Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nepamatuju si doby, kdy by vyvojari v takovem meritku vnucovali lock na 30 fps u pc verzi her.
    Asi nejaka nova moda, ci co.
    • Vogon
      Debilita je módní už dlouho.
      • tak tak 30fps prislo z NEXTGENkonzoli
        • Ristoro
          V takovém případě jsou old - gen konzole vlastně next - gen, protože dávaly 60 fps :D.
          • walltar
            Staré konzole měli taky myslím 30FPS ne? Akorát ještě k tomu max 720p.
            • Vogon
              Na PS2 jelo hodně her v 60 fps, až s X360/PS3 přišlo 30 fps a pojem "filmovost".
  • del0
    Hlavně, že konzole propagovaly 60fps. Došlo to tak daleko, že dokonce i PC hráč s mnohem výkonějším HW musí řešit nějaký 30 fps lock. Co k tomu dodat. Směšné divadlo, pánové od Mrkváčů a SONÍků.
  • Super! Jsem rád, že jde technologie tak dopředu a že budeme moci hrát dokonce až v 60 fps. Pokrok je úžasná věc. Sním o dnech, kdy budu moci hrát ještě ve více fps, ale to je asi jen sen. *4*
  • Obcas si jen rikam co na to vyrobci grafickych karet... Jen by me to zajimalo
    • rikaj si WTF? co jineho...
  • Keyz
    "...pokud na to budeme mít dostatečný hardware.."
    WTF?

Zajímavý, jak z toho dělají problém. Vždy to bylo tak, že to prostě jelo podle toho jaký má hráč HW a jak to bylo optimalizováno a hotovo. Tady se kecá, o 30,60 FPS jako by nic jiného nebylo. Mnoho lidem to jede třeba 52 FPS, některým více jak 60 FPS apod... Zde cvoci, řeší nějaké zámky na FPS.. Tvl, ještě nám budou určovat kdy se máme ve hře smát, když nám určují jak plynule hra může běžet a v jakém rozlišené může běžet...
    Když se to udělá pořádně nejsou propady a jede to podle HW.
    • Neschopnosť sa nejak ospravedlniť musí *7*
  • Wow, az 60 FPS. Takove futuristicke funkce.
    • technologie zitrka, jiz dnes !
  • " A pokud se během poslední fáze vývoje nic nepokazí, samozřejmě."

what? snad chteli rict, pokud se sony nebo microsoft nepřičiní,ne?
  • Mato1987
    Viem, že som to tu nedávno už písal, ale tá hra bude mať mikrotransakcie a ešte k tomu to je závodná hra so žánrovým označením mmo a k tomu všetkému sa teraz snažia vyžehliť a napraviť reputáciu a mažú med okolo húb PC hráčov tým, že hra bude optimalizovaná aj pre 60 fps...neverím im absolútne nič.
    Viem, že to bolo akési demo, ale keď som to chcel hrať na 60 fps tak tých 60 dosť často ani neudržalo a keď fps pri odomknutom framerate kleslo na 30 tak hra bola ako spomalený film, niečo podobné ako pri nfs rivals...
  • Jednoduché řešení. Pořídím, až si budu jist, že umělé omezení kvůli pitomým konzolím v PC hře není nebo se dá obejít.

Hrál jsem betu, mám rád arkády. Tohle by u mě mohl být nástupce (doposud vedoucího) FUEL.
  • :D k smichu tvle. Nema cenu ani komentovat. Koukam ze misto lehciho vyvoje kterej mely zajistit novy konzole, se stalo to, ze mi tady bude nekdo strkat do zadku 30fps na PC a jeste se u toho usmivat. Uzasne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit