Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • usa! USA! usa!
  • Veskoslav
    Vítáš styl americký patriotismus, kdy nikdy, opravuji nikdy neprohrají a všichni okolo jsou ti zlí?:)
  • Veskoslav
    CoD se stal synonymem pro série, kde nepříchází inovace, grafika 30 let stejná atd. Nemyslím, si že by tam zatím směřoval Assasin, ale poslední díl byl tragický.
  • Není to jedno. Už takhle bylo smutné po druhém dílu série AC občas narazit na názor, že křesťané jsou slepý zdroj všeho zla. Někdo k takovému přesvědčení dospěje časem a vlastní cestou (budiž mu přáno), někomu stačí zahrát si "určitý" titul. Těch druhých bylo jeden čas víc než je zdrávo.

Takže se přidávám k obavám z překrucování historie.
  • Líbí se mi jak všichni všechno srovnávaj s CoD *3*
  • Shenkster
    Klube se nám tady nové Call of Duty ? *7*
  • S konzolemi ti neporadím, ale pokud tě bavila jednička tak tě budou bavit i další díly. Ale je to jenom můj názor. *4*
  • Ano pokud ta hra bude opravdu stát za to tak mě to také nevadí ... ale jestli se to vrhne do typu jako Call of duty tak mě asi šlehne.
  • Tak ono je jedno kdo páchal zvěrstva. Pokud bude příběh a děj dávat smysl, tak můžeš klidně zabíjet zelený králíčky. A patriotismus, pokud bude přispívat k celkový atmosféře, klidně uvítám.
  • Pokud te oslovi AC2 a ziskas si nejaky "vztah" k Eziovi tak si budes chtit zahrat i dalsi dily i presto ze nazory na ne jsou znacne rozdilne. Co se tyce "kauzy" Desmond tak ti dost dobre poslouzi Wiki aby si mel predstavu kam se to ubira a s klidem muzes naskocit do AC3.
  • Umaroth
    Já jsem hrál jenom kdysi první díl na PC a teď jsem se rozhodl že tuto sérii pořídím na konzolu. Je AC lepší na ps3 nebo x360 ? Stojí zato hrát i Brotherhood a Revelations ?
  • Je to kvalitni serie ktera mela v zarodku skvele napady a porad muze pilovat hratelnost oproti CoD a dalsim hram ktere ztraci trochu dek
  • Letos uz jsem zmaknul dva dily ale to bylo za cenu jednoho. Z meho pohledu se AC pasoval do role hry po ktere clovek sahne kdyz neni co hrat a AC3 uz mam v zaloze pro pristi rok. Cena mezitim spadne na polovinu a to bude prijemny bonus navic. Ke CoD uz mam vylozene odpor, tohle mi je tak nejak jedno. Neurazi ale pocatecni nadseni je uz davno pryc a vedomi ze nas cekaji dalsi a dalsi dily tomu nijak nepomaha. *6*
  • Jazz
    Já zas doufám, že je vykosím všechny. Fujtajxl, jak já ten přízvuk nesnáším.
  • Veskoslav
    Jasně. To ukázal Relevations.....Spíchnuté horkou jehlou. Když to srovnám s Brotherhood, tak pokud Brotherhood ode mě měl 75 % (bavil mě docela dost, a občas i historie mě potěšil, tak Relevations tak 40%....Takže tomuto to moc nepomohlo. U III se boím přehnaného patriotismu, kdy se budou zabíjet jenom Britové a přitom největší zvěrstva na Indiánech dělali Američané.
  • Trol.diskuzni
    "Některé díly Assassin’s Creed mohou podle něj působit pomalu jako nová značka..."

Jen stěží.
  • To se dá říct o 95% her. *3*
  • Na druhou stranu si myslím, že na AC není moc co měnit. Ta hra si vede svůj vlastní žánr a ten hráče baví. Navíc po technické stránce nemá chybu. Já osobně taky čekám, co nového přinese třetí díl, protože změna je život, ale všechny předchozí díly mě bavily.
  • hitokage
    No, příběh dvojky působil jako slušná telenovela (respektive videonovela). Vůbec by mi nevadilo, kdyby vycházel jednou za 3 roky.
  • To je možný, ale Brotherhood a Revelations už byly cítít extrémně jako "more of the same". To není vyloženě špatné, ale vycházet tak rok po roce není to dobrý.

U některých Nintendo sérií jako The Legend of Zelda si lidi dokážou stěžovat, že novej díl je zase pořád to samý dokola i když předchozí vyšel před čtyřmi nebo šesti lety. Assassin's Creed se chytlo a vychází každej rok a všichni jsou spokojení.

Ale whatever. Pokud se podaří třetímu dílubýt takovým skokem jako první -> druhý, tak to bude super.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit