Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kotty
    Neni o nic horsi nez machrovani *3*
  • Zase další, který chce svůj názor dávat veřejně najevo... když se ti RPG z poslední doby, nelíbí tak je jednoduše nehraj. A říkat že Bioware kazí žánr je trochu mimo mísu. Nebýt tohohle studia, tak by RPG s kvalitním příběhem asi prakticky nevycházely (nemluvím teď o DO2, to sem nehrál). Že nějaké prvky posunuli více do akce se mi sice taky moc nelíbí, ale jiné přednosti to plně vynahrazují ;-)
  • Co jiného se dalo čekat po nacpání se do EA?
  • A toto ma byt jako co? Snaha uklidnit rozvasneny dav, tim ze jim predhodim baksis jako naplast za to, ze nevydam lokalizaci na DAO? Ti si snad mysli, ze jsme uplne pitomi
  • Spades
    tak to neznamena, ze se to lidem nemusi libit ne ?
    ja osobne hraju i spatne hry. Ne proto, ze by se mi libili, ale chcu zkusit vsechno.
    pokud je hra vylozene strasna, tak ji nehraju, ale takovych zas tak moc nebyva
    me2 se mi zdalo jeste relativne dobre, ale protoze jsem hodne na pribeh, tak mi o ten gameplay ani tak nejde :D
  • Víš problém je právě v tom, že mě se žánr RPG líbí, akorát se mi nelíbí jak ho Bioware začlo k****t.
  • Ale vzdyt ma pravdu. DAO2 je totalni sracka a ME2 k tomu ma dost blizko. Nastesti na mne tyhle akce nezabiraji, protoze DAO2 nestoji ani za ten vynalozeny cas.
  • Jinak řečeno bioware tvoří pouze průměrné hry, které se těší popularitě díky marketingu.

OK ...

Pokud se ti nelíbí žánr, tak nepiš takovéto srdcervoucí příspěvky a zaměř se na to, co tě baví. Já také nepíši ke každé závodní hře, že je to vlastně nudná lineární jezdička ve které se nic nemění :)
  • miker17
    http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA
  • miker17
    *8*Jealousy is BAAAD *1*
  • Spades
    spravcove ? proc by tam meli byt ? to je rasa vytvorena reapry, aby se starali o citadelu.
    Citadelu vytvorili reaperi, a jako prvni ji objevila nejaka rasa, kterou reaperi znicili jako prvni :D
    tuto rasu vsak nezname.
    potom po hodne cyklech ji objevili protheani a byli zniceni, potom asari

a ted babo rad co je spravne
  • Zbytečně to berete moc vážně. (Diskuze o vykládání smyslu položených otázek.) Copak nevidíte, že EA czech rozjela obvyklou marketingovou masáž před vydáním další průměrné hry, vytvořené jak na výrobním pásu u Forda? (Viz nedávný příspěvek "totálně nezaujatého autora" s názvem "Proč se DA2 nedočkala lokalizace" a výzvou kupujte originály v kamenných obchodech a českých krabicích. (Tedy tu nejvíce zpackanou verzi za nejvyšší cenu.) A teď nás budou oblažovat podobnými "odhaleními" a "senzacemi" z DA2 až do data vydání. Smutné je že to funguje. Vyjímečně dobré a hratelné kousky končí často v zapomnění s podprůměrnými prodeji a naopak hry naprosto průměrné mají prodeje nadprůměrné, ale ani to vydavatelům nestačí. O prodejnosti her už dávno nerozhoduje kvalita, ale marketingová masáž. Smutné je hlavně to, že Bioware zavedlo s ME a DA sériemi žánr - lineární RPG, které se podle mě moc neliší od interaktivních filmů z 90tých let. Kdy už hráči prozřou a přestanou své rozhodování za co utratí peníze řídit pokyny marketingových odborníků...???
  • Phate27
    http://www.splitreason.com/Product_Images/7c505ec10a27-xl.jpg
  • Phate27
    *1* *1* 5 otazek vim mozna 6 na jednu se neda odpovedet spravne (podle me negoogloval jsem) a preju hodne stesti tem kdo se prihlasi ja na todle teda seru *1*
  • otázka č. 16, tak jak je položená, nemá žádnou správnou opověď !!!
  • Patrně podle informací dostupných na začátku prvního dílu.
  • miker17
    každý napsaný je Gray Warden (zahraj si Awakeaning)
  • miker17
    Jealousy is BAAADDD!
  • Samotný pokus o urážku bez jakéhokoliv důvtipu nebo náznaku inteligence má 12 plusů? Ať žije mentalita USA!
  • Tak takhle to přeložili? Ježiši, ještě že ne třeba údržbáři, nebo vrátní. Na druhou stranu, čeština, jsa hloupý jazyk, asi nemá lepší výraz.

Jinak v té otázce jednak chybí správná odpověď a i kdyby tam byla, tak bychom to slyšeli prvně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit