Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H
    Přiznejte se, kdo už jste to viděl "domácí" verzi? *1*
    • Viděl jsem v kině i doma a nedá se to srovnat...
    • Kupodivu to byl dvdrip....
      • dvdscr ty ripe jeden...
        • deridon
          dnešní dvdscreeny mají kvalitu ripu většinou
          • tvoje máma
        • jak kdyby to nebylo uplne jedno :D, proste neni to kinorip
    • Treba ja
  • a co ta vase flashka? vypada to na peknej podvod, zatim nikomu, koho znam, neprisla.
    • nighters
      taky taky
    • taky by mě zajímalo
    • *15* 23 ... tak pochlubte se :D
  • To jste ještě neviděli negra nakoni? *1* *1*
    Kdo viděl pochopí, snad viděl i cenzor
  • MidnighT91
    Přiznávám, Já už to viděl a smál jsem se od začátku do konce, perfektní film...
  • Na tohle urcite do kina stoji zajit. Vyborny dialogy jak je u Tarantina zvykem a i pres tu delku sem se nunudil. Chvilema je to drsnejsi a jindy zase dost funny. Tech slov negr tam padne ale az beda. Trochu me zmatli tim spisovatelem A. Dumas ze byl cernej ale kdyz sem se podival na jeho fotku tak ho v nem nevidim. Od toho jizanskyho prizvuku si dam na cas pauzu to mi najednou prisla tam ta nemcina fajn a to uz je co rict *1*
    Jackson a Ch. Waltz tam vladnou, dve nejlip zahrany postavy.
    • smajdal
      prý je z 25% černej
      • Jj asi tak. Proto mi to prislo matouci. Jeste je tam dobrej dicaprio abych na nej nezapomnel taky ma vsak dost prostoru.
    • Vrook
      No ten Dumas, co napsal mušketýry, monte crista atd., černošský rysy má. Měl by to bejt nějakej potomek přistěhovalců z afriky do španělska.
  • Westerny moc nemusim a prave diky "domaci verzi" jsem se po nekolika mesicich dokopal do kina a jeste jsem zbantoval 4 dalsi pratele. Opet se mi potvrdilo ze piratstvi okrada pouze ty kteri se snazi okradat lidi nekvalitnima sra*kama !
  • Spiker01
    Pokud máte rádi Tarantina, budete příjemně překvapeni. Osobně Djanga hodnotím jako nejlepší z Tarantinových filmů, je to pecka!!!
    • Amim
      Dobrej film to je, ale nejlepší od Tarantina? Ani zdaleka.
  • Z Pulp Fiction zlidovělo snad 80% hlášek , tohle se Tartantinovi těžko bude překonávat .
    Zatím se v tak dobré formě už neukázal .
    Nevím jestli půjdu do kina , benefity od zaměstnavatele zrušené , daně nahoře , pojištění za provoz vozidla na stole ,vyhlídka na propouštění .... spíš to vypadá na toho retailového dodavatele z internetu . Na něčem se ušetřit musí ....
    • Vrook
      Mě fascinuje, jak lidi, co viděli Djanga, okamžitě řikaj, že tam nejsou žádný kultovní hlášky (netvrdim to o tobě). Asi si představujou, že když v '94 vycházeli lidi z kin, tak na sebe pořvávali "ku*va negře kdes sehnal ty hadry" a "sem totiž pěkně roz*rdanej"..
      Kultovní film a kultovní hlášky jsou to proto, že je prověřil čas. Django je venku sotva měsíc.
      A vůbec.. jednak je dneska pohled kritiků i veřejnosti na filmy (všeobecně) celkem odlišnej (nejen proto, že velkou marketingovou kampaň před releasem maj i fakt sra*koidní filmy) a navíc, jak jsem psal, film prověřenej časem a film, kterej je venku měsíc, nejde srovnávat, co se týče popularity a "kultovnosti".
      EDIT: btw si myslim, že minimálně hláška "i count six shots nigga" -"i count two guns nigga" má ambice na to, stát se "kultovní" *15*
      • PreidaQ
        No, "Cora, say goodbye to Ms. Laura..", je taky pěknej vyndavák. *1*
        • Vrook
          No to jo. A "..im positive he dead" me taky dostalo.
        • "I like the way you die, Boy"
      • Naprostej souhlas, a ještě "I missed you ... like a boy miss mama´s tittie". Django je skvělej film, ale pomalejším to ukáže až čas.
  • I like the way you die boy.
  • Ach jo, zase nic a tak sem se na ty lístky těšil. Jsem asi mimo statistiky pravděpodobnosti, protože už sem se účastnil tolika soutěží a nikdy nic nevyhrál, že už to není možné :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit