Přejít na výpis diskuzí
Kdo vyluštil velký a těžký kvíz o hrách od BioWare a vyhrál DAII?
26.2.2011 | Redakce Games.cz
180 příspěvků
-
To reaguješ na sebe Ivánku? Já jsem pouze konstatoval (vypuzen okolními komentáři a dokonce i autorem článku), že ten test není pro fanouška Bioware her zas tak těžký. A to, co předvedli ti chudáci pode mnou, resp. nade mnou, bylo pouhé urážení bez jakékoliv výpovědní hodnoty. Jak jinak na takové žvásty reagovat? Jak jinak reagovat na tvoje žvásty? (nepožaduji tvou odpověď - řečnická otázka).
-
v pripade ME by som suhlasil-absolutne ma to nechytilo, ale to je vec nazoru...ale dragon age je podla mna podane dost dobre a pribehom je porovnatelne s kuskami ako gothic,two worlds a ked prizmurim oko aj so seriou alder scrolls a witcherom-podla mna uplne najlepsie rpg pribehovo ale aj celkovo
-
*12* kromě jedné otázky která byla trochu matoucí jsou všechny přesné
-
*2*
-
Supr ale tento test je hodně nefér protože nekteré char. jsou z her vydané jenom v japonsku(pokud člověk neumí japonsky tak jako já), tak o nich může slyšet jen z doslechu
co jsem se díval aspon 3/4 bych dokázal vyjmenovat -
okej je fakt že procitnutí jsem ještě pořádně v packách neměl
-
Tanto test je taky moc dobrý :
http://www.gamert.nl/archives/images/Hardcore_Gamer__s_IQ_Test_by_shadow502t.jpg
*3* -
Přesně. Dají se tu bez velké snahy získat pěkné věci. I když DA mám, nemusí ho mít každý. A i kdybych ho měl dvakrát, můžu druhou kopii prodat. Navíc to tu nemusí dělat jen fanoušci. Tolik možností uplatnění výhry a takové spektrum lidí, co ji může získat. Ale je mi jasné, že montatana to vidí jen ze svého pohledu :D
-
S trolem v diskusi nemá smysl diskutovat. To pak není diskuse.
-
V pohodě, neomlouvej se.
-
Tyjo, dalsi co uz to hral :) Kluci, ze vy jste od vyvoje z Bioware?:)
-
To je soutez o hru s Games. Mylim, ze zda koupis DAII je jim jedno. A co se tyce te pitomosti, hodne s tim dojmem sam napomahas.
-
Pokud tvým jediným faktorem o kvalitě hry je naprostá otevřenost světa, pak se není o čem bavit. Čím otevřenější RPG je, tím víc na tom trpí příběh a propracovanost postav.
Udivuje mě jak x lidí pořád haní hry (viz killerův pubertální comment) bez toho, aby měli nějaký realný důvod. Srovnejte je s RPG, které vyšli v 2010-2011 a chtěl bych vidět ty vynikající hry co vychází, zatímco nám sem Bioware hází tyhle "sračky".
Pokud se vám to nelíbí, nehrajte to a jděte se dělat důležitými někam jinam.
Viz lidi, kteří tvrdí, že soubojový systém je naprd, i přesto že v té "nelegndární" části je naprosto totožný až na rychlost automatického útoku.
Haters will hate aneb když se chci dělat důležitým a nadávat, tak si něco najdu :) -
Jasně, chytat za slovo je snadné.
Nikomu nebráním říct svůj názor, ale když už se tu prakticky po tisícátý omílá, jak je nějaká hra špatná jenom proto, "že zrovna mně se nelíbí", tak jsem se už ozval. Každý ať si hraje a kritizuje co chce, nemusí to však pořád psát po diskuzích. Tohle se týká všech her, nejen těch od Bioware. -
Ne, jsem mrtev...
Aspoň, že tě tvůj vlastní příspěvek pobavil, mě nikoliv. -
A vy jste čuráci... Víte vy vůbec, kolik Bioware vydalo her? Zas tak moc jich opravdu není a navíc je to v rozmezí 13ti let. Navíc kromě několika jiných kvalitních rpgéček jsem nic dalšího nehrál.
-
Jsi prostě borec. Pardon, chtěl jsem napsat blbec.
-
Vy už jste DA2 hráli chlapci?? A neschovávejte se za demo, které si ze hry bere 30 minut (navíc ještě brutálně osekaných v podobě fixní obtížnosti a nastavení grafiky). Znám spousty her, jež jsem zpočátku proklínal a v pokročilé fázi si je zamiloval.
-
A ty teď nedáváš svůj názor veřejně najevo, chytráku?
-
No nevím, přednosti jsou v DA2 sice velké ale i tak kozy nejsou šecko *1*