Přejít na výpis diskuzí
Kampaň nového StarCraftu nezklamala aneb jak to bude s recenzí
13.3.2013 | Adam Homola
139 příspěvků
-
jo, kde je ta doba, kdy datadisky byli vazne velke a poradne...ne dneska nekolik retardovanych DLC
-
-
Docela by mě zajímalo, kdo přišel s tím pojmem "datadisk". Páč v zahraničí to je, pokud vím, expansion, nebo add-on, nebo něco podobnýho. Dokonce si vzpomínám na jedno číslo nějakého českého herního časopisu, kde dělali interview s nějakým snad producentem Icewind Dale (byl to hodně starý časopis :)), a tam na otázku o datadisku vyloženě říkal, že mu ten pojem nic neříká.
-
-
Přitom data-disk dnes už pomalu neexistuje že. Navíc data ke hře když je to samostatná hra většinou (viz Crysis Warhead - co to vubec bylo oficiálně?). Ta expanze mi tam sedí víc. Prostě rozšíření/expanze, ale furt to není ono. Spíš pokračování. *15*
Datadisk pro mě nahradil DLC - kdyby to bylo na disku (mimo ten download), říkal bych tomu právě datadisk. -
-
zrovna warhead bych bral jako spin-off
-
-
-
DLC uděláš rychleji, tím pádem za tu práci uvidíš peníze dřív. Vývoj Hots trval skoro tři roky. Z pohledu vydavatele (= peníze) je DLC supr věc. Ale pořádně macatý datadisk je prostě pořádně macatý datadisk...
-
-
Ví se už, za jak dlouho přibližně bude poslední datadisk? Btw hru jsem dnes objednal i s WoL, tak jsem zvědavý, starter edice dost pomohla na vyzkoušení
-
-
Neví se, oficiálně žádné datum ani rok neřekli. HotS jim trvalo 2 a půl roku, Legacy of the Void by prý chtěli stihnout dřív. Ale známe Blizzard, takže osobně bych si tipnul že to bude až tak v druhé polovině 2015.
-
pokud rikali že drív, tak tipuji že nekdy za rok a půl
-
-
-
-
je nutne mit ty savy z wings of liberty? neco jak u mass effectu?
-
-
NE. Navic achievy za kampan jsou na serveru, takze ikdybys nemel zadne savy, tak podle achievu by ta hra vedela co jsi vse dokoncil a jak ses rozhodoval.
-
-
Je to ještě jinak. Hra si skutečně vezme "savy" z WoL ze serveru kde byly uložené. Nedělá to ale podle achievmentů, protože jsi mohl WoL kampaň hrát opakovaně a sesbírat klidně všechny achievmenty.
-
teda ne ze by tva rozhodnuti ve WoL mela nejaky vliv na udalosti v HoTS, tam uz se pracuje jen s jednou verzi viz. Nova vs Tosh ve WoL
-
-
-
No musim ti dat za pravdu, je to viac nez skvele :D
-
Takové pocity extáze, štěstí a mrazení v zádech jsem už dlouho nezažil u hry, jestli vůbec někdy.
-
tak a teď honem všichni fanboyove sem začněte se plácat kolem ramen jaká je to boží pařba *1* *7*
-
-
Je to boží pařba. A nějakej ubožáček, co chodí trollit na games.cz, protože IRL si ho vůbec nikdo nevšímá na tom nemůže nic změnit *5* .
-
-
si mě teda setřel *1*
-
-
Ty by ses mohl zase plácat do hlavy *7*
-
když to dobrá hra je tak nevidím důvod proč ne *1* *7*
-
Realita je taková, že to boží pařba je *4* sám sis nasral do trenýrek
-
-
Chci se zeptat jak je na tom tato hra v porovnani s dota 2 ( vim rejpalci, reknou ze to je neco jineho ) ale jde mi spíš o zábavnost, dotu 2 je asi jedina hra kterou bych snad mohl hrat kazdy den i treba jen 1x za den
-
-
Dota 2 je niečo iné.
A ano, ak si hraval strategie cez lan/multiplayer, tak je to super a oplati sa to - nic lepšie v sucasnosti nenajdes (rts).
Ak budeš mať dostatok odhodlania, ako si mal, ked začinal s dotou, tak ta to možno bude baviť.
Ja som hraval sc 2 pravidelne. Ale u mna je Dota proste top v znovu hratelnosti (hots si nekupujem -> pretože Dota)... okrem toho je z môjho pohladu ťažší SC2 (nazval by som to -> po technickej stránke). Micro - makro - to sa proste musis naučiť v sc a nie každemu to ide. :)
Dota je tiež ťažká hra, ale tam máš jednoho hrdinu a mozno nejake unity... v SC je to proste mašinéria. :)) -
To je těžko porovnatelné, Dota 2 je jiný žánr, úplně jiný typ strategie. Pokud ti jde o "zábavnost", tak StarCraft zábavný je a v multiplayeru ho můžeš hrát až do zblbnutí. Dalším obřím faktorem zábavnosti je Arcade, kde ta Dota vlastně taky je...
-
-
Já nevim, dota 2 mě fakt baví, ale starcraft MP hrát prostě nemůžu (aspoň 1 vs 1). Připadalo mi, že jsem stále pod tlakem něco zjišťovat o soupeři, dále pořád něco stavět apod. z toho důvodu jsem se moc nebavil.
-
-
Jsem na tom podobně. Dotu miluju, ale MP Starcraftu je na mě prostě příliš hektickej. Čas od času to zkoušim, ale vždycky tak do deseti her dospěju ke stejnýmu závěru.
-
No princip hry spočívá v tom, že musíš ovládnout ekonomiku a armádu, na více místech najednou, což v dotě jaksi nemusíš, tak se ti nedivím. Je to spíš výzva.
-
SC2 je komplexna hra kde mas vsetko co len chces. Single ktory bude ohodnoteny 9 z 10 + multiplayer ladder + Arcade kde mas custom mapky ako aj napriklad SC2 Dotu. Proste za primerane peniaze v dnešnej dobe neuveritelne vela muziky. Co viac si priat ? Blizzard je spolu s Valve podla mna raj pre PC hráčov.
-
-
-
-
Kampan uz mam taky dohranou a asi nebudu mit klidne spatni nez vyjde Legacy of the Void
-
Kampaň je špičková ako vždy, na to, že je to stratégia to má skvelú filmovú atmosféru už od prvého momentu (aj in-game). Dnes večer strávim pri SC.
-
Love it! Kupene vcera a nemozem sa od toho odtrhnut!!
Necakal som, ze to prekona Wings of Liberty ale zatial to ma naslapnute hoooodne vysoko. Kampan hodna 10 rocneho cakania(teda zatial).
A to na strategie nemam na prvom mieste.. -
"Like ride on a bike" *14*
-
-
"Like riding a bike" *3*
-
-
Jop, moje chyba. Smejki má pravdu.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=j8aSEuHRBlA#t=185s -
"Like a ride on a bike" *5*
-
-
ten první člen tam nějako neslyším.
http://youtu.be/TYhexmQnkHI?t=7m50s
jinak se obvykle vzpomíná na schopnost ježdění, ne na jednu (nějakou) jízdu -
-
Hmm, tak uprimne jsem nemel tuseni ze to je z nejakeho videa :D To potom sorry, ale pak jsem myslel jako smysl: jako jizda na necem, a jak je like a boss, tak bude like a ride-. To by melo byt spravne. nvm , výlovnost je jinak s nebo bez a nezoreznatelná *3*
-
-
Poplácej se :D Jediný čeho jsem chtěl docílit je zvýraznit ten cool moment kdy Kerriganka políbí Raynora.
-
No takže "Like ride on a bike" je špatně, a jsme doma! Ja hou :D Správně je to s "a" před ride *1* trololo *2*
-
Like riding a bike - jako ježdění na kole
Like a ride on a bike - jako (jedna avšak nespecifikovaná) jízda na kole
Ani jedno není špatně, ale obojí má jiný význam. První připodobňuje povahu dovednosti (nezapomíná se), druhé připodobňuje zážitek z jízdy (neustále v pohybu, relativně nestabilní, svižná, nebezpečná). -
Jo určitě, prvně jsem ani nepřemýšlel, proč to Ronox napsal tak jsem si rýpnul *1*
-
Podle mě je ta tvoje věta taky správná, ale znamená něco trochu něco jinýho, a určitě by ji rodilej mluvčí nepoužil ve stejným významu jako Jim tu svoji. Ta tvoje, to je spíš záležitost zážitku, kdežto ta jeho spíš záležitost skillu. Aspoň tak nějak to cejtim.
-
Spíš než odposlech mě zajímá správnost "It's like a ride on a bike." Jelikžo jsem nemířil na to, že Jim říká to co napsal smejki, a psal jak by to mohlo být opraveno, no to je už jedno, stejně bych to nepopsal správně, co jsem chtěl řešit (kromě té správnosti věty/spojení).
Teď to samo chápu že ^^ -
Smejki to odposlechl správně... a to je asi tak vše, co se k tomu dá říct. *4*
-
-
-
-
-
Wrong!
Ok right, if you want. *15*
-