Přejít na výpis diskuzí
Kauza okolo hazardu se skiny z Counter-Strike: Global Offensive Valve možná ještě dost zatopí
16.8.2016 | Ladislav Loukota
44 příspěvků
-
Podla mna toto je tak trochu dosledok pristupu samotneho Valve ale aj dalsich k digitalnej distribucii ako takej. Valve a majitelia jediny rizuju a samotnych uzivatelov dost obmedzuju. Rozbehnutie nejakej trade platformy je samozrejme riziko, staci sa pozriet ako sa poucil Blizzard pri Diable 3 ale vyhnut sa tomu neda lebo ludia budu chciet vymienat a kseftovat s vecami z mp a online hier. A bud to budu robit primarne cez nejaky legalny alebo oficialny kanal alebo sa to bude robit takto. A s tym suvisi aj nemoznost predavania dalej hier, nejaky bazar.
-
Velice důležité co mám za skin *15*
To může řešit pouze rus a číňan. Tyhle národy se předvádí když na to mají peníze milují snobárnu.
Fuj.
V této hře musí být sranda, když to někdo umí a bez skinu tyhle experty vyřídí jako nic *1* -
-
podívejte se na nějaký český twitch, kde se hraje CSGO a uvidíte, že česká děcka, bez ohledu kolik jím je, jsou úplně stejná a závidí si mezi sebou i ten obrázek, bedničku atd. A neustále tam fňukaj jak to chcou mít taky.To prostě nechápu
-
-
Podíval jsem a příšerný *8*
-
-
-
Proste si koupite skin, kterej se vam libi, treba za rok vas omrzi, tak ho prodate za 2x tolik, jelikoz cena vetsiny skinu i beden jde casem nahoru a koupite si za to pak hry na steamu.
Nemam rad tyhle omezenecky kecy, kdo si to muze koupit, kdyz pro kazdyho maji penize jinou hodnotu. -
Zatim to zatopilo hlavně nám, co se skinama tradujeme. U itemů kolem 50 eur šla cena o 10-30 eur dolů a to už u pár itemů udělá docela dost. Trading to sice zalepí poměrně rychle, ale i tak tmartna a toho druhýho vocasa po tomhle incidentu hrozně miluju.
-
-
prestaň tradovať a máš pokoj....Dúfam že to raz zrušia úplne.....Lebo decka ako si ty.. by trebalo prepleskať...
-
-
Sice to taky nechápu ale třeba kamarád co má na tom i odehráno asi cirka 700hodin nebo kolik ( skoro jak já na SMite) si koupil skin na nůž za 3k. Nevím asi to lidem dává pocit vyjímečnosti mít nějakou raritu co nikdo nemá... zase když jim padne něco co nechtějí můžou prodat vemte si co by dělali v jiné hře (třeba Overwatch ) kdyby jim něco padlo co nechtěj a mohli by prodat.
Jo je to vtipné tzv vlastnictví vlastně ničeho co existuje jen někde v kodu ( co zaniká a se zánikem hry).
Lidi maj rádi hodně ničeho a nebojehj se vysolit velké prachy nicméně, podovody a podvodníci jsou všude a zdá se že Valve to bere hodně vážně ( asi tak jako Blizzard s cheatery *3* )
Protože je to dojná kr-va zlatej důl Dota a CSGO. Ještě aby to nechali plavat hehe
*4*
Příspěvek obsahuje zakázané slovo "kráva". Přečtěte si pravidla diskusí To už je vrchol - to mám napsat spíš dojná ofce ? aby to zdejšímu rozbitému redakčnímu anti - slovo systému došlo ? *7* *11* *12* -
-
Místní cenzor a místní pravidla *15*
-
-
Kdepak tohle se stalo dávno před panem cenzorem ( nebo ne ale ) cenzura tady byla už před tím cenzor jen vyfiltroval (vybanoval) nehodící se příspěvky *12*
-
-
Měli by mu přidat *5*
-
-
Kdyby za tím stál pokles anonymů v diskuzé proč ne. Nevšiml jsem si že by za jeho působění ubylo anonymů ( většinou nic neříkajicí) příspěvků o prdech.
-
-
-
-