Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Všichni si stěžujete, jak bugy nejsou vtipný, ale určitě jste se všichni smáli templářovi z AC1, jak se zasekl u bedny a vypadalo to, jako když jí má hodně hodně rád. *2*
  • Žádná novinka, je to stejné jako v Oblivionu. akorát zapomněl na věci typu: Větší zranitelnost ohněm, imunita na otrávení jedy a samozřejmě upíří vlastnosti jkao vidět lidi přes zdi, upíří svádění atd. Jestli todle vypustěj, tak mě naserou!!
  • Co na to Václav Upír Krejčí?
  • Zábavný bug? No, to mě teda po... Teď se jako všichni budou vykecávat, že tam ty bugy nechávaj schválně. Ti by si zasloužili pár facek *16*
    • Doufam, ze hlavne to ai vylepsi. Cumel jsem jak de*ent, kdyz na ukazce zabil nekoho s lukem a ten druhej jen cekal, az ho taky neco zasahne.
  • Dark: Pěkná kravina i Vampirismus jde vyléčit.
    Co třeba použít google http://lmgtfy.com/?q=jak+vyl%C3%A9%C4%8Dit+Vampirismus
  • Howard má zajímavý smysl pro humor,alespon už konečně víme proč byl daggerfall tak zabugovaný,jo a gothic 3 to byla taky celkem komická hra...
  • Zdarec mam problem po druhé mě asi kousl upir piše mi to "slunce zapada a ty pocituješ velmi zvlastni zizen" ale ja se poprve z upira vylečil a nechci bejt upir jak se ted ztoho vylečit ? nebo co to znamena stava se ze me Vlkodlak ikdyž jsem nedelal zadny ukol z družníku . Prosim o rychlou o odpoved :) *1*
  • Ježiši, já chci bejt upír! *1* Tedy abych to rozvedl. Určitě zajímavá možnost. Taky bych to udělal tak, že by ti volba/nutnost stát se upírem třeba za(/ode)mknula nějaké questy/volby. Ale jako super nápad, teď ještě vlkodlaky! *1*
  • Ahoj...hele lidi mám problem a potřeboval bych poradit...jestli nevíte jak "nakrmit" upíra.Jsem upír,ale pry mam hlad a tak mě chce každy zabit xD :D takže se to laga a nemuzu moc hrat :( tak prosím poradte díky :-)
    • dej CTRL a maš to
  • jak se stanu upírem celou hru jenom hledám upíri a nenajdu je prosím o radu *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit