Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyhrál v soutěží o 10 volňásků do CineStaru
15.1.2013 | Redakce Games.cz
61 příspěvků
-
Spíš by mě zajímalo jak dopadla předchozí soutěž o Far Cry3, kterou jste měli vyhlásit na nový rok.
-
-
A mě by zajímalo jak to dopadlo s tou soutěží o iPhone a s těma flashkama...
-
-
kdo chce filmy at jde na web o filmech, me zajima kde jsou ty naslibovane flashky ????!!!!!????
-
-
nevyhrál si
-
-
1) Franco Nero
2) Pam Grier
3) v období před vypuknutím Občanské války
Tak co jsem vyhrál? *1* -
-
Jj, stači zajít na jednu nejmenovanou stránku o filmech a všechny odpovědi jsem do minuty měl. Takže doufám, že mě vylosují. Kdybych náhodou vyhrál Kill Billa, tal ho někomu ze zdejších daruju, protože už ho doma mám. Takže až mě vylosujete, tak bych raději ty lístky :-)
-
-
Tak Django je perfektní MEGA FILM !! Perfektní hlavní role, super příběh, super scény jak po verbální tak po akční stránce... no mně se to líbilo více než Pulp Fiction.
-
Myslel jsem to všeobecně ;)
-
Djangoooo je to pecka a ja jsem Negrles :-)
-
"QuAntina" ... -.-
-
Stáhnout si ten dvdscr před tím, než to vidíte v kině, je zločin! Atmosféra v kině byla vynikající, celý kino umíralo smíchy a já s nima! Tarantinovo styl jsem poznal už od první scény :D
-
-
No vidíš, já u toho umíral nudou.
-
-
Ještě nikdy neviděli negra na koni:D. Je to fakt bomba film! Doporučuju!!!
-
-
Ne ne , "Ještě jste neviděli černocha v kostýmu supermana ? "mi přijde lepší , i když ten film rozhodně lepší nebyl ;)
-
-
jake to je ? Q.T. posledni dobou netoci nic extra.
-
-
Definuj poslední dobou. Tarantino je jeden z mála režisérů, který netočej filmy rok co rok jak na běžícím pásu. Taky proto, že si je dělá víceméně sám (střih, zvuk, scénář, kamera, ...) a nějaká týmová práce jde stranou. A proto jsou taky tak dobrý.
-
Je to pecka, tak jak většina jeho filmů :)
-
-
Quean Tarantula sa zasa vyfarbil. Najlepsie bolo ked na konci zabil nevinnu sestru Calvina len preto, ze je biela. Ale dobre bolo aj ked zastrelil otca priamo pred jeho synom na poli ktore spolu obrabali, pretoze ide o jeho pracu (najomny vrah / lovec ludi). Sice ho mohol zobrat aj ziveho, ale to je pre psychopatickeho rezisera nevyhodne a malo nezmyselne. Cize vrazdenie nevinnych ludi je hahaha ... strasna zabava. Cudujem sa ze listky na tento film nerozdavali zadarmo vsetkym, aby znecitliveli co najviac ludi. Myslim ze to coskoro pojde aj v televizii, aby to videlo co najvacsie publikum. To dnes ludia naozaj vobec nepremyslaju nad tym co pozeraju? Mali by zacat, mali by zacat premyslat, inac sa nasa spolocnost zmeni na zombie bezcitnych otrokov, ktori uplne zabudnu na spolocne dobro a podvolia sa svojim vykoristovatelom.