Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle hra bude horkym favoritem v soutezi o nejpitomejsi nazev roku imho *7*
    Nastesti nazev hry z hlediska hratelnosti neni dulezity...
    • Tilwaen
      Nejprve mi to také připomínalo spíš název nějakého lechtivého snímku, ale poté, co tu zaznělo někdy před měsícem v diskuzi od nějakého osvíceného člověka vysvětlení (díky!), tak se na to dívám z úplně jiné perspektivy a přijde mi výborný.
    • To samé si říkali lidé, když vyšlo první The Elder Scrolls *3*
      • Zrovna elder scrolls se mi moc libi *1* Je to hodne subjektivni no.
    • Magister_Peditum
      Proč pitomý výraz?
    • No mně se líbilo, jak někdo psal, že to zní jak název písničky od Depeche Mode :) Ale za sebe musím říct, že se mi ten název zamlouvá čím dál tím více..
    • Proč nejpitomější ? jenom proto že nemá český překlad ? v anglicky mluvících zemích je to zaužívaný výraz ;)
      • Hry v cestine nehraju. Tudiz cesky preklad sem vubec neresil. No nelibi by se mi.
        • když vynecháme češtinu, stále je ta věta platná, v anglicky mluvících zemích je to zaužívaný výraz a nic pitomého na něm není :)
          • No proste se mi nelibi jak zni. To je easy. *3* Ze to dava smysl, mi je jasny...
  • Mohl by mi, prosím, někdo vysvětlit, co to znamená ten první akt? Pokud přispěji a dostanu ten první akt, jedná se o samostatnou hru a ty další akty jsou "jakési" datadisky? Tzn., pokud nebudu mít early access do bety/alphy, zahraju si pravděpodobně (ten první akt) až hra oficiálně vyjde, tedy koncem roku 2015?

A už se někdo vyjádřil, jestli bude hra s a nebo bez DRM? Případně jaké by DRM bylo?

A asi nejsem první kdo se ptá, ale bude to mít alespoň české titulky? Případně bude hra otevřená komunitě, která by češtinu vytvořila?

Díky za vysvětlení. Bohužel FC jsem od začátku nestihl, takže se na něj podívám až doběhne - možná některé odpovědi budou i tam...
    • Jednoduše je to něco jako Starcraft 2. nejdřív sis koupil Wings of Liberty. Máš plnou hru, ale příběhová linka není ukončená. Pak si budeš moct koupit Heart of the Swarm, který nabízí to samý, co plná hra, navíc ale bude mít další fičury a vylepšení původní hry, na zákaldě feedbacku od komunity. A pak třetí v bledě modrym.

DRM a komunita. Na to je asi dost času. Pokud to nebude online only, tak je mi to fuk, a to nebude. Předpokládám, že češtinu si kdyžtak udělá komunita.
    • ucho
      proč si to nepřečteš na tom kickstarteru?
      • Máš pravdu, už to vidím v tom FAQ, kterého jsem si na konci vůbec nevšiml.

Ono těch 500,-, který za to chtěj, mi přišlo vcelku málo a tak mě hlodalo, jestli v tom je vážně plná hra.
  • ANO. Boží, Dane. Nejkrásnější na tom je, že víš o čem mluvíš, máš ideu a nejsi jen obyč řemeslník, ale umělec v pravym slova smyslu. Takže poklona a až budu moct, tak přihodim aspoň tisícovku.
  • Chtěl jsem podpořit, ale Kickstarter nepodporuje paypal? V dnešní době?
    • ucho
      proč asi... peníze se nestrhávají hned. to se bojíš tam naťukat číslo karty?
      • Ano, číslo karty už je pro mě velice citlivá informace, kterou se mi příčí kamkoliv sdělovat. Všechno si platím přes webový rozhraní banky a na jednoduchý blboviny, díly atd. mi bohatě stačí paypal, kde nikdy nemám víc, než litra, většinou ani toho ne.

Nepotřeboval jsem mít tuhle službu u kreditky doteď a jedna hra mě donutit to změnit?
        • Hanzales
          Já radši nic nepíšu, abych to nezakřiknul :)
        • podpis
    • Koupil sem už spoustu věcí i her a paypal sem nepoužil ani jednou, v dnešní době ? kreditka...
      • jop .. kreditka (resp. nejspis myslis platebni kartu) je fajn dokud ti v noci nevolaji z banky jestli sise pre par minutama pokousel udelat platbu ve vysi 10 000 euro nekde v Africe ...
      • Kreditka...nejsnažší způsob jak přijít o prachy, když si člověk neuhlídá bezpečnost počítače. Vidíš, já s Paypalem objednávám jak z Anglie, tak z Číny a ke spokojenosti. Kvůli hře si vyřizovat kreditku nepoběžím, škoda, Vávrovi to přeji.
        • sociální sítě, nejsnažší způsob jak přijít o soukromá data, email s jednoduchým heslem, datum narození, samotné používání PC, mobil, sociální pojistka,...
          Pokud to bereš takhle tak bydli v odstíněném bunkru a nepoužívej vůbec nic krom hotovosti. Všechno je napadnutelné, i ten paypal :)
        • ucho
          velmi snadno ohlídatelné pomocí nastavitelných limitů a speciálního účtu na tyhle platby. dnes lze tohle zdarma vyřešit velmi jednoduše...
        • Já teda PayPal taky preferuju, ale mý kámošce ho vybrali :) Samozřejěm dostala refundaci, ale abys věděl, že nic není 100%.
        • Veskoslav
          Není nic stupidnějšího než mít platbu ošetřenou pomocí SMS kódu.... *7*
          • Jistě, proč si to zjednodušovat, když to jde i komplikovanějc, co?;)
            • jj ja mam na smsky kazdou transakci s vyjimkou prevodu mezi vlastnimi ucty ... a poucen z minulosti mam na net zvlast kartu, na ktere mam vzdy jen to co akutalne potrebuji k placeni + 1 - 2 tisice na jidlo a pod ...
            • Veskoslav
              Evidentně jsi ty děcko, když nechápeš, že SMS zabezpečení je to nejmenší, co zabrání, aby ti někdo vyluxoval účet, pokud se dostane k tvým financím....Na účtě totiž nemám pár stovek a citelně by to zasáhlo měsíční rozpočet, kdyby přišel o pár tisíc. Pokud nejsi nějaký rozmazlený fracek bohatých rodičů, tak to možná pochopíš. Jinak nechápu tvou argumentaci o složitosti. Ano většinu příkazů mám řešené přes rozhraní banky, ale i to musím potvrzovat SMS, když měním parametry příkazu.
            • Ježiši, vy jste hrozný ovce. Tady jde o možnosti. Na co mít pojištění proti úrazu, když nepočítám s tím, že bych se zranil ,co? Kristepane. Kolik vám je?
            • Veskoslav
              Jasně, budu platit tehdy, když budu mít vybitý telefon....Proboha, to jsou zase argumenty *7* A k čemu je ti slavný PayPal, když ti je tady naprosto k ničemu? *1* Tudíž argumenty o tom, že SMS je k ničemu může říct jenom děcko, co dostává 500Kč/měsíc na účet a provádí jenom jednu platbu.
            • GlaDOS
              Ano. Většinou platby kartou přes internet provádím uprostřed pouště s vybitým mobilem. Nenávidím, když se to stane.
            • Stačí jedno dvě kliknutí a PayPalem je zaplaceno. SMS kód je zbytečnost. Krom toho, pokud se ti stane, že máš vybitej telefon, tak se ke svýmu kódu nedostaneš. Jsi závislej na dalším zařízení, když PayPal je ochrana sama o sobě;)
            • Veskoslav
              Cože? Mám nastavenou jednoduchou ochranu. Nad 500 Kč mi přijde potvrzovací SMS, zadám kód a jede se dál. Zabere ti to cca 30 sekund navíc. Nevím, co na tom máš komlikovaného, ale asi žiješ v nějakém hodně jednoduchém světě.
  • Spades
    Já bych byl radši, kdyby tam dali All Digital pack (Act 1 + 2 + 3, Alpha, Beta).
    Zaprvé nechcu fyzické koniny (making of, soundtrack, plakáty, trička...), a zadruhé je to nic nebude stát, takže jim aspoň víc zůstane.

Nechápu, proč je Act 2 jen za 125, resp Act 3 za 300 liber...
    • Odpovídali na to v FAQ, protože Act I je standalone hra a nejsousi jistí jak jim to vyjde, jestli vůbec budou schopni udělat Act II a III, tak nechcou lidi sklamat
  • No, vypadá to dobře...zase po dlouhý době něco z českejch luhů a hájů, co by stálo za investici...pokud bych teda věřil, že se hra vůbec někdy vydá...tohle chce hlavně nabrat lidi ze zahraničí, pár nadšenců v naší zemičce to zrovna nevytrhne...a prezentovat se tím, že vykrádám úspěšný tituly, mi nepřijde jako nejlepší nápad, jak přilákat někoho, kdo si chce zaplatit a následně zahrát dobrou hru...nicméně, svou trošku do mlýna ode mně Warhorse na kontě taky mají *3*
    • pár nadšenců ? prosim tě tohle neni tetris pro iphone....
    • Ty vykrádáš ostatní příspěvky, protože používáš stejná slova
    • wenceslaus
      Vykrádá? Tos trochu přestřelil...
  • nehce se me nic cist a te neanglictine ve videu nerozumim, ale znamena todle, ze se jim nepodarilo najit zadneho vydavatel a ze tedy ta hra za moc nestoji?
    • Ještě doplním k tomu nade mnou: Proto to vytáhli na Kickstarter, aby ukázali investorovi, že o to zájem je
    • Spades
      Ne, to jen znamená, že producenti chcou to co vydělává nejvíc, a ne to co prostě vydělává. Neboli jinak řečeno, každý chce vlastní klon Skyrimu 1 ku 1 i s magií a draky.
    • omezený rozhled ty vlastníš...
  • Tak tohle si zaslouži maximální podporu, skvělá práce, hra na kickstarteru podpořená a protože jsem to nechtěl nechat jen tak, tak ještě upozorňuju na youtube !

http://youtu.be/6TporCnDCGs
    • vlastenecká sra*ka se v tobě probudila jo? *1*
    • Keyz
      Koukal, jsem že to lidí dávají na různá fóra apod. To je dobře a dávají to celkem rozumně bez spamovaní všude možně.
  • Velmi brzy budou mít 20 % a podle KS se 80 % projektů, které překročí 20% hranici úspěšně zafinancuje. Když si vezmeme, jak rychle to navíc Kingdom Come zvládl, tak už může Warhorse pomalu bouchat šampaňské. :-)
  • Bral bych, kdyby během normální hry, chůze, jízda atd. bylo 3RD person a při soubojích by se to samo přeplo do 1ST person, aby nikdo nepřišel o ten jejich eňo-ňuňo revoluční systém boje *3*
    • Pokud dobře zvládnou ten představený taktický soubojový systém, ač mám raději 3rd, jsem jednoznačně pro 1st. Nechci aby mi pohled na zaslouženě rozparaný báchor nepřítele zakrývalo vlastní tělo :)
    • celoush
      1st person možná taky kvůli Oculus Riftu
    • Ronox
      Můžeš tu už prosím přestat spammovat o tom jak bys tam chtěl 3rd person? Ano víme a je nám to upřímně u zádele. Piš si to na fejsíček.
      • myslíš že spamuje? neni jedinej komu se to nelíbí a bude jich víc sem mezi nimi,zrovna tedka v podcastu zmiňovali že se lidi ptali na cizím foru jestli to bude mít 3rd person.
        prostě je to tak ale v takovéhle hře bude 3rd person chybět. Si přestav že si vlastně ani nebudeš mít možnost udělat screenshot svojí postavy atd...
        • zdeeneek
          Coze? Nebudu si moct udelat screenshot postavy?! NEEEEEEEEEEEEEEEE ... *1*
      • nač ten hate?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit