Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    PRO TY BLBCE Z GAMES.CZ:
    Odpověd na otázku číslo 16 (Z možných odpovědí) JE PROTHEANI !!!!!
    Zahrajte si tu hru dřív, než vytvoříte tak absurdní kvíz!!!!!
    • Cosi
      Taky jsem odpověděl že protheani a bylo to "špatně" ale trhat si vlasy nebudu.
    • Spades
      kera pica mi za to dala minuska ?
      kvuli tomu, ze si games.cz neumi zjistit spravne odpovedi (a ti co ho tvorili neznaji bioware hry tak dobre, jako nekteri jini) sme my, co ty hry znaji dobre nemeli sanci soutezit, protoze v kvizu byly chyby. Narozdil od toho ted maji tu hru lidi, co si odpovedi vygooglovali, protoze wiki je jen prepis kodexu... BTW kodex se po tom, co objevite, ze ji vytvorili reaperi zmeni, ale to uz ve wiki neni ...
      • minus aproved :+))))
      • kostejnesmrtelny
        Aby ti nepraskla žilka...
        • Spades
          poprve v zvote jsem mel sanci neco vyhrat, a takhle mi to zesere 3. strana...
      • Games.cz to jen převzalo od autorů, kteří ho vytořili pro účastníky Bioconu :]
    • je krásné vidět že je nás víc, 1. rasa z těch vyjmenovaných co !objevili! citadelu jsou jednoznačně proteani.. není to chyba games.cz, kteří sami říkali, že převzali kvíz od tvůrců bioconu... shame je spíš na tyto lidi, dělaj že jsou znalí bioware her a přitom tu maj 2 zásadní chyby v odpovědích a případně špatně/nejednoznačně položených otázkách..
    • Ne, Ti ji vytvořili co si vybavuji ne? Asari ji osídlili po zničení Citadely Protheany. Tedy pokud tam v hlubinách galaktopedie nebyla informace o tom, že by ji našli a osídlili po někom jiném, což si fakt nevybavuju. Ale kdyby ano, je to jedno, je to jen hra.
      • Spades
        citadelu vytvorili reaperi
        opet rikam - zahrej si hru, a neodklikavej vsechny konverzace, ale vychutnej si pribeh
        • Drom
          http://masseffect.wikia.com/wiki/Citadel

nemas pravdu
          • Drom
            ok, mate pravdu :)

nerdi *2*
          • má pravdu. Citadelu postavili reapeři, kteří jí používají jako Mass Relay jak se dostat k nám do galaxie a navíc přitom ještě hned zničí jakoukoli vládu, která tam sídlí ;)
            pusti si od 1:45 a uvidíš ;)
            http://www.youtube.com/watch?v=vM5CuAon3ow
            • navíc v tom tvojem odkazu je přímo napsané: "The Citadel was not, in fact, constructed by the Protheans; they were simply the last race to make use of the station before the asari arrived."
      • tu máš odkaz na youtube:
        http://www.youtube.com/watch?v=vM5CuAon3ow
  • A toto ma byt jako co? Snaha uklidnit rozvasneny dav, tim ze jim predhodim baksis jako naplast za to, ze nevydam lokalizaci na DAO? Ti si snad mysli, ze jsme uplne pitomi
    • a proc by melo tiscali uklidnovat davy? oni cestinu nezakazali a ani je nemuzou povolit, tak co s tim maji co docineni?
    • To je soutez o hru s Games. Mylim, ze zda koupis DAII je jim jedno. A co se tyce te pitomosti, hodne s tim dojmem sam napomahas.
  • Stýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit