Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Kazda jedna mapa na kazdy jeden mod ? Proc ne kdyz zde bude hodne obsahu a hratelnost brzy neprejde do stereotypu. *3*
  • Jack1947
    Jo, pecka a takove hry dmneska hoodne chybi. Skoda ze Quake wars nenavazalo na uspech a slo trochu jinou cestou. Bral bych klidne i pokracovani a zase bych si rad zaparil nebo remake to je fuk. *4*
  • samuel.polak
    ...ale tie mapy aj tak vyzeraju :D jak cez kopirak
  • Dnes by ty mapy od komunity taky vypadaly jinak, kdyby si firmy neškudlili editory aby se jim prodávaly DLCčka
  • že spíše nikolivěk. OMG WTF
  • XorxoxTalarius
    No ja to myslim tak ze to bylo puste oproti dnesku, na te mape de facto nic nebylo. Dnes mame ruzne bedny, stromy a tak dale ...
  • Ne, máš si smazat účet zde na tiscali a už sem nikdy nepsat svoje výlevy. Uvidíš, že spousta lidí to ocení.
  • Lawliet
    Přesně tahle hra mě napadla :)
  • Kozy
    A co jako? Z toho se mám roztéct štěstím? Ciwe, to jsou zase zprávy.
  • jindra.veliky
    urcite bych chtel aspon 2x tolik map. nicmene kdyz nad tim ted premyslim, tak si vzdycky stejne oblibim takovy 3-4 mapy a ty hraju porad
  • Veskoslav
    Já se přiznám, že Enemy mě docela minulo, stejně jako Quake Wars.
  • Tráva a stromy byly zelenější.
  • Já jsem za dob ET ještě o internetu akorát vzdáleně snil.
  • No jo, bez padajících mrakodrapů a vraků lodí řítících se ve vlnách bouře, to je nuda. Dřív byl leveldesign pojem architektury.
  • Jestli bude hra obsahovat na dnesni pomery obligátních deset map a s toho kazda bude urcena jen pro konkretni "mod" tak, no nebudu předbíhat. *5*
  • Veskoslav
    End Game se docela povedl, to je pravda no. A Rush na některých mapách je fakt hrozný, to většinou je jasně dané, kdo vyhraje tak do 10 minut od začátku maximálně.
  • Miserius
    Už třeba na CTF mapkách z dlc BF3 bylo krásně znát že jsou dělaný na to a nejde na nich třeba Rush. Díky tomu jsou mapky z End Game moje nejoblíbenější
  • Miserius
    ET byla špica a docela předběhla svou dobu... Supr hra!
  • XorxoxTalarius
    Tak jako klidne se to vratit muze, ale pak se bude prskat ze tam na tech mapach nic neni, jelikoz to byly spise prazdne koridory
  • XorxoxTalarius
    No tak tenhle system razil i Enemy Territory a to bylo super rezba, jeji jediny problem byl ze vysla zaraz s (ted uz nevim cim) a zapadla ikdyz byla o dost propracovanejsi
    Tudiz nemusi to byt na skodu a diky tomu si muzou vyvojari vice vyhrat s kazdou mapu a dodat paradni zazitky hracum

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit