Přejít na výpis diskuzí
Každoroční vydávání Assassin’s Creed prospívá
10.6.2012 | Adam Homola
42 příspěvků
-
Čím méně Desmonda tím lépe. Jediný, co mně zatím vadí je, že hlavní postava bude patrně ještě větší superman, než Ezio s Altairem dohromady. A pak (možná) příliš silné brnkání na patriotistickou strunu Amíků.
Sice bych si dokázal raději představit prostředí v Evropě, kde se v té době "dělaly dějiny", ale 18. století mi neva. -
Řím architektonicky zajímavý a atmosférický byl, je a vždycky bude. To, že to tvůrci nedokázali ve hře dostatečně znázornit, je věc druhá.
-
Ja jsem teda rad, ze aspon jedna moje oblibena herni serie vychazi kazdorocne.
-
...nikdy bychom nemohli mít kvalitního Assassína každý rok... No né že by tomu tak bylo.
-
To znamená, že Veskoslav vysvětlil proč tu hru každej srovnává s CoD a ty si zabržděnej žes to nepochopil.
-
Já se hlavně bojim o ten příběh, protože to, co jsme z trojky zatim viděli, bylo o ničem...
-
s AC1 máš pravdu. AC2 bylo skvělé, nápady přineslo, ale i v něm byla velká nedodělanost - nudné souboje, znovuobjevitelné poklady, nelogické cestování, jízda na koni... tohle všechno "fixnul" až ACB, který je pro mě nejlepší ze série, ačkoliv jak píšeš, řím nebyl už tak architektovnicky zajímavý a atmosferický. ACR přineslo jen pár drobných viditelných inovací, ale fanoušek poznal tuny titěrných zlepšení a úprav v hratelnosti, určitě bych ho nezatracoval. btw Pitomé konce měly všechny díly.
-
Souhlasím. Ta hra není stavěná na jinou dobu. Ale snad to v AC III vyřeší.
-
Pokud vím tak skoro každá česká hra se taky týká usa *3* Mafia, Vietcong, Flashpoint, Arma, H&D, atd.
-
AC 1 přineslo skvělé nápady, ale v mnoha věcech tam byla cítit nejistota a jistá nedodělanost. V AC II bylo všechno dotaženo do konce a přidáno tolik věcí, že se série vyšoupla na vrchol sandboxových her. Ale Brotherhood, ten už ničím nepřekvapil. Příběh nic extra, změny v gameplay téměř žádné a Řím na mě nepůsobil tou kouzelnou atmosférou jako Florencie a Benátky. Ani už mě nebavilo běhat po městě a plnit vedlejší questy, protože jsem to už jednou dělal AC II. Revelations jsem zavrhnul po prvních videích, protože mi bylo jasné, že pokud nepřijde nějaká větší změna, bude se AC točit v nekonečném kruhu. Proto mě mile překvapilo AC III, ale jestli i u něj budou pokračovat v tomhle každoročním zásobování, asi si dalších dílů ani nevšimnu.
-
Jestli to bude mít stále tak kvalitní příběh a charismatické hrdiny, tak ať to vychází klidně každý měsíc. *7*
-
hrál jsem jen první díl.. hra to byla dobrá, ale ten konec mě vytočil
-
tzn ?
-
Období je pro mě osobně nezajímavé, ale soudím, že pro někoho naopak je zajímavé. Spíše se bojím pokřiveného pohledu, který by mohl být v Assasin Creed, kdy bychom se nakonec dověděli něco, co bylo přesně opačně a vyznělo by špatně pro nové USA:)
P.S: Navíc si myslím, že by mnohem lepší bylo kdyby se to odehrávalo pořád ve středověku či v reneseanci než v novodobé historii. -
On tím asi myslel Watchdogs ...
-
http://i.qkme.me/2ltr.jpg
-
"A to nejenom pro americký vývojáře." Takže ještě pro americké manažery a americké zákazníky, není-liž pravda?
-
Souhlasím. Ale pokud někdo věří všemu co je ve hrách a staví na tom svůj pohled na svět, tak mu není pomoci. *4* Myslím si, že nikdo nechce aby hry byly učebnicemi dějepisu.
-
Jen jsem chtěl říct, že to může přidat na atmosféře hry. AC 3 bude zasazený do americký revoluce, a tam patriotismus hrál obrovskou roli. Stejně tak by se asi patriotismus očekával, kdyby to bylo zasazený do prostření našeho národního obrození.
Ale asi chápu správě, že máš výhrady spíš k samotnému prostědí AMERICKÝ revoluce. USA je hold pro vývojáře z nějakýho důvodu atraktivní. A to nejenom pro americký vývojáře. -
o.s.a! O.S.A! o.s.a!