Přejít na výpis diskuzí
Když je z hráče upír v Elder Scrolls V: Skyrim
12.9.2011 | levis
52 příspěvků
-
Oblivion proslo kolem me velkym obloukem, ale na tohle se docela tesim. Jen doufam, ze zaporak nebude mit same nevyhody, protoze kdyz jsem procital na fun strankach rozdil mezi dobrou a spatnou povesti, tak mel same nevyhody. Hodilo by se pro kazdou stranu specificke ukoly. Napr. pro dobraka nejake ty trapne zachrane akce a pro zaporaka nejake assassin mise, vykradani, vyber vypalneho atp.
-
antidote + protijed = antijed? :D
-
No jak se to vezme. Možnost pohybovat se venku pouze v noci byla v případě oblivionu, a jeho nádhernýho herního prostředí, docela nešťastná. Jistě, nějaké omezení vzhledem k zvýšení některých atributů být muselo, ale tohle myslim spoustu potenciálních upírů odradilo.
-
Upiri od sveta Elder scrolls patri a je super zazitek za ne hrat...
-
Uz v Morrowindu ...
-
Zábavný bug? No, to mě teda po... Teď se jako všichni budou vykecávat, že tam ty bugy nechávaj schválně. Ti by si zasloužili pár facek *16*
-
a bylo to hlavně super
-
to bude jeden z tych "zabavnych" bugov kde cakas ze sa na teba zosypu vsetci z jaskyne ale oni tam budu len tak stat *4*
-
Ono kdyz jsem videl videjko ,jak dotycny s lukem strilel na nepratele a ostatni kolem ohne ani nehnuli zadkem, tak si velike iluze zrovna o umele inteligenci nedelam, nadruhou stranu si rikam je to beta a vyvojari to jiste oprevej :-)
-
k tomu konci:
Podle mě se spíš připravuje na to ,až tam bude desítky bugů tak řekne ''no...my je tam nechali pro zábavu ''.... *1* -
ad legracne bugy: hahaha, npc sa zasekava o kamen, hahaha npc robi nejaku zacyklenu animaciu, hahaha, vypadli textury ...hej zazil som uz *4*
-
to je mi novinka. Dyt to bylo už v oblivionu.....