzi beru jako jednu velkou srandu, občas se tu dobrý názor objeví, ale většinou jsou tu dost nevyzrálí hráči, spíše mladší co mají jen plnou hubu keců a minusek.
  • sipecka
    Nejhorší je člověk co se snaží být vtipný a přitom je taaaaaaaak trapný .)
  • Přesně. To bych taky rád viděl, by tekly slzy smíchu. A ještě toho potetovanýho a další pošahance tady. Takový video tu mít, tak si to jeden večer dám jako hlavní program místo filmu
  • Popravdě i na to bych si troufnul, samozřejmě ne na otevřeném prostoru. Si pamatuju finální bitvy na Invexu v jednom roce, kdy jsem v úzkém tunelu dal s pistolí dva borce co po mně pálili raketometama :) Dnes už takové skilly nemám, ale nějakýho Mizériuse s páčkovačem bych dal s prstem v jeho ses*tře, chci říct v nose ... :)
  • Haha *15* ! Natoc sam sebe jak hrajes treba bf3 na ps3 *1* Prosim chci se zasmat *1*
  • LionelHutz
    Ten poměr cena/výkon je u některých her už vážně na hranici únosnosti (obzvláště pro lidi, co neradi multiplayer), ani se nedivím, že si to spousta lidí radši upirátí (a to nejsem zastánce pirátění). O to víc si musíme vážit her, kde se klade důraz na (znovu)hratelnost a kvalitní provedení, namísto dneska už bohužel imho převažujícímu důrazu na rádoby cool efekty a grafiku. *7*
  • to bys mohl rovnou hrát 10vs1 aby to byla zábava, ale byl by to zajímavý experiment
  • mdkGT
    tj 2x vic nez u CoD, RE5P3KT!
  • Tebe tak někde potkat třeba v Quake jeden na jednoho. Já normálně a ty s gamepadem. Myslím, že by se ti otočil svět o 180°C.
  • Miserius
    Diskuze plná lidí co svojí nemotornost vyčítají gamepadu *1*
  • Autoheal, aim jsou konzolové blbosti, na konzolích nutné. Jinak by to děti nekupovaly protože by nikoho nezabily. Ten obrázek mě pobavil. To zelený je jakože zaměřovač? To by odpovídalo, aby jsi s gamepadem někoho trefil :D *1*
  • Není slovní spojení "FPS střílečka" tak trochu pleonasmus? : )
  • 10h za 1500kc dekuji nechci! A fps na konzole jsou marne a trapne(nez na nekoho zamirim bez autoaimu jsem dead! Fps ma budoucnost jen na PC. A FUCQ AUTOHEAL! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit