-
Naznačuji, že z games.tiscali.cz, kteréžto se jakžtakž dalo jediné z českých webů číst, se pomalu ale jistě mění v multikulturní zin, kde bude vládnout naprostý OFF TOPIC, jako např. kdy kde kdo co žvástl, filmy, hudba, gender problematika /že je málo chromých romských žen ve oblasti vývoje her/, dále naprosto plané pseudointelektuální žvásty typu "Co přinese v budoucnu toto a ono? Proč jsme tací a onací? atd...
-
A uvedomujes si ze tvoje sdeleni ma pro zmenu nulovou informacni hodnotu pro VSECHNY? Boze.
-
Zamačkávam slzu v oku a tlieskam.
-
Omlouvám se, ale tento článek má pro mě nulovou informační hodnotu. Mě jako hráče filmy nezajímají a už vůbec ne filmy podle her - katastrofa. *10*
-
Já si nejsem jist, zda mělo jít o Verbinskiho. Ten měl točit původní Bioshock, ale bohužel z toho sešlo, ale tady jde o to, že měl tvořit přímo hru - o čemž myslím Verbinski neuvažoval.
-
Ten nejmenovaný talentovaný režisér byl Gore Verbinksi, ale už to ve filmografii nemá.
-
„Miluju když mi vývojář řekne, že má 800 řádků dialogů. Koho to ksakru zajímá? Vždyť to je to nejjednodušší. Jako scenárista vám těch osm set řádků klidně doručím zítra ráno. Dělat samotný obsah je jednoduché. Ale udělat z něj funkční interaktivní kus, to je skutečná výzva pro herního designéra“.
To stejné je i dalšími naprosto nesmyslnými frázemi, jakože třeba "máme ve hře 20 zbraní" nebo "můžete používat až desítku fatalit". a koho to zajímá? já tam klidně budu mít zbraň jen jednu, jen když bude vhodně a správně použita, stejně jako nemusím mít žádnou fatalitu. Od kdy se kvalita her odvíjí od množství podivně zažitých vlastností her? TO je jak kdyby hra byla jen skládačkou několika jednoduchých vlastností a jak kdyby kvalitní hru udělal každej, kterej do ní dá 20 zbraní, 30 ingame rozhovorů a bude tam mít 5 hratelných charakterů, protože to je strašně strašně moc důležité!