Přejít na výpis diskuzí
Karl Franz vraždí orky v bitvě z Total War: Warhammer
17.7.2015 | Aleš Smutný
111 příspěvků
-
jsem jerád že neudělali warhammer total war s těmi novýni warhammer hodnými válečníky chaosu
-
Už před 4mi díly jsem si přál, abych mohl ovládat Karla Franze a jízdu demigryfů. Total War byl pořád dokola jen s lepší grafikou ale herně.... Konečně teď vyjde klenot mezi Total War a vůbec mezi hrami vůbec. Jinak, pro ty, kteří Warhammer neznají. Hra Total War - Warhammer vychází z knižní a deskové předlohy, které vřele doporučuji. Sám hraju za The Empire. *14*
-
orkokaust *8*
-
Tak to bud rad ze jsi nevidel nejake video z W40k, kdy v pripade infiltrace planety nejakou mensinou nevahaji celou planetu i s nekolika miliardama lidi vyhubit do posledni bakterie *1*
-
karl franz = rasista
židovské mimovládky na neho -
Přesně :-) Jako hráče světem Warhammera nepolíbeného mě jeho universum doslova vtáhlo :-)
-
Nějak mi tam chybí ta warhammeracká brutalita. Obr fajn, ale nějak mě to moc nenadchlo. Total War poslední dobou dělá pěkný filmečky, ale realita hry je pak někde jinde.
-
Krev bude až součástí Blood Pack DLC za 1.99..
-
Nevim proč ale přijde mi to trapný až směšný, tohle jestli má nalákat tak teda nevim *15* Ale zase Rome II a Attila měly pěkný trailery a hra nic moc, tak uvidíme. Každopádně se mi ale nelíbí kam ted Total War míří ..
-
DLC DLC to je jasné přece
-
jo, obávám se toho, že Rome 2 byl se svojema DLC na každej prd slabej odvar oproti tomu, čeho se dočkáme ve warhammeru
-
Ta bude az v DLC :))
-
Ten čaroděj na sobě nemá ani flíček, když ho drak hází do tlamy a to byl před chvílí v sevření 25cm zubů..
-
to by ovšem bylo nanejvýš trapné, Warhammer bez brutality je jak štrůdl bez jablek
-
Nevidim tam žádnou krev
-
alespon si nehraje na chlapa jako ty :P
-
moc zmrzky?
-
jakej warez? torrent je normální p2p služba.. a žadný warez!
-
vypada to trosku smesne,...
-
No ja vam nevim, ale tech prvnich par okamziku na me pusobi celkem trapne. Cisar jen tak kracejici mezi vojaky, prohodi par nezajimavych slov, pak tam nabehnou orci a tak divne se to srazi...