Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem jerád že neudělali warhammer total war s těmi novýni warhammer hodnými válečníky chaosu
  • Už před 4mi díly jsem si přál, abych mohl ovládat Karla Franze a jízdu demigryfů. Total War byl pořád dokola jen s lepší grafikou ale herně.... Konečně teď vyjde klenot mezi Total War a vůbec mezi hrami vůbec. Jinak, pro ty, kteří Warhammer neznají. Hra Total War - Warhammer vychází z knižní a deskové předlohy, které vřele doporučuji. Sám hraju za The Empire. *14*
  • karl franz = rasista

židovské mimovládky na neho
    • XorxoxTalarius
      Tak to bud rad ze jsi nevidel nejake video z W40k, kdy v pripade infiltrace planety nejakou mensinou nevahaji celou planetu i s nekolika miliardama lidi vyhubit do posledni bakterie *1*
      • orkokaust *8*
  • Magister_Peditum
    Nějak mi tam chybí ta warhammeracká brutalita. Obr fajn, ale nějak mě to moc nenadchlo. Total War poslední dobou dělá pěkný filmečky, ale realita hry je pak někde jinde.
  • Nevim proč ale přijde mi to trapný až směšný, tohle jestli má nalákat tak teda nevim *15* Ale zase Rome II a Attila měly pěkný trailery a hra nic moc, tak uvidíme. Každopádně se mi ale nelíbí kam ted Total War míří ..
  • Princ.Jablon
    Nevidim tam žádnou krev
    • Krev bude až součástí Blood Pack DLC za 1.99..
    • TheGGG
      DLC DLC to je jasné přece
    • RedEagle
      Ta bude az v DLC :))
      • Princ.Jablon
        jo, obávám se toho, že Rome 2 byl se svojema DLC na každej prd slabej odvar oproti tomu, čeho se dočkáme ve warhammeru
    • to by ovšem bylo nanejvýš trapné, Warhammer bez brutality je jak štrůdl bez jablek
      • Princ.Jablon
        Ten čaroděj na sobě nemá ani flíček, když ho drak hází do tlamy a to byl před chvílí v sevření 25cm zubů..
  • vypada to trosku smesne,...
  • No ja vam nevim, ale tech prvnich par okamziku na me pusobi celkem trapne. Cisar jen tak kracejici mezi vojaky, prohodi par nezajimavych slov, pak tam nabehnou orci a tak divne se to srazi...
  • Pane bože z GGG nám roste nový
    Troll diskuzní, to už je panečku let, pamatuje někdo na ozralého cahirá v chatu ? pořád se jestě neví kdo se za něho vydávál :D
  • těšim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit