Přejít na výpis diskuzí
Karl Franz vraždí orky v bitvě z Total War: Warhammer
17.7.2015 | Aleš Smutný
111 příspěvků
-
Když může existovat zmrzlina s příchutí spermatu proč ne Total War: Warhammer
-
Kolosální demence a debilni trolling !
-
no jo ale ja bych to rad koupil digitalne, nechce se mi čekat na krabici
-
ano vypada teple
-
Ještě velbloud, koza a nízkoprofilové sporťáky.
-
Total War a Warhammer. Pro mě to bude buď zajímavé nebo otřesné. Již sem dříve viděl pokusy o Total War style fantazy, ale nikdy to nebylo od týmu Total War, takže to stálo za ****. BTW: začátek bitvy v traileru mi nějak připomínal začátek 1. dílu Lotra, dokonce i hlas Káji Franze mi připomínal hlas Hugo Weavinga ve zmiňované bitve.
-
veskoslav je dobrák od kosti, hotový švihák a elegán. Ten učiní každého muže, ženu a ovci šťastným.
-
sorry, jack mě hrozně zaměstnává *14* *14* *14*
-
Jestli se takhle chová ke všem neznámým, tak bych si o něj neopřela ani kolo. *11*
Ten musí být opravdu oblíbený ve společnosti... -
No ty se neukážeš u mě jak je rok dlouhý, tak jsem tě musel nahradit.
-
koukám, veska si našel novou holku.
-
Ano dvě sekundy na to, aby jsi otevřel Google a napsal slovo Warhammer ti fakt dá zabrat. Místo toho spamuješ hovadiny. A chovat se k tobě bude tak jako k ostatním "dívkám".
-
Veskoslave, tak promiň, že nemám čas vysedávat u počítače celé dny jako ty a neznám každou hru, která existuje. Promiň, že zajdu na určený web o hrách a na něco se zeptám. Doporučuji ti se chovat slušně a neurážet mě. Jestli se tak chováš k ostatním, prosím, ale ke mě se tak nechovej. *9*
-
ah, troll co předstírá že je holka, klasika, ti jsou nejvtipnější
-
LoL, sci-fi? To sis asi spletl warhammer s warhammerem 40 000, to jsou dvě rozdílný lore.
-
Hrají, ale taky si nehrají na něco, co nejsou. Problém je, zde zdejší "dívky" se vyjadřují prakticky shodně. Dělají ze sebe pipky. A to fakt normální hráčky nedělají. Takže ne, nevěřím, že jsi holka a pokud ano, tak jsi blbá jak tágo....
-
Myslíš, že holky nehrají hry ?
-
Luxus yes yes yes yes, konečně zase RTS, která má grády a trochu zvedá PC hraní z prachu. Už sem se lekl, že kromě wargame a dawn of war sérií na PC není jediná dobrá RTS. Tak eště ten gore mod, to mi tam hodně chybělo, ale stejně, bitka byla luxusní, Franz je prostě řízek
-
A ty asi někdo, kdo si neumí podívat dolů a zjistit, že není holka, ale kluk. Transvestitů už jsme tu pár měli, většina se "stáhla".
-
Gryf je mytologické zvíře.....To nemusí mít s fantasy absolutně nic společného a přestaň si hrát na holku. Trisce jsme to nežrali, šipečce taky ne a Tobě tím tuplem ne....