-
Myslím si, že to pro hráče není až tak špatná novinka. Poslední Bioshock byl výborný a několikrát jsem ho dohrál, jenže z něj bylo často cítit, jak moc chtěl být AAA a zavděčit se všem. Výsledek byl takový, že ve fantastickém prostředí se odehrával skvělý příběh, který byl ovšem slaběji vyprávěn a hratelnost byla až moc klasická. Studio dělalo na Infinite dlouho a z prvních videí je vidět, že i hratelnost chtělo mít jinou (originální trhliny, atd.). Skoro to vypadá, jako by z časových důvodů bylo nutné některé části osekat a hru vydat. A ono osekávání není úplně zlé. Alespoň hra funguje. Ale přesto mohl být Infinite mnohem lepší a klidně si sáhnout i na absolutní hodnocení jako první díl.
S menším týmem se taky dá udělat technicky kvalitní hra (mrkněte na The Vanishing of Ethan Carter, Routine, Outlast). Takhle snad na tým nebudou kladeny příliš vysoké nároky a Ken se bude moci více odvázat a zariskovat. Myslím, že se máme jedině na co těšit. -
-
Robíš si srandu ? Hratelnosť síce bola klasická ale príbeh bol vyrozprávaný úžasne. A bioshock infinite bol určite omnoho lepší ako prvý bioshock.
-
Za vyšší obtížnost byl první bioshock velice slušnou výzvou. Čekal jsem původně něco jiného, trochu víc System Shocku a trochu jiné a tužší souboje s Big Dady, ale pro mě je Bioshock nezapomenutelnou hrou. Určitě si ji zahraju znovu.
Ted jsem oprášil kouzlo Riddicka...tomu říkám hra s dobrou znovuhratelností. Mít nějakýhko kamaráda, tak bych rád prošel i v coopu poslední Syndicate
-
-
Tenhle comment mě dostal "Maybe he only needs a small team 'cos he's making Flappy Songbird"
-
kecá, teď jsem byl s ním, Billem Clintonem a Dalajlámou na pivu u Potrefený husy a říkal že je to jen troling
-
Asi najhorsia sprava z herneho sveta co som za dlhy cas cital.
-
-
Někdy je prostě lepší udělat tlustou čáru a začít znova. Koukej na Kojimu, ten dopadl jako otrok svého díla a rodí jednoho MGS za druhým. Super série, ale mohlo by být velice zajímavé ho vidět i s něčím novým. MGS značce přeju samozřejmě to nejlepší, miluju ji, ale Kojima by mohl být zajímavý i s jiným projektem, ale bůh ví, co bude po Phantom Pain.
-
-
Naco ale rozpustit cely tym ? Staci jednoducho zacat s niecim novym.
-
No já třeba nemám problém s tím, že chce "udělat tlustou čáru a začít znovu", ale spíš s tím, že tím přišlo o místo skoro 185 lidí, kteří asi něco umí. Když jsem si četl to prohlášení, tak to na mě působilo tak, že jediný, kdo je potřeba na vývoj je Ken Levine a ostatní mu tam dělají křoví.
Jasně, kvalita nezávisí na počtu vývojářů (COD), ale tohle v podstatě znamená, že za 20 EUR budeme kupovat dvouhodinový jednohubky místo něčeho většího jako byl Bioshock/Bioshock Infinite.
No nic. -
-
Tak myslim si že lidi co mají v portfoliu práci na Bioshocku se v herním průmyslu neztratí.
-
-
-
Proč, na Infinite už bylo vidět že je vyhořelej, třeba mu tohle dodá novou energii a překvapí nás něčím úchvatným.
-
-
Já jsem si nevšiml. A jenom aby nedopadl jako Warren Spector.
-
-
-
Tyhle zprávy mě tak nebaví, nešlo by to nějak třídit?
-
-
Jakože cokoliv, co se netýká Tomb Raidera má jít do koše?
-
-
Pavel udělal pěkné video s Oculus Rift, včera přibylo další info o Kingdom Come, byla tam ukázka Thiefa a všechno to postupně zapadá kvůli těmto zbytečným zprávám. Velká škoda.
-
-
Stěžuješ si, že herní web informuje o herních událostech? Zapeklitý problém.
-
-
Článek s tagem byznys tady zabírá místo opravdu zajímavým zprávám. Kdyby radši tento pán udělal nějakou dobrou hru (ne, Bioshock nebyla dobrá hra).
-
-
Tyto zprávy nejsou zbytečné. Já jsem třeba rád, že jsem se o tomhle dozvěděl. Jestli chceš věci, co se týkají pouze her a ne vývojářských společností, tak běž na Zing, kde to třídí, ale tyhle zprávy jsou užitečné.
-
-
Nechci chodit na nějaký trapný Zing, když jsem na nejlepším herním webu světa.
-
-
Tak si nestěžuj. Zing rozhodně není trapný, najde se tam spoustu dobrých informací a je tam dost rozvinutá komunita. Když nechceš zprávy o herním světě a chceš jenom přehled nejnovějších her, tak běž na Zing.
-
-
-
Jediny zbytecny jsi tady ty Smudlo ! *3*
-
-
Děkuji.
-
-
-
-
-
Nechápu proč? Můžete mi to někdo prosím objasnit? Já měl dojem že nový Bioshock byla pecka, proč se tedy děje tohle?
-
-
Mě prostě hraní Infinite nebavilo. Atmosféra byla hezká, ale gameplay nudný a ani příběh mě nedostal. Navíc se mi infinite nechutil i tím hypem okolo, tou chválu kvůli.... nevím ani kvůli čemu.
-
Prostě se mu to omrzelo. Na rozdíl např. od IW, které si klidně ničí vlastní sérii, by rád zkusil změnu. Chápu ho.
-
-
Ať si zkouší co chce, to je na něm, ale proč to musí stát práci dalších 185 lidí?
Jinak jsem teď zrovna *10*, ale alespoň se dočkáme Burrial at Sea Pt. 2. Snad udělá za Bioshockem důstojnou tečku.
No a proč to KL udělal je v článku, víc toho v tiskovým prohlášení není. -
-
Právě ten Burial at Sea mi už přijde jako zbytečnost. Přiznám se, že jsem to nehrál, ale četl jsem recenze a myslím, že už to nebude mít tu tajemnou atmosféru Bioshock Infinite. Právě Infinite by byl důstojnou tečkou, dokonalým posledním počinem, před zrušením.
-
-
-