Přejít na výpis diskuzí
Kapitoly z historie světa Warcraft - Cataclysm
26.11.2011 | Redakce Games.cz
115 příspěvků
-
fakt neviem co vas na tom tak stve, sak ak ma clanok nezaujima tak ho necitam ja WoW nehram ale cas od casu mi nevadi si o tam nieco pozret, ved ta hra je fenomen a urcite na nej nieco je ked ju hra tolko ludi tak nerozumiem preco by ju nemali nepropagovat na webe o hrah...... *5*
-
-
suhlasim. nehram som, nehram ani nebudem hrat WOW a nejak ma nezaujima citat vsetko o WOW, ale sem tam raz za 2 tydne aks a tu daco objavi celkom si to rad precitam. nechapem tu averziu ludi na hocijaky clanok o WOW.
-
-
Ono by taková averze nebyla kdyby to bylo alespoň zajímavé. ( třeba že budou pandy jooo to je změna ) Ale psát o každým hov..?
-
-
-
wowko jsem hral 5 let ale pekne to cely zku...... parte star wars old republic *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* uz se tesim jediove budete umírat
-
-
hral si uz swtor? ja ano a je to to iste co wowko... prajem vela zabavy v tom shite
-
-
no ja stale dufam, ze to bude "lepsie" ako wow, ale to hlavne z dovodu, ze nebude :)
-
-
-
Nechápu k čemu tyhle články.Fanoušci co to hrají znají a nás ostatních to nezajímá *10*
-
-
Hru nehraju, ale o lore si vždycky rád přečtu. Už jenom proto, abych byl v obraze, kdyby se náhodou někdy v budoucnosti objevil Warcraft 4 a byla tam dějová návaznost na WoW.
-
ono to ma nejaky zvuk, ktory nejde vypnut? v skutocnosti ti vadi len to, ze nemas nic co by ta tak bavilo a malo podobnu hracsku zakladnu.. si z toho frustrovany a mozno v depresii
-
-
Pane Bože pomeranči vykašli se na to. Ne teď vážně ono mě vadí že se píše o každém hov... a žádná nová informace co by stála za řeč. Ono už to má charakter reklamy co vyskakuje z každé stránky a to nas...re. Depku z toho fakt nemám jenom mě vadí ten reklamní charakter ( četnost článku na jednu hru )
-
-
Ty jsi za nás ostatní mluvčí?
-
-
No zřejmě si to nepochopil. Nás ostatní co nehrají tuhle hru už prostě unavuje pořád dokola poslouchat o WOWku ( o každém prdu co postavička orca vypustí ze zadnice ) a když to hraješ proč to komentuješ když to nebylo určené tobě?
-
-
To že nehrajeme hru ještě neznamená, že neradi čteme o jejím universu příběhu atd. Já jsem za tenhle článek rád.
-
Opět píšeš za nás za všechny? To už je nějaká choroba, ne? A ne, musím tě zklamat, WoWko nehraju. *1*
-
-
-
-
Díky, alespoň něco z lore her, čehož je jinak na Games.cz velice pomálu, ale proč to musí být jen o WoWku? Což takhle sepsat historii i jiných RPG her?
-
-
*8* Pozor to se dneska nesmí ! To by byl přece spoiler ! *8* *8*
-
Pravda, takový Faerûn nebo Myrtana by byli super.
-
Protože to psali fanoušci WoW z jiné stránky. Kdyby tu bylo třeba TESfan, bylo by tu lore z ní (což by bylo bezva, co se týče astrologie, náboženství a historie konfliktů, mají to docela promyšlený)
-
-
http://oblivion.bonusweb.cz/codex/historie.html - tady je stručná historie TES, ale jen pro potřeby Morrowindu. Podrobnou část je možno vyhledat na http://www.imperial-library.info/, ale je to bohužel jen v angličtině.
Taky bych bral něco takového. -
-
Vím, stránky znám, děkuji, jen jsem odpovídal, proč to není i tady *4*
-
-
OMG, to Vám nestačí, že každý druhý článek zde je ř*ťolezectví hře Skyrim?
-
-
Nesahej na Skyrim. Skodi to zdravi. Je to super hra a ty svoje negy by jsi nemusel vydejchat.
-
Ok všichni už chápem že tě to strašně moc žere a že nemůžeš žít s pocitem že se ta hra může někomu líbit a bavit ho..možná bys jí měl taky zkusit a pak až soudit to už bych tě možná i pochopil takhle pro mě má větší cenu i názor náhodnýho chodce na ulici...
-
-
Ne, nehodlám jít s davem. A toho chodce ode mě pozdravuj. *3*
-
-
Tak pokud jsi zaujatý proti značce jen proto, že je oblíbená, tak se asi fakt nutně potřebuješ něčím zabavit..
-
-
-
-
-
-
To je mi překvapení že navštěvníci games.tiscali se změnily na odporce WoS , moment počkat děcka přijdou až k večeru z venku , tak to ty + chápu zachvíly se to změní na očistec této nejlepší a nejnadupanější hry na světě , kterou kdo nehraje není borec a smrdí mu poklopec ... no seriously wow is fail .. *14* *1*
-
-
seriously, you are a fail (broken condom)
-
no nevim sem ve woku uz 2 roky v guldě kde z 200 lidí je nejmladšímu 19 a to sem já, jinak je věkovej pruměr 20-30, a lidi jsou dospělí od 18ti ne ? tak kde jsou ti děcka co to hrajou ?
-
je vidět, že už z venku dorazily...
-
-
malo veci ma upimne rozosmeje, ale toto vyslo :)
-
nebreč já vím že mám pravdu *3*
-
-
hmmm ... koľko máš rokov? podľa toho komentu - nebreč já vím že mám pravdu, usudzujem že tak 10 ... bež von a hraj sa s kamarátmi, hry nechaj hrami, keď sa do nich nevyznáš :)
-
-
-
-
jen takovy dotaz, jaky je smysl tech stranek wowfan, kdyz vsechen zajimavejsi material se stejne objevuje tady :) tim chci rict, ze mnohel logictejsi bylo jednou za dva tydny udelat clanek ze, !koukejte na wowfanu se objevily tyhle krasne clanky" a dat na ne odkazy. samozrejme uplne nejlepsi by bylo kdyby ten souhrn obsahoval i jine weby.
-
WOW anebo UAU? *5*
-
Redakce Tiscali : Proč pořád zmiňujete novinky, co se přidalo na wowfan stránce? Pokud někoho zajímá Wowko, tak tam má bookmark a nemusíte to pořád s r á t zde na hlavní stránku games.tiscali.cz.
-
-
wow ma nezaujima, bookmark nemam ani nemienim mat na wow fan stranku, ale rad si sem tma daco precitam, a ked ne zignorujem a ideman dalsi clanok.
-
Tě to nezajima tak to nečti...
Viděls že by lidi co WoW zajima lezli na stranky třeba BF3 a tam spamovali kraviny že je to nezajima? Tohle dělaji jen idioti. Takhle stranka je o hrách a co jsem naposledy koukal, WoW hra je.
-
-
Ta spolupráce s WoWFan je zlo...
-
-
Tvrdila by si to samý kdyby spolupracovali s nákou fan stránkou HF?
-
-
No, kolem HF toho tolik neni :D
-
-
můžu se zeptat proč? nebo ve Tvém světě platí, že co se nelíbí Tobě, nesmí se líbit nikomu jinému? WoWko nehraju a ani nezačnu, ale fakt nemám problém s tím, že se tady občas objeví nějaký článek, ptž bych ho normálně přešel :) a aspoň je vidět, že fanatics může fungovat *3*
-
-
Mně je WoWko u zadku, ale je to tady každej den, ani Skyrim tu neni tak často.
-
-
Me je u zadku WoWko i ten Skyrim, ale mas pravdu. ;-) O necem ale psát musí. Nehlede na to je to stale *druhe* nejhranejsi MMO
-
Je cas si poridit bryle a jinak bych tebe a ostatni podobne postizene pacienty rad durazne poprosil, aby k vecem, ktere je nezajimaji, nepsali, ze je nezajimaji. Nikoho to "nezajima" a plevelis tim diskuse.
-
-
Mě nejde o to, že mě nezajímá. Vy jste postižení tim, že sem dávátek každý den o WoWku článek. Tohle neni pomalu ani Games.
-
-
"ona" vubec cela dejmilí handerson postrada logiku
-
Tvoje argumentace nema zadnou logiku. Piseme o tom, co ctenare zajima (a nemerime to podle ohlasu nekolika lidi v diskusi, na tom vezmi jed :) a to, o cem psat chceme. Ze tebe to nezajima, to je tvuj problem, se kterym bohuzel nic neudelame. A znovu opakuju: normalni clovek, kdyz ho neco nezajima, tak neztraci cas psanim o tom, ze ho to nezajima a sleduje neco jineho.
-
Každý den? Probuď se...
-
nepichej jim do vosiho hnizda :D vis jak jsou tyhle lidi pak agresivni, kdyz si brani tu svoji hru, kterou jim za chvili vypnou a z postavicek jim zbyde prd :)
-
-
-
heh ale za 7 rokov si na skyrim nik nespomenie wow je tu tolko a stale je to najhranejsia hra tak je jasne ze tu musi mat svoj priestor *3*
-
-
WRONG. Wowko uz nejhranejsi opravdu neni
-
-
a co teda daj :D
-
-
-
po5er se
-
-
-
Mluvíš mi ze srdce sestro *4*
-
-
*11* *11* *11*
Omlouvám se všem fandům WoWka, ale už prostě nerozdejchám jedinou zmínku o této hře. -
-
world of warcraft
-