Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • B.o.b
    Člověka to mrzí, ale furt lepší než aby začal dělat něco na telefony.
    • a kde tvrdi ze to tak nebude ? moc by som sa nedivil keby casom nevydal nieco aj na mobily/tablety. Proste ten pomer naklady/zisky "ked to vyjde" je pre mnohych stale velmi lakavy. Len to musi vyjst.... :-(
  • Diky i za Marie Delacroix a za vše co jsem provázen jejim hlasem zažil v blízkosti Tau Ceti 5. Pro mě nezapomenutelné....
  • Jack1947
    Me je jich lito, Bioshock byl paradni to ze uz z 2jky (mensi datadisk) a posleze Infinite vzniklo co vzniklo je vec jina, navzdy zustanou za sve vykony v srdcich mnoha hracu a dulezite je ze s hrami jen tak neseknou, tesim se a preji mnoho uspechu a kvalitnich her. *4*
  • vonTossis
    Moje číslo jedna na herní scéně. Tak snad jen hodně štěstí a pro nás v budoucnu další úžasné světy a skvělé příběhy :-)
  • Infinite je krásná hra a i Bioshock 1, dvojku mám teprve rozehranou, ale já miluju retro a toho sem si u všech her užil dostatek, plus tam byla i jakás takás filozofie (první bioshock se bere jako krásná demonstrace toho že libertariánské principy nemohou fungovat).
  • no moje názor že je

Bioshock 1 dobrý ale protože dvojka tak infinite už ne tak dobrý a když Ken to je lepší už nechce dělat dál možná ale co
    • PravyMonty
      no moje názor že je

Ty psát ne a já hlava bolet ne.
    • Jednotka bola skvela, bolo to nieco nove. Dvojka nebola zla ale tak nejak sa mi do pameti nezarezala. Infinity mi prislo vylozene ako priemerne a nic moc. Osobne si myslim ze takteto znacky by mali mat jeden diel bez pokracovania. Mozno pokracovanie az fakt po dlhsej dobe, niekolkych rokoch, 5-7 rokov. Takteo hry maju svoju atmosferu, svoj svet a vsetci sa chceme do nich znovu vratit, lenze skoro vzdy to tak byva ze pokracovanie nenaplni ocakavania. Preto si aj myslim ze by mali byt bez pokracovania.
    • fallanga
      Dvojka byl rozhodně nejhorší díl. Sice to byla kvalitní hra, ale nesplnilo to má očekávání.
      • GlaDOS
        Dvojka to měla těžké. Po úspěchu jedničky se čekalo hodně a některé to zklamalo. Já ho poprvé dohrál relativně nedávno a i když byl příběh po prvním dílu zklamáním (zvlášť konec), hratelností mi připadala daleko zábavnější a svižnější. I prostředí bylo o ždibec hezčí. Rád si ji někdy znovu zopakuji.
        • fallanga
          Příběh byl celkem zklamání, ale u konce jsem uronil slzu (a to se mi nestalo u žádného jiného Bioshocku). Ale hratelnost mě zklamala, byla sice svižnější, ale chyběl mi ten pocit z toho, že hraji za Big Daddyho. Navíc už ani to těžení ADAMA nebylo nic moc. Ale pořád, stejně jako u prvního dílu tam byl nedostatek nábojů, což mi v Infinite hodně chybělo.
  • michaliuz18
    mne je to uprimne jedno, bioshock mi chybat nebude
    snad len drzim chlapcom palce nech aj v skromnych podmienkach robia dobre hry
    - tym nechcem vravet ze bioshocky su nuda ... no chybat mi nebudu a hlavne nie infinite ktory bol hype jak svina a pritom za to ani nestal
  • fajn, aspon nebude Call of Bioshock kazdy rok. Nech zacne nieco nove. :)
  • fallanga
    Smutná to událost. Všechny Bioshocky byly skvělé hry, které se málokdy vidí a System Shock také nebyl zrovna k zahození. *9* *9* *9*
    • a teď si dej facku, bioshocky mají skvělou atmosféru a slušný příběh, jinak jako FPS nevyčnívají, zatímco systemshocky byly ve své době revoluční hry takže nechápu jak tohle můžeš napsat když se tady propaguješ jako herní gerontofil a propagátor zpátečnických m&mX
      • fallanga
        Omlouvám se, že mám jiný názor než ty. Já hrál pouze první System Shock a moc mě to nechytlo. Je to dobrá hra, ale Bioshocky mě bavily více. A to, že mám rád staré hry na tom nic nemění.
        • Tak prvni system shock byl skvelej, ale svym zpusobem trochu zvlastni.. ale mel jsem ho o dost radeji, nez dvojku. (A nutno rict, ze Levine mel neco spolecnyho jen s dvojkou, coz je asi duvod, ze mam bioshock vcelku rad, ale zily mi zase tak moc netrha). Za do moderniho kabatku optimalizovanou jednicku jsme ochoten rvat ruce.. (ale na dnesnich displejich je to docela sebemrskacstvi, kompatibilita taky neni zrovna nejlepsi.. - takze aspo trosku hd remake, trosku poladeny ovladani, aby nelagovalo, aby to v dnesnich windows moc nekolabovalo...). A jo, vim, ze jako fps byla asi lepsi dvojka... ale pro mne jednicka nebyla zase tak moc fps.
          • MrSanta
            Tedy příteli, říci že Levine měl 'něco společnýho' s dvojkou je dosti podcenění. Levine na dvojce vytvořil vše důležité. To jen pro upřesnění *1*.
            Za kvalitní remake prvního System Shocku bych 'vraždil'. S hraním jednotky mám stejné problémy. System Shock Portable je sice docela stabilní, ale přece jen to hraní není tak pohodlné a některé věci kazí zážitek. Mě by stačil i remake v enginu System Shock II. Inventář a ovládání bych celý vrazil do stylu dvojky a pak už 'jenom' znovu vymodelovat Citadelu.
          • fallanga
            Mě osobně první system shock opravdu nechytl. Neříkám, že ta hra je špatná, jen mě nebavila. Zato Bioshocky mě bavily celkem dost, i když první dva díly byly po pár hodinách hraní hrozně stresující a jednička mi navíc přišla celkem strašidelná. Opravdu, když jsem slyšel ty splicery se potloukat kolem, ale neviděl jsem je, tak jsem měl opravdu nahnáno. Prostě Bioshocky měly skvělou atmosféru, ale System Shock mě zse moc nevtáhl. Jako hra byl dobrý, ale nedokázal jsem u něho sedět v jednom kuse tak dlouho jako u Bioshocku.
  • Malleth
    Je mi líto lidí v Irrational, ale pro nás hráče je to spíš dobře. Nebude nucenej do dalšího Bioshocku, může dělat nový zajímavý hry a nemusí se podbízet mainstreamu.
    • No jelikož nový Irrational zůstávají pod 2K, tak bych na nějakou šíleně inovativní a novou věc nesázel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit