Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hej ty vole, já se na to normálně i těším. Něco se se mnou asi děje, ale je to tak.

Jinak, to herní průmysl nemá jiný herce, než jen Troye Bakera? To je TB sem, TB tam... všude. *6*
  • TheGGG
    no jo, hrama od blizzardu počínaje a těmi od valve končeje, samí brak.
  • Hmm, proč ne. O Black Ops 2 jsem si taky myslel, že to bude sra*ka, ale paradoxně se u toho (alespoň po příběhové stránce) vyklubal nejlepší díl od MW1
  • pokad tam bude mise jako no russian tak tomu dam sanci
  • Spojte Crysis, Mass Effect a Matrix a vznikne co? Call of Duty Modern Warfare 2358... tedy toto *3* Špatné to být nemusí, ale Call of Duty je pro mě od druhého dílu (opravdu od druhého dílu ještě z WW2) mrtvou sérií. Třeba tentokrát dokážou, abych změnit názor.
  • Hrát většinu dnešních her je jako dívat se na špatný film.
  • TheGGG
    Každý, komu už připadá druhá světová válka nudná.
  • TheGGG
    Ať si každej myslí, že jsem třeba král trollů, ale těším se a moc. V České kotlině, kde jsou hordy puberťáků zdegenerovaní omalovánkovými fantasy, pořádnou military sci-fi ocení jen pár skutečných znalců.
  • Dogkiller
    Měli tam šoupnout pořádné herce jako třeba Bolka Polívku nebo Kaisera s Lábusem. Kevin Spacey se do této komedie moc nehodí.
  • Krescz
    bullsh*t roku se nam uz rysuje *7* kdo by si pomyslel ze se valecna akce z 2 svetove pozdeji zvrhne na takovou sra*ku
  • ZvacA
    Na druhou stranu, ta značka nevybočuje ze svých hranic, nemění svůj zavedený žánr. Dokud se z toho nestane přímo okopávání záhonku při západu, tak jako válečná hra, při které se ve velkým a s AI spolubojovníky střílí na všechny strany, to CoD pořád je. To už je jiná, jestli si to někdo spojil jen s jedním tématem nebo druhým. Už samotný IW čtvrtým dílem ukázalo , že univerzum Cod nebude omezený jen na jedno období a faktický konflikty, takže jestli se bude odehrávat pro příště ve vesmíru, s Cod to bude mít pořád něco společnýho. Ostatně mám za to, že kdyby Zampella a West nepřešli k EA, tak by "Titanfall" vznikl pod Activisionem jako značka Call of duty už mnohem dřív.
  • Ilusiveman
    A co takhle hřebíková pistole?
  • MickeyMutant
    Bez souhlasu Kongresu? Nemyslitelné! Snad jedině kdyby měli nebezpečné zbraně jako praky na skobičky, flusbroky s rejží nebo neregistrovaný kružítka.
  • ZvacA
    Spacey je tady snad jen jako parafráze na Underwooda, ale jinak proč ne. Ovšem jestli tenhle válečný politický thriller nezakryje nános heroické a morální zbytečnosti a vše se to nevyplní šokujícím false-flag nádechem s jasně daným protivníkem v kravatě, který chtěl jen moc, tak to bych se hodně divil. CoD s tímhle operuje už dlouho, po přepatriovaných žoldácích ve službách teráčů, nejednoznačných CIA agentů a generálů, kteří pro slávu svý země ji nechaj celou pro jistotu zbombardovat, by bylo překvapením předložení scénáře, nad kterým by si jeden po dohrání řekl: "Jo, tak to jsem nečekal". Ale třeba jo, kdo ví.

A ta vtírka směrem k jistým mechanikám v BF v posledních záběrech - naprostá zbytečnost.
  • N7N7
    Kdybych neviděl nadpis, tak bych si myslel, že je to trailer na nějaký Mass Effect. Tohle už nemá s Call of Duty nic společného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit