Přejít na výpis diskuzí
Kdo může za absenci CZ ligy ve FIFA 12? FAČR odmítá nařčení EA
9.8.2011 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Stačí že u nás se nehraje fotbal ale zakopávaná, pralesní liga je oproti naší 1 lize nádhernej fotbal a o reprezentaci ani nemluvim to je banda nafoukanejch nýmandů co si myslej že sou něco jako polobozi a hrajou totální hovno, ješťě aby ten náš super fotbal *1* *15* dávali do fifa já myslim jedině dobře, že tam neni. Stačí ta ostuda co dělaj na mezinárodní scéně. Naše liga i nároďák je ostuda a hlavně se nedá mluvit o fotbale, protože to co předváděj určitě fotbal neni *10*
-
Absolutně se EA nedivím, pupek světa se zase trochu předcenil a EA tomu vytřela zrak. Chtít za to pralesní kopání vůbec nějakou částku je zhejralost. Vedení a kluby by se měli domluvit v zájmu propagace ve světě na přijatelné ceně. Upřímě, se zdejším prodejnim koeficientem tu můžeme být radi, že tu někdo něco vydává, stejně je to dobromyslnost každého vydavatele a výrobce.
-
Nejvíc co mě dostalo je tohle "Takto získané finanční prostředky budou využity pro rozvoj českého fotbalu" Tak to určitě už teď to má v kapse nějakej papaláš.
-
Nechci zbytečně rýpat, ale STES neni v žádnem případě dceřiná společnost FAČRů. Spolupracují jen na základě smlouvy, ale jinak nemají nic společného. Právě kvůli tomu jde jen o prachy a ne o to aby dělali našemu fotbalu jméno
-
Paráda, konečně Gambáč liga v Pro evu :)
-
no pro evo bylo možná ještě blbějši minulý rok, ve FIFE si alespoň někdo sem tam naběhnul, ale v pro evu jen stáli a začali běžet jakmile jsem nahrál, nicméně na youtube jsou videa a těch zlepšeni v AI je docela dost, což mě láká :)
-
Určitě souhlasím ať si každej hraje to svý ale pokud by fakt dobře vylepšili AI v ProEvu tak bych tomu začal věnovat velkou pozornost protože FIFA11 mi přišla uplně BLBÁ :D ... tak uvidíme třeba to bude konečně zas dobrej rok na fotbaly :)
-
Co jsem viděl, tak podstatně lepší AI, spoluhráči si lépe nabíhají apod. Konami má v pro evu jen Spartu, Slavie letos tam ani nebude jako minulý rok. FIFA je výborný fotbal, lepší animace, licence, ale mě to přijde hrozně stereotypní. Pro Evo z mého pohledu nemá tak dobré animace, nemá všechny licence, ale i přesto mi to na hrišti přijde fotbalovější a přijde mi každý gól jiný. Já vím, že FIFA bude populárnější, ale mě se prostě víc líbí pro evo :). Minulý rok jsem si koupil Pro Evo 2011 a bavilo mě to, jenže mě tam štvalo online hraní, kde jsem měl pořád samé lagy.. tak jsem to prodal a koupil FIFU a tam mě štvalo také online hraní, ale spíš samotní hráči, kteří neumí prohrávat a hned leavnou..takže v tomhle jsem si nepolepšil :D. Nicméně ať si hraje každý co chce, duležité je, aby ho to bavilo :)
-
To nejspíš bude ono ale jak už jsem psal... byla by slušnost trochu přihmouřit oko u dlouhodobého zákazníka EA, který s nima už podepisuje smlouvu mnoho let
-
Konami nemá CZ ligu v 11tce, tak proč by se objevila ve 12tce? Jinak i předtím ty práva byli prodány 2x - teda minimálně pro nároďák.
-
Bohužel nebude...
-
Co přinese ProEvo tenhle rok novýho? Ja fakt nevim proto se ptam :) , ale něco mi napovídá že asi nic moc a proto možná kupuje i pralesní ligy ;) ... Nechci ti do toho kecat ale tentokrát si myslím že Fifa12 bude opravdu dobrej fotbálek (a konečně i včetně PC verze :) ) zatímco oba předchůdci mi připadli na PC docela špatní tady má fifa12 dobře našlápnuto, nějak se mi zdá že doby kdy ProEvo byl lepší fotbal už jsou dávno za námi :/ (čistě osobní názor ;) )
-
Tak po shlédnutí zápasu Česko vs. Norsko (0:3) možná jsem i rád že tam nebude naše repre, protože by jim museli dát asi tak 1,5 hvězdy :( , ale gambrinus ligy je furt škoda no :/
-
Já to vidím jednoduše. EA podala obvyklou nabídku, co nabízí rok co rok. Avšak Konami přišlo s větší, proto Konami má práva na českou ligu.
-
a vim, ze to bylo zasneni :D.. to bylo vraceni do reality :D.. co se tyce me, tak bych na to mozna ani v telce nechtel koukat.. a nejsem klasickej pivar :D
-
na takovy veci se koukej na netu, pochybuju, ze klasickej pivar prijde domu, zapne telku a bude koukat na starcraft, kdyz ma bezet fotbal ;)..
-
Česká liga --- Žádná liga. A reprezentace už není jako dřív takže hráči o nic nepříjdou:)
-
Kdyby radši místo fotbalu semtam dali komentovanej zápas ve Starcraftu 2. Dobře, přestanu snít...
-
Mna by celkom zaujimala aj slovenska liga a reprezentacia predpokladam, ze tam nebude ale za pripadne info vopred dakujem
-
Velmi by mne zajimala ona suma, kterozu nabidlo EA a kterou zaplatila konkurence. Vic nez v desetitisich se to pohybovat nemuze...