Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne
    Vidíš to, a já si vždycky myslel, že boltery a storm-boltery pálí zhmotnělou zlobu Císařovu a proto přebíjet nepotřebují *1*
  • Kája je borec
  • slavek.skara
    jak si sama řekla nerozumíš tomu tak netvrď kdo může a kdo nemůže komu ublížit....vesmíru a universu je mnoho v některých můžou třeba křečci zabíjet draky..
  • slavek.skara
    Muhehehhehe
    http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/706/062/9ac.jpg
  • slavek.skara
    Souhlasím !
  • Sr_Lobo
    A Age of Sigmar vypada jak kdyz jim ve WH40k akorat dosla munice..
  • slavek.skara
    *slint* že bych se přece jen dočkal pokračování něčeho tak velkolepého jako byl Dark Omen ?!
  • nightborne
    Na Aukru sou dvě za stopade bez dopravy - a máš to i s líbivou krabičkou =).
  • VaZqeZ_EU
    ....aha
  • VaZqeZ_EU
    Si mně připomněl jednu osobu, která taky něco sháněla a zarputile všude rozhlašovala, že to na webu není, protože to není na uloz.to *4*
  • mas tam pusny prach, pre nastrocnych je to scifi *7*
  • Sr_Lobo
    Hele me to neprijde jako urazeni, to je jako prijit pod clanek o LOTR hre a podivovat se jaktoze ty lidickove premuzou trolla natoz nazghula. Nehlede na to ze to video je zcela defalutne "Fantasy-trumfovaci" kdy se postupne likvidujou silnejsi a silnejsi jednotky navzajem aby to filmove vypadalo.
  • VaZqeZ_EU
    Sci-Fi? Snad Fantasy ne?
  • Radkaa
    Koho ? Jaká reinkarnace ? *9*
  • VaZqeZ_EU
    Já to ani jako urážku nemyslel bílí rytíři. Spíše něco jako WTF. Zajímavé ale je, že kdyby to nebyla osoba ženského pohlaví, tak by ses přidal k ostatním že? Máme teď feminismus (rovnost mezi pohlavím), takže když rovnost, tak rovnost *3*
  • je to reinkarnace Trissky/trola diskuzniho
  • docela rad bych si zkratil čekani hranim warhammer mark of chaos, ale není na steamu ani gogu
  • Slecna Radkanezna strycka googla?
  • Ještě kdyby tak udělali kooperativní RPG/rubanici s Gotrekem a Felixem... To by bylo. *4*
  • Radkaa
    Děkuji za zastání. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit