Přejít na výpis diskuzí
Karl Franz vraždí orky v bitvě z Total War: Warhammer
17.7.2015 | Aleš Smutný
111 příspěvků
-
A ty jsi kdo ? Místní chytrák ? *7*
-
Vůbec nějaký Warhammer 40 000 neznám a nevím o co jde, ani co to vůbec je......
-
A někdo nevidí rozdíl mezi Warhammer a Warhammer 40 000..... *7* Warhammer je klasická fantasy okořeněná o hrubou a místy neohrabanou technikou viz. parní tank, skavenské děla na chaotit atd.....
-
Taky chodíš na stránky o něčem, co nic nevíš a blbě se ptáš? Mimoto opravdu asi vylezla z nějaké jeskyně, když fantasy i sci-fi je plná toho, jak se něco gigantického sundá něčím, co se na první pohled ani nezdá. Toto prostě není otázka, ale hloupost. *7*
-
Burn! Burn the heretics!
-
no nic poplkali jsme si mně čeká testování kdyby mně někdo hledal nebo chtěl nadávat jaký jsem arogant tak prosím jsem na překladu her a dělám zrovna na Dragon Commandru :)
-
*pokrčení ramen* pod zbrojí máš ještě prošívanici ta se normálně nosila i ve středověku a ta tlumí nárazy a pod přilbou batvat. pokud je dobre vycpany tak ani ne. Na železe se vždy najdou pitomci co mají nedostatečné vybavení a ty sem tam mají problém se zlomeninami nebo otřesy..*pokrčení ramen* Navíc k tomuhle sportu a kolničku nějaká to zranění patří.
-
Ach bože...
-
Souhlas, ale tohle se mně líbilo přece jenom více https://www.youtube.com/watch?v=AxcQer2jFL8
-
Nebolí to ? Vypadá to docela drsně... *8*
-
mno raketomety lasery kulomety mimozemšťané se v Warhemmeru 40 000 vyskytují zcela běžně jestli ti to připadá normální a ne sci-fi jdi se vyšetřit
-
Složitá odpověď....zkrácená verze zní zbroj je dělána na hrusické období, ale jedná se o Milánskou jízdní takže ano dle zbroje ano....titulově samozřejmě ně dle oděvu spíše bohatý měšťan. A jinak ne nedělám Larpy ani Scénický spíše mám raději BOTN nebo železo (než se optáš co to je použij prosím tě youtube)
-
Hraji závodní hry, adventurní - ted' čekám na Life is Strange, hopsací hry a Cities.
-
Tak v tom případě by tenhle Total War mohl být suprová příležitost jak takovouhle hrubku napravit *3*
-
A co tedy tak normálně hraješ (kromě závodních)? Nechci nijak urážet, jen mně to opravdu zajímá. To víš, dívku tu nemáme každý den *4*
-
A ty jsi rytíř ?
-
Jak já bych si přál aby některé ze studií udělalo opět MMORPG Warhammer online. Odladilo chyby, dalo hře novodobý kabát a spoustu toho, co původní a již zrušený Warhammer online postrádal. Jinou další hru bych už nepotřeboval *5*
-
Promiň, že nehraji fantasy hry. *7*
-
to je Gryf ...a tebe začínám podezřívat že jsi troll.
-
Má pěkné zvířátko. *4*