Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Já si jen vybavuju, že tenkrát jsem bezúspěšně prosil rodiče o koupi, takže jsem pak asi 100x hrál jeden jedinej level, který byl v demu u PS magazínu *1*

Jinak to vypadá nadějně, přispěju a fandím jim! *3*
    • Přesně! *1* *1* *1*
  • Tyjo, na rollcage jsem jako malej děsně ulítával :D
  • Dostal jsem PS jedničky s jedinou hrou - Rollcage. Dodneška si pamatuju ten adrenalin a skvělej soundtrack, kterej hrál i jako Audio CD, což jsem nikde jinde neviděl u PSX hry :) Rozhodně podpořím, na to čekám jako na smilování, jen kdyby to pojmenovali Rollcage 3...
    • Wipeout měl taky audio stopy na CD ... dost podobná hra , podobná návykovost a především skvělá hudba ;)
  • kostejnesmrtelny
    Tak v tomhle případě mi rozhodnutí trvalo asi tak dvě vteřiny. Prosím prosím, ať to vyjde *14* *14*
  • Paul_cz
    Backnuto, Rollcage je klasika. A navíc ti dva vývojáři co na tom dělají se dodnes o původní hry starají, udělali jim hezkou kompatibilitu s novými OS a vydali je zdarma. Tohle vypadá už jako prototyp fantasticky. Snad to vyjde.
    • Lukyz
      Teď koukám, že opravdu jde stáhnout zdarma a navíc to běhá v 1920x1080 ?!? *1*
      Díky moc! Já jdu konečně dohrát to demo *1*
  • juu toto by som si dal. RC1 som hraval snad apr rookv, vsade kde sa dalo - u kamarata, v skole, u známych na navsteve.. proste ako dieta som natom ulietaval a toto vyzera famozne. Nech sa im to podari.
  • Rollcage multiplayer jsme hráli desítky hodin. Druhý díl byl už nudný, protože tratě se hodně linearizovaly.
  • Tak asi pred 3 dnami som votoval za dalsi GAMES retro gameplay Rollcage a teraz toto :) Idem hned podporit...
    • vsak to nebyla nahoda.. tehdy sel na greenlight
  • Ta částka mi rovněž příjde ustřelená vzhledem k tomu, že jde o desetiletí stejnou konzervovanou hratelnost jen v nové grafice. Být poloviční, tak by bylo "na čem stavět"...
    • Radši víc, než míň - viz. jak dopadl Carmageddon.
      • Na Carmageddonu se stále pracuje, tak můžeme doufat, že to dokážou podstatně vylepšit.
  • Backnuto

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit