Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    prej "konkurence" ...doom je mrtvý už teď, aspoň podle dojmů z bety a recenzí na steamu....Shadow warrior si povede líp
    • Veskoslav
      Ano srovnávat SP část, kterou prezentují a MP část Dooma, to je naprosto logické.... *7* A Steam recenze? Občas naprosto o ničem viz MInecraft hra od Tale studia.
      • Krescz
        to video ze SP z Dooma je to nejnudnější co jsem, ze střílečky viděl *7*
        • Veskoslav
          Myslíš tu více jak rok starou prezentaci z E3?:-D No je vidět, že jsi moc videí ze stříleček neviděl.
  • MalyZeli
    Sice nechápu co se tam děje, ale láká mě to víc než novej Doom... :(
  • kubi-wan
    Hergot, ta akce vypadá ku*evsky živelně... někdy možná až moc. Ale jednička (koneckonců i původní jednička) mi přišla super, takže nevidim důvod, proč by novej díl taky neměl bejt super! *14*
  • nový shadow warrior je paráda
  • tsunáááááááááááá
  • x_ander
    Teším se a hodně. Předchozí díl jsem dohrál před pár týdny a neskutečně mě nadchnul. Oldschoolová řežba v moderní podobě. A dvojka vypadá taky parádně.
  • oVer9000
    Momentálně pařim Shadow Warrior Classic Redux a nemůžu si to vynachválit. Nový díly jsem zatim nehrál, ale doufám, že jsou stejně hardcore a stejně vtipný. :)
  • alladjex
    FPS uz tak deset patnáct let nehraju. Nevím proč, ale tohle mě prostě láká se k nim zas aspoň na chvilku vrátit ;] asi ten asijsky settting. Prostředí vypadá fakt super. Navíc se mi líbí, že je to prostě čistá akce. Žádný velký serepetičky, neustále vyskakující achievemnty nebo blbý řečí "And now fu.cker go there ... and there ... and pick that ;]"

Add srovnání s Doomem... nemůžu si pomoct, ale mě prostě ty fatality animačky uprostřed FPS ruší a rozptylujou. Na SW se mi líbí, že to prostě pořád jede dál, žádný přiblblý fatality uprostřed řežby. Působí to rychle a svěže ... jestli se to v tom potoku krve tak dá říct ;]
  • Shadow Warriora 2013 považuju za jednu z nejlepších FPS posledních let (i když tomu střílení jsem zas tolik nedal - proč taky, když mi tvůrci předhodili vychytaný souboje na blízko). Ne, že by měl zas tak těžkou konkurenci, ale byla to fajn změna, po všech CoD a Battlefieldech, zahrát si zas jednou poctivou, brutální šílenost, která se nebere vážně, a u který může člověk vypnout mozek a jenom kosit hromady démonů. A jestli se povede i ten co-op pro 4 hráče - to bude jak Borderlands na ještě silnějších drogách. Mimochodem první díl (myšleno ten 2013) je teďka na GOGu za 4,5 Euro.
  • Trochu mi to připomíná Borderlands

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit