Přejít na výpis diskuzí
Kampaň nového StarCraftu nezklamala aneb jak to bude s recenzí
13.3.2013 | Adam Homola
139 příspěvků
-
Táákže dohráno.
V Listopadu jsem si předobjednal collectorku a netrpělivě jsem odpočítaval každý den do toho dne, kdy to konečně vyjde a zahraju si. Pro jistotu jsem si v práci vzal den volna, koupil něco na posilnění a skočil na to. Jedním slovem ... Nádhera! Kampan pecka, možnosti, hezké zpracování hlavní postavy a její vylepšování, průběh misí, a konec. Nelituju v žádném případě utracených peněz a těším se na poslední díl! Přemýšlím i, že nakonec zkusím ten multiplayer, tak mě zas něco chytlo. Jinak lidem doporučím místo obtížnosti normal,která byla v Sc2 wol poměrně těžká, doporučím zde začínat na Hard. No nic, tak jdem na těžší obtížnost. -
Já asi nikdy nepochopim, co všichni vidí na Starcraftu. Pro mě je ta hra nuda. *6*
-
-
Nečekal jsem nic, nebo tedy spíš reakce co jsou zde napsané. Já chápu, že někoho tahle hra baví a je takový fanoušek, že ho jakýkoli negativní komentář vyvede z rovnováhy. Já také nemám rád podobné negativní komentáře na mnou oblíbené hry a tak jsem si potřeboval také rýpnout a rozhodně jsem to nemyslel nějak zle. Tak se hezky bavte a ať vás hra těší. *3*
-
Paráda, už se těšim, kolik dostanu mínusů za vyjádření názoru.
-
-
Popravdě, co jsi čekal?
-
Když nenapíšeš proč, tak tvůj komentář nemá vůbec žádnou hodnotu... Navíc, když mě nebaví rts obecně nebo rts se scifi tématikou, tak nebudu psát nic neříkající komentáře, ke hře která mě nezajímá že?
-
-
-
Snad poprvé co jsme nějakou kampaň dohrál na jeden zátah, paráda.
-
Nekdo tu narazel na hloupou kampan v WoL. Ja budu oponovat. Konecne po xxx letech jsme se dockali strategie, kde neni missin objective - eliminate all enemies. Me dala kampan za hard pekne do tela a ted zkousim brutal. Kazda mise v jinym prostredi, jinak se hrala...ja byl unesenej. Navic je starcraft jak hrani s vojackama. Jestli chce nekdo neco vic, jsou tu treba strategie od battlefrontu, kde se neustale pri soubojich jednotek pocitaji kvanta statistik a kazda jednotka funguje samostatne
-
Zatial predbezne hra nesklamala a HoS vyzera byt fakt vymazleny. Osobne som zvedavy skor ako sa uchytia nove jednotky v MP. Osobne mam pocit ze sa za kazdu rasu presadi tak 1 a ostatne sa budu pozivat skor vynimocne alebo cisto iba v 1v1.
-
Na HotS kampani mě chyběla mise ve stylu broodwar, aspoň jedna. Obří, s cílem zničit protivníka který je šíleně zakopaný. Přičemž na mapě je fůra expanzí a je potřeba i 3x nebo 4x expandovat. Přijde mě trochu úsměvné, když 99% misí se dá dohrát bez expandování (kolikrát tam expa ani není) a multiplayer je pak čistě a jenom o expandování, to se pak můžou snažit dělat tutoriálů kolik chtějí :-)
-
-
Tohle mě taky upřímně překvapilo, v celé kampani jediná mise, kde jsem měl trochu pocit velké bitvy byla ta poslední. Jinak jsem ale nejvíc spokojený, parádní pokračování, už se nemůžu dočkat až se vrhnu na multiplayer.
Btw. ještě mě dostal ten "bossfight" obšlehnutý přesně z diabla :D
-
-
Kde se dá HoS koupit u nás nejlevněji ? Battlenete je nejdrazsi. A ocekava se nekde nekdy nejaka sleve behem tohoto roku ?
-
-
psal jsem to už vejš AJ verze od 789,- viz srovnávač: http://hry-pro-pc.heureka.cz/starcraft-2-heart-of-the-swarm/#c4079:3
-
Já kupoval jen 2xklíč přes Ebay za 55,98 Euro, což je 1491 Kč = 745 kč. To už se dá...
Klíč došel do necelejch tří hodin od zaplacení. Prodávající Keymbo (nějakej německej eshop) -
sleva u Blizzard her.. to mi přijde pomalu jako utopie
-
-
ne blizz ale nekteri cesti prodejci, u vyjiti WoL byla sleva 20% po mesici prodeje, asi u xzone
-
-
Zkus počkat na velikonoce, třeba něco bude :P Jinak MMOBOOST mívá dobré slevy, jen nevím jestli i po vydání. Zkus sledovat, nebo prostě přes heureku nejlevnější :) Ja to beru za 900,- na hscomputers přes prodejnu takže ok.
-
-
Blizzard po nějaké době hry sleví, navíc dělá i výhodné časově omezené akce. Takže pokud někdo nechce platit plnou cenu a nevadí mu mít hru později, tak se vyplatí počkat. Dále se dá ušetřit koupením digitální verze.
-
-
dig na battlenetu je ta nejdrazsi vec ze vsech nabizenych :D
-
-
2 týdny před prodejem HoS měl Blizzard akci na Wol, kdy stál 19,99 Euro:)
-
-
-
-
-
Vstupujeme do éry trailerů na recenze? *4*
-
-
ukoncite nastup, dalsia zastavka: teaser na trailer :-D
-
Teaser, když už. :)
-
-
Spíš by mě zajímala náplň misí, protože ve WoL byla většina výplňová (natěž tolik a tolik surovin, znič vlak, chraň konvoj, atd. šak víte) a ryzí klasika "postav základnu a znič nepřítelovu" byla co se týče možností, jednak upozaděna a za druhé nijak ku prospěchu věci zinovována...jinak řečeno na normální obtížnost šla taktika jako obvykle bokem, ui vlastních jednotek bylo na tu dobu velice hloupá (+jejich ovládání opět klasicky nešikovné). Nechci aby výzva hry spočívala nad tím, jak rychlý jsem s myší, ale o mírném přemýšlení (normal) či větším přemýšlení (hard). Ano, chci iluzi toho, že jsem na super taktický fígl přišel sám...přitom nijak těžce, chci snadnější manipulaci s jednotkami a jejich abilitami, ale také výzvu, která dává smysl.
-
-
Chytrý jednotky, to je jako v FPS zapnout aimBot. Starcraft je o správné práci s jednotkama. Starcraft prostě vždy bude spočívat z velké části na efektivním APM, takže Starcraft neni pro tebe :D
-
-
Pořád je velký rozdíl mezi chováním jednotky s a bez velení...to neznamená, že pokud ho nebudu přímo navigovat tak se bude chovat jak idiot, nebo i když je navigovat budu (ale to je otázka herních mechanizmů). Dám ti pár příkladů, které mě štvou...tak scv v boji, člověk je tam má aby opravovali, ale co takhle jim nějak zatrhnout možnost, aby se pouštěli do boje jak trotli (zase je člověk musí nahánět zpět jak stupidní děcka) nebo když se jednotky nechávají střílet od nepřítele stojící na z patra kraji a neopětují palbu jen proto, že jsou v "mlze"...nedává smysl, vždyť je musí vidět. Pro mě není MP...ale smysluplnou kampaň bych si velice rád zahrál.
-
-
ved upravili path finding jednotiek a uz sa mi dlho nestalo ze sa daka jendotka zasekla na kopci lebo som im nenaklikal presnu cesticku tak co viac chces:D
-
vzyt SCV samy neutoci, dokud jim nedas prikaz, stoji tam a nechaji do sebe kosit.. aspon ve WoL to tak bylo.. a jednotka neutoci zpatky na cliff, protoze tam opravdu nevidi, to je herni mechanika, musis tam hodit comsat, nebo letadlo, nebo tam vylezt nejakou svoji jednotkou. ach jo, to byly opravdu hloupe priklady
-
-
ano nelíbí se mi tyto herní mechaniky...ale teď už fakt jak pro blbé...vše se to odvíjí od poblbané manipulace s jednotkami, která je primitivnější než ve starém AoE2 a opravdu mě sere, že místo toho, abych SCV chránil před nepřítelem, tak je musím chránit před jemi samotnými, protože mě (když nehraju MP) fakt NEBAVÍ je při svém blitzkriegu odklikávat nebo...stačí, když mám ve svý armádě 8 typů jednotek a musím úkolovat hlavně je...SC fanboys eat my ass, RTS jsou v současnosti z nedostatku konkurence zpátečnické a pokřivené...ne že by to někdo z vás viděl
-
-
njn progaming u čehokoliv jde mimo mě, ale co bylo to bylo, snad se to s Kerrigenovou zlepší
-
chci rict ze ta hra je precijen delana na progaming v MP, tudiz musi nechat aspon nejake moznosti skillu hrace, cim vic to zjednodusis a automatizujes, tim vic se smazava rozdil mezi zacatecnikem a profikem az z toho nakonec budes mit Command&Conquer, kde zacatecnik klidne uhaluzi i zkuseneho hrace
-
o moc jednodussi nez v HOTS uz to byt nemuze... zkus si nekdy zahrat prvni Starcraft a uvidis ten neskutecny pokrok a zjednoduseni v SC2, ja nedavno hral znova jednicku a reknu ti, ze jsem fakt valil oci jaky je to HC (kor kdyz si na to clovek odvykne)
-
V AoE2 pokud vím vesničané po zaúčotčení na ně utíkali ^^ (ikdyž si to přesně nevybavuji, možná jen nepřátelští, rpotože je PC stahoval). Ale s tím střílením naslepo je to dobrý nápad, jen by museli nějak naprogramovat dmg :)
-
-
-
-
-