Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se spíš divím že vlezl do téhle srač.y pro dědi. Herec je to hodně dobrej
  • jenom kvůli tomu, že polovina dílů se odehrávala za doby WW2 neznamená, že CoD je o WW2
  • TheGGG
    ne vždy je open world výhodou a koridor není sprosté slovo. *1*
  • co to meleš Spacey je jeden z nejlepšich hercu, je to vysoce uznavanej herec
  • Stejně jako proč nemůžou udělat GTA koridor...
  • niekto evidentne nepozeral House of Cards...
  • Zkrachovalej herec, to zkouší na poli her a světe div se prohrává už v traileru.

Mnozí dědci, by to už mohli ve filmařině zabalit, né oni se vecpou i do her. *7*
  • proč nemužou udelat CoD kampan s otevrenejsim svetem
  • Jesper666
    U CoD MW se mi líbilo to zasazení válečného konfliktu do blízké budoucnosti (především u MW1, další díly MW už nebyly nic moc, hrál jsem je jen kvůli postavě V. Makarova, který mi byl sympaticky ďábelský), ale toto už mi přijde zase až moc vzdálené...ale co, záporák je Spacey a to je důvod proč si to zkusím aspon jednou zahrát
  • mas pravdu, call of duty je predsa o druhej svetovej vojne, to vie kazdy, toto uz nie je call of duty
  • TheGGG
    No právě.
  • Whine, whine everywhere. Dle mého názoru je to lepší, než udělat další modern warfare, alespoň zde využívají trochu fantasie a přidají (možná) nějaké featurky, které by mohli osvěžit nejen CoD, ale i FPS žánr.
    Za 2 světovou bych se ale taky nezlobil, ovšem takový prehistoric warfare, kde by se mydlili dva kmeny neandrtálců by byl super úlet :D
  • Kozy
    Mučte si mě klidně chlebovou polívkou ale tohle CoD vypadá sympaticky. Sice Atlas nezní nijak originálně ale alespoň je tady vidět nějaká snaha, po dlouhý době. Za mě dobrý.
  • A že těch her od Blizzardu a Valve je...
  • TheGGG
    Třeba miluje CoD a dělá to zadarmo *14*
  • ZvacA
    Jeho robota, tak vydělává. Není jedinej, ale výhodou Bakera je kvalitní univerzálnost, plno jiných herců a dabérů je spjatá s jednou a tou samou značkou, charakterem nebo společností, on dokáže nakecat kdejaký vemeno bez definitivní vazby. A cálovat za známý ksichty v tomhle případě asi nevyšlo, protože jen samotný angažmá Spaceyho nejspíše všechno sežralo a jen tak na dobrej den tam asi nedorazil. :)
  • TheGGG
    pravda, tady nasadil dost civilní hlas, podobně jako v shadow of mordor. Ve FC4 traileru jsem ho ale nepoznal. Šak už by to chtělo, aby se někde objevil Nolan North, nebo Steve Blum.
  • Magister_Peditum
    Autoři se s charakterizací i zobrazením hl. záporáka zjevně inspirovali u seriálu House of Cards... *4*
  • Právě že jsem ho poznal podle hlasu hned, protože je jeho hlas v poslední době skoro všude, ať už v jakékoliv podobě. Já proti němu nic nemám, jen jsem se nad tím, že je skoro v každé hře se zívnutím pozastavil.
  • TheGGG
    Co ti vadí na TB? Šak kdyby to nebylo v závěrečných titulkách ani ho nepoznáš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit